Hírek

Létrehozva: 2010-07-13 Az EM-kerámiáról

Sziasztok.

Az EM-kerámiáról annyira keveset lehet hallani Magyarországon, hogy gondoltam írok róla pár sort mert nekem nagyon megtetszett. {intro}

Az EM kerámia egy speciális eljárással készült kerámia ami rendelkezik a hasznos mikroorganizmusok keverékének tulajdonságaival. Ez elég hihetetlen, hogy egy kerámia élőlények mikroorganizmusok élettani hatásait produkálja, ezért tett kíváncsivá. Persze ehhez azt sem árt tudni mi is az az EM (effektív mikrorganizmusok)
Higa professzor és csapata évtizedekkel ezelőtt összeállított egy olyan több mint 80 féle mikroorganizmusból álló oldatot, ami képes a termőföldek, vizek, élőlények (növény, állat ember) mikrobiológiai egyensúlyának regenerálására, helyreállítására. Ma már keleten számos felhasználása van. Földterületeket tisztítanak meg a műtrágya és növényvédő szer szennyezéstől, komplett szennyvíztisztító üzemeket építenek az EM mikroorganizmusok alkalmazásával, sőt a japánok odáig mentek hogy teljes tavakat, folyókat és tengert (!) regenerálnak vele. Mondanom sem kell ez mennyire rokonszenves számomra. Tehát az EM él. Élőlények sokasága. Nem vegyszer, vagy tápoldat, vagy növényvédő szer, hanem több mint 80 faj élő szimbiózisa. Ezért csak max fél év az eltarthatósága, mert ha ennél tovább táplálék hozzáadása nélkül lezárt üvegben tartom elpusztul éhen hal.

Engem mint bioenergetikust is megragadott, mert hihetetlenül magas a bioenergia szintje egy üveg EM-bio-nak hiszen él, és elképzelhetetlenül sok hasznos mikroorganizmust tartalamaz amik alig várják, hogy bevetésre kerüljenek és akcióba lépjenek. Az antioxidáns szintje a folyadéknak elképesztően magas. Röviden még magaának az élő EM oldatnak is nehezen hihető a sok pozitív hatása, de hogy egy kerámia ugyanezt tudja az méh hihetetlenebb. Pedig bizony működik. Nem tudom valójában hogyan, bár vannak természetgyógyász, bioenegetikus tippjeim.

Ha ezt a kerámiát vízbe rakjuk, pár óra alatt energetizálja a vizet és hasonló tulajdonságokkal ruházza fel mintha EM oldatot kevertünk volna a vízhez.

Felhasználható, mindarra amire az EM-bio, de nem fogy el :)
A kerti öntözővíz tartályba rakva egy nagyszerű biológiailag értékesebb öntözővizet ad.
Háziállatok vizét érdemes energetizálni kezelni vele.
És természetesen a saját ivó vizünket.
A víz bioenergia szintjét Pi energiának szokták hívni, és már a ősi sumérok is használtak kerámiát amivel ezt a bioenergia szintet növelni tudták. Ma is számos módszer van amivel a viz Pi energiaszintje növelhető. Sajnos a Pi kifejezés tudtommal egy cég megvette és csak ő használhatja ezért én csak életenegiának hívom.

Mivel én ionizált lúgos vizet iszom, aminek eleve magas az antioxidáns szintje kiváncsi voltam hogy látok e bármilyen különbséget ha EM kerámiával is megkezelem a vizet. Nos látványosan egyértelműen IGEN. Az ionizált lúgos víz gyengéje, hogy csak rövid ideig eltartható, azonnal érdemes meginni. Már egy nap után elkezd kiválni belőle a hasznos ásványok tömege (Ca, Mg) ami látványosan kicsapódik fehér lepedékként. Nost amikor a tárolóedényve raktam kerámiát a kicsapódás nem történt meg és a víz antioxidáns szintej magasabb volt. Ezt ORP mérővel lehet megnézni.

Ez nagyszerű, a víz antioxidáns hatása valóban jobb lett és az eltarthatósága is megoldódott.

Engem minden vízenergetizáló módszer érdekel, imádom ezt a témakört, mert hát a víz a földi élet alapja és az energia is hitem szerint. Az EM kerámia valóban képes a víz életenegia szintjeének növelésére és ez embernél, állatnál és növénynél is megmutatkozik.

Akit érdekelnek ezek a dolgok ajánlom figyelmébe az EM kerámiát, mert igencsak elhalhatott technológia ez. Én egyetlen magyar nyelvű könyvet találtam, ahol megemlítik.

Még pár érdekes dolog róla, elnyeli a káros sugárzásokat. Ha valaki porrá őrölve betonba keveri a beton mindenfajta káros sugárzást mentesít és a szilárdsága is megnövekszik. Már itt Magyarországon is épült egy ilyen ház aminek a mérései ezt igazolták.

Tehát ha valaki EM kerámiával kezelt vizet iszik annak az ivóvizét energetikailag és informatikailag is megtisztítja, és így a káros sugárzásoktól ellenállóbb lesz a szervezet.


Hogyan használom én:

Van a vízionizátoromnak egy Ca adagoló tartálya. Na azt telenyomtam EM kerámiával így mire a készülékből kiljön a lúgos víz már EM víz is :)
Raktam a káváfőzőm, víztartályába, és láss csodát tényleg nem csapódik ki a vízkő benne. A vízforralóm tartályába és minden öntöző víz tartó kannába.

Hozzám ilyen fél kilós kiszerelésben érkezett amiben sok apró kis csövecske szerű kerámia van. Érdemes kútba rakni, kerti tóba , úszó medencébe, hogy tiszta maradjon és energiával telt...

Én az EM-bioval együtt használom. A feltaláló is azt mondja az EM kerámia és az élő EM együtt nagyszerűen erősíti támogatja egymást.

Az EM-bio széleskörű felhasználhatóságáról bővebben a http://em-spirit.hu oldalon, és a feltaláló Dr. Teuro Higa professzor magyarul is megjelent könyvében olvashattok.

 

Szeretettel:

Gyurkó Zsolt

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések