Önnek ajánljuk

   
 
Eritrit 1Kg

1.937  Ft,-

 
   
A Jupiter készülékek Biostone szűrője, kálcium mentes - 0,1 mikronos

A Jupiter készülékek Biostone szűrője, kálcium mentes - 0,1 mikronos

 

 

21.499  Ft,-

 

Rövid leírás:

Használható a következő Jupiter készülékekhez (Microlite, Melody, Venus) a régebbi Neptune készülékekhez nem jó a szűrő.
Ha Neptune készülkéhez szeretne szűrőt, megpróbálunk segíteni, hívja a következő telefonszámunkat: 06 20 383 2099 
 

  • A szűrő mindenfajta nehézfémet eltávolít a vízből.
  • Az aktív szén szűrő természetes, pálmafa rostokból készült faszén.
  • A kerámia "biostone" összetevőt Koreában termelik.
  • Kálcium mentes. Kálcium réteg helyett a szűrőben aktív szén réteg található.
+

Használható a következő Jupiter készülékekhez (Microlite, Melody, Venus, Aquarion)

Kevesen tudják, hogy a Jupiter ionizátorok mindamellett, hogy egy oxigénben gazdag, sokszoros hidratáló képességgel rendelkező lúgos vizet adnak, egyben az egyik legmodernebb, nagyhatékonyságú vízszűrővel is rendelkeznek.

A Jupiter készülékek lelkét, a titán-platina elektródákat tartalmazó ionizáló kamrát a Jupiter Science legkorszerűbb gyárában, Japán készítik. Fejlesztő részlegük az 1980-as évektől egy 20 főből álló, egyetemi doktori végzettséggel rendelkező, mérnök kutató csoportot alkalmaz, hogy készülékeik a még a legmodernebb japán technológiák között is az első legyen. Ennek a kutató, fejlesző munkának az eredményei az új biostone szűrők.

Ezeket a szűrőket nem a Jupiter készülékeket is gyártó EMCO Tech. gyártja, hanem egy másik -egyébként többszörösen díjnyertes- dél-koreai cég, de összetételük, minőségük és valamennyi paraméterük megegyezik az eredeti Jupiter szűrőkkel.

  • A szűrő mindenfajta nehézfémet eltávolít a vízből.
  • Az aktív szén szűrő természetes, pálmafa rostokból készült faszén.
  • A kerámia "biostone" összetevőt Koreában termelik.
  • Kálcium mentes. Kálcium réteg helyett a szűrőben aktív szén réteg található.

Az eszköz részletes leírása

A csodálatos turmalin

A szűrőnek a legkülönlegesebb része mégis talán a benne lévő turmalin kristály. Eddig valószínűleg csak drágakövekről szóló könyvekben találkoztál vele.

A turmalin egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.

Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét (Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).

1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elekrodaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat.

Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek, 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól. Áramot termel.

A biostone szűrőben lévő turmalin, mint egy bio “szupertöltő”, ionizálja, lúgosítja a vizet. E mellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja bőrét és szervezetét. Mindezt teljesen természetes úton. Sokkal többről van itt szó, mint egyszerű vízszűrés. A vize egy különleges kristályenergiával dúsul.

A kutatások igazolták, hogy a turmalin jótékonyan aktiválja a növények és az állatok anyagcseréjét. A víz viszkozitása 10% nő a turmalin hatására. A víz még vizesebb lesz :)

A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz rendelkezik. A turmalin az elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát. Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

A turmalin mély infra sugárzásának ( FIR ) három fontos tulajdonsága

1. Sugárzás

Akár csak a napfény közvetlenül éri el testünket. Pont úgy ahogy a napfény sugarai közvetlenül érik el a földfelszínt.

2. Mélyre hatolás

A mély infra sugarak, a test mély rétegeibe is behatolnak, és regeneráló belső melegséget adnak az élő szöveteknek. Növelve a molekulák rezgésszámát.

3. A rezonancia felszívódása

A testünkben lévő víz, enzimek, fehérjék, zsírok molekuláinak belső rezgése megegyezik a turmalin FIR rezgésével. Ezért ezek az összetevők képesek ezt a rezgést elnyelni, magukba szívni.

Összegezve: A turmalin mély infra sugárzása, a Jupiter ionizátorok vizét egészen különleges tulajdonságokkal ruházza fel. Még egészségesebb lesz a víz a kristály energiáitól. A víz rezgései egészen a molekulák szintjéig elhatnak és energiát adnak.

Milyen sűrűn kell a szűrőket cserélni?

A szűrőket átlagosan fél évente kell cserélni. A gyári érték 11 hónap, de a tapasztalatunk, hogy Magyarországon sokkal meszesebb a víz mint japánban. Pontos adatot nem lehet megadni, mert ez függ az önnél lévő víz minőségétől, és természetesen a felhasznált víz mennyiségétől. Hiszen egy egyedül álló kevesebbet használ, mint egy nagycsalád. Pláne ha még a barátok, rokonok is sűrűn jönnek a nagyszerű vízért. Nem lehet literben meghatározni, mert más és más a víz keménysége és szennyeződése adott helyeken. Magyarországon pedig különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve a szűrők. Az extra finom szűrőt valamivel sűrűbben kell cserélni, hiszen a szűrési hatékonysága 10x nagyobb a 0,1 mikronoséhoz képest.

A készülékekben lévő mikroszámítógép érzékeli a víz szennyezetségét és jelzi, milyen állapotban van a szűrő. Így ön pontosan tudni fogja, mennyire vannak elhasználódva a szűrők és mikor kell cserélni. A melody egy digitális kijelzőn mutatja a szűrők állapotát a Microlite egy ledes kijelzőn. A készülékek vásárláskor tartalmaznak egy 0,1 mikronos szűrőt!

Megtévesztő a termékleírás. A Neptune készülékhez nem alkalmas. Az eladó nem mutat hajlandóságot kártérítésre.

Hozzá ajánljuk

Ezzel együtt rendelt termékek

 
Quantum Science energia medál mágnessel (kék)

Quantum Science energia medál mágnessel (kék)

  10.000  Ft,-
   
NEXUS készülékek szén szűrője

NEXUS készülékek aktív szén szűrője

  23.900  Ft,-
 
 
Nature Cookta Aszkorbin sav - 250g

Nature Cookta Aszkorbin sav - 250g

  1.300  Ft,-
   

Zöldárpa italpor - 250g

  1.499  Ft,-
 
 
Kókuszvirág cukor - 1kg

Kókuszvirág cukor - 1kg

2.200  Ft,-   2.100  Ft,-
   

Eritrit 1Kg

2.250  Ft,-   1.937  Ft,-
 
 
M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)

M-Fresh levegő ionizátor (YL-100B)

  9.906  Ft,-
   
Nature Cookta HIMALÁJA Étkezési Finomsó fekete 250g

HIMALÁJA Étkezési só, finomszemcsés fekete 500g

  650  Ft,-
 
 
Nature Cookta HIMALÁJA Étkezési Finomsó világos rózsaszín - 1Kg

Nature Cookta HIMALÁJA Étkezési Finomsó világos rózsaszín - 1Kg

  450  Ft,-
   
Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához

Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához

  4.953  Ft,-
 
 
Himalája Étkezési Kristálysó Granulátum 1Kg

Himalája Étkezési Kristálysó Granulátum 1Kg

512  Ft,-   450  Ft,-
   
Citromsav 250 gramm

Citromsav 250 gram

  395  Ft,-