Hírek

Létrehozva: 2018-07-23 A MEDITÁCIÓ ereje

Szívmelengető levelet kaptunk Valitól, amit most megosztunk veletek is!
 
"Kedves Zsolti és Gina!
 
Hálás vagyok, vagyis férjemmel együtt hálásak vagyunk, hogy az online csoport tagjai lehetünk. Minden hónapban kapunk valamit, amit úgy érzem nekem, nekünk szól. Az egész anyagot nem tudjuk végig csinálni sajnos, de így is sokat segített a belső munkánkban. Mi az eredménye? Megmentettük házasságunkat, megszűnt férjem halálvágya, rendeztük kapcsolatainkat szüleinkkel, lassan többi társas kapcsolatunk is helyreáll. Segít tudatosan nevelni majd 2 éves lányomat.
 
Segítséget kaptam azon az úton, hogy Spirituális segítő lehessek, azon az úton, amit már régóta szeretnék járni.
A héten kiderült, hogy megélhetésünket biztosítani hivatott gazdaság is megmenekült vérszívójától. Egy olyan vérszívótól, aki a mélybe rántott volna bennünket, ha nem eszmélünk. Mindez természetesen "véletlennek" köszönhetően, az után, hogy elkezdtem magunkat gyógyítani az új Gyógyítók meditációval.(szerintem nagyon ütős)
 
Egy szó, mint száz, leírhatatlanul boldog, és hálás vagyok. Hálás vagyok segítőimnek - földön és égben - a vezettetésért. Hálás vagyok nektek, hogy lehetővé tettétek és segítettetek az autodidakta belső munkában. Hálás vagyok, hogy ezt az utat választottátok. Hálás vagyok minden egyes meditációért, tanításért.
 
Áldás kísérje utatok!
 
Szép napot és csodálatos nyarat!
 
Vali "