Hírek

Létrehozva: 2019-06-21 A Zöldárpa por tényleg csodaszer?A zöldárpa igazi vitamin és ásványianyag-bomba, melyet a természet biztosított nekünk.
Segít leküzdeni a leggyakoribb problémákat, melyekkel mindennap találkozunk: többek közt az elsavasodást, a vashiányt, a levertséget és a depressziót. 
Több barátom számolt már be róla, hogy a vashiányt a zöldárpa por rendszeres fogyasztásával küzdötte le. A vashiány, főleg a nők körében, nagyon elterjedt. A vashiányban szenvedők fáradékonyabbak, levertebbek, hamar elfogy az energiájuk. Szerencsére zöldárpával ez nagyon hatékonyan orvosolható. Nekem is bevált. :)
Ha egy hosszú zarándokútra csak egy dolgot vihetnék magammal, ez a zöldárpa por lenne. Számomra olyan, mint egy „űrhajós szuperétel”. Szinte minden megvan benne, amire a szervezetünk egészséges működéséhez szükség van. A Zöldárpa legfőbb hatóanyagai: Béta-karotin, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamin, folsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje és klorofill. A zöldárpa klorofill tartalma az emberi szervezetbe kerülve vérré válik.

Jó szívvel ajánlom neked is! Próbáld ki, és oszd meg velem a tapasztalataidat! 
Ha érdekel, szívesen elmondom neked, hogy én milyen formában fogyasztom! :) 

Szeretettel: Fekete Gina


A zöldárpa itt könnyen beszerezhető: https://spirit.hu/elelmiszer/zoldarpa/