Önnek ajánljuk

   
 
Eritrit 1Kg

1.937  Ft,-

 
   

BIOCERA Mosólabda (kék)

8.100  Ft,-

 

Rövid leírás:

A BIOCERA mosólabdákkal mosópor nélkül is ragyogóan tisztára moshatja ruháit, ezáltal pénzt és időt takaríthat meg. A Biocera mosólabdák csak környezetbarát anyagokat tartalmaznak, amelyek semmilyen vegyianyagot nem juttatnak a vízbe, amivel óvja környezetét.
+

A BIOCERA mosólabdákkal mosópor nélkül is ragyogóan tisztára moshatja ruháit, ezáltal pénzt és időt takaríthat meg. A BIOCERA mosólabdák csak környezetbarát anyagokat tartalmaznak, amelyek semmilyen vegyianyagot nem juttatnak a vízbe, amivel óvja környezetét. A BIOCERA mosólabda egy teljesen környezetbarát termék, amely nem toxikus,  színvédő, kényelmes és takarékos, valamint nem károsítja a textíliákat és nem szennyezi a környezetet.

A BIOCERA fejlesztette ki és szabadalmaztatta az első mosólabdát  '90-es években, azóta természetesen sokan próbálják utánozni és számtalan mosólabda jelent már meg, de a BIOCERA az egyetlen amely több évnyi kutatómunkát fektetett a kifejlesztésébe és azóta is folyamatosan fejleszti a mosólabdát. A mai Biocera mosólabdák már csaknem 20 éves kutatómunka eredményeit valósítják meg. Elsőként szerezte meg a legnagyobb nemzetközi szervezetek elismerő tanúsítványait. Többszörösen díjnyertes termék!

A sárga BIOCERA  mosólabda olyan anyagokat tartalmaz amelyek közömbösítik azokat az anyagokat amelyek a vízből a ruhák szöveteire jutva bőrirritációt okozhatnak (pl. klór, mosószer maradványok stb.) Így kifejhezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak, vagy érzékeny bőrűeknek.

A kék színű BIOCERA mosólabdák olyan anyagokat is tartalmaznak amelyek kifejezetten a farmer ruhák anyagát és színét óvják.

 

Hogyan használjuk?

Egyszerűen csak mosószer helyett helyezzen egy BIOCERA mosólabdát a mosógép dobjába, és indítsa el a mosást ahogy máskor is szokta. Ha a ruhán makacs folt is található használja a mosólabdát fél adag mosószerrel együtt, vagy használjon 2 mosólabdát. 5 kg ruha felett rakjon 2db mosólabdát a mosógépbe. 2-3 havonta tegye a labdát 1-2 órára szabad levegőre, hogy napfény érje mert a napsütés regenerálja a ladbdában lévő egyes ásványokat.

 

Miért válassza a BIOCERA mosólabdát?

 • Akár 1000-szer is használhatja, ami 3-4 év élettartamot jelent
 • Egyszerre mos, fertőtlenít, és óvja a ruhákat, lágyítja a vizet, óvja mosógépét a vízkő ellen
 • Nem tartalmaz semmilyen allergén vagy irritációt okozó összetevőt, Így érzékeny bőrűek vagy ekcémások is nyugodtan használhatják
 • A mikroba ellenesen funkció, melyet a BIOCERA Mosólabda tartalmaz , szinte minden penészgombát és baktériumot elpusztít, mely a mosógépben található, így ruháink tisztítása sokkal hatékonyabb  
 • A BIOCERA mosólabda egyaránt használható fehér- és színes-, műszálas, gyapjú vagy más akár érzékenanyagból készült ruhához
 • 30, 60 vagy 90 fokos mosásnál egyaránt használható
 • Használhatja a megszokott öblítőjével, vízkőmentesítőjével együtt is
 • Normál mosásnál elhagyhatja a mosószert, féladag mosószerrel együtt használva a makacs foltokkal is elbánik, teljes adag mosószerrel használva pedig alacsonyabb hőfokon, vagy kevesebb vízzel is ugyanolyan tisztára mos, amivel nem csak energiát és pénzt spórolhat de környezetét is óvja
 • Biocera mosólabda használatakor a mosás alatt elhasznált víz nem tartalmaz a környezetre veszélyes vegyianyagokat, a csatornán keresztül a természetbe jutva nem szennyezi az élővizeket
 • Nem csak mosólabdában lévő ásványianyag-kerámia golyók készültek nano-technikai eljárással, de a labda külső műanyag teste is olyan alakú, hogy nincsennek rajta kiálló részek így kíméli a ruhák anyagát, valamint nano bevonattal van bevonva, ami javítja a mosóhatást, és óvja a ruhákat a kopástól
 • A külső ház nem PVC-ből készül, hanem újrahasznosított és újrahasznosítható - a Green Peace által is környezetbarát anyagnak elismert - SEBS műanyagból
 • Számos EU és nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik. Elsőként kapta meg az NSF (Nemzetközi  Közegészségügyi Szervezet)

Hogyan működik?

A BIOCERA Mosólabda olyan ionizált oxigént tartalmaz, amely természetesen aktiválja a vízmolekulákat, és lehetővé teszi, hogy azok mélyen bejussanak a ruha anyagába és eltávolítsák a szennyeződéseket.

A BIOCERA mosólabdában lévő ásványi anyagok mély-infravörös fényt (FIR - Far Infrared Radiation) bocsájtanak ki, ami felbontja a víz molekuláris hidrogén szerkezetét apró fürtökre melyek aktiválódnak és elősegítik a molekuláris mozgást, behatolási és tisztító erőt.

A negatív n sugárzás elősegíti a szennyező anyag tapadásának lazítását az anyagokon így a szennyeződés könnyen eltávolítható mosószer nélkül. A mosólabda, közel hasonló pH értéket, biztosít, mint a mosószerek, így az olajos, koszos ruhák is könnyen moshatók vele.

Az összetevők erősen csökkentik a klór mennyiségét a vízben, csökkentik a keménységét így növelik a mosó képességet.

A BIOCERA mosólabda használata kitisztítja a mosógépben található lerakodásokat, baktériumokat, a mosott ruha ezért sokkal higiénikusabb lesz, így kitűnően alkalmas pl törölközők, pelenkák, szövetzsebkendők stb. mosásához.

 

Vigyázzon!

Sok mosólabda létezik a piacon, de a BIOCERA az egyetlen amelyik csaknem 20 éves kutatómunkát fektetett már bele a mosólabdák fejlesztésébe. A mosólabda ötlete PH. Dr Hyoung-tag. Leon professzortól a BIOCERA alapítójától származik. A BIOCERAmosólabda az eredeti, a BIOCERA készítette az első mosólabdát 1997-ben, és természetesen a mosólabda szabadalma is a BIOCERA-é. Más mosólabdák csak megpróbálják lemásolni a BIOCERA mosólabdát. Gyakran silány minőségűek, amelyek kevésbé hatékonyak, élettartamuk jelentősen rövidebb és nem rendelkeznek azokkal az előnyökkel amivel a BIOCERA mosólabda. Pl. a külső burok általában PVC műanyagból készül, ami nem rendelkezik nano bevonattal, a bennük lévő kerámiagolyók is gyakran ugyanúgy vegyszereket tartalmaznak mint a mosópor vagy hamar szétesnek, mradványaik a ruhára kerülnek stb.

Ezzel együtt rendelt termékek

 
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)

M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)

  9.906  Ft,-
   
Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához

Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához

  4.953  Ft,-