Hírek

Létrehozva: 2010-03-28 Elindultunk, amit ismersz arról írj véleményt kérlek!

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött a spirit.hu megnyitójára. Voltak nehézségek, fennakadások, de összességében úgy gondolom jól sikerült a rendezvény. Kb 250-300 an voltunk. Ennél lehettünk volna többen is, de szerintem igazán nem panaszkodhatunk, ha az indulásnál ennyien megtisztelnek a figyelmükkel.

{intro}
Ha összegezni akarnám, a gyenge pontja a rendezvénynek, a hangosítás volt. Annyira visszhangzott, hogy ki kellet kapcsolni és ebben az ottani technikai szakemberek sem találtak megoldást. Így a megnyitómból azt hiszem senki nem hallott semmit :) Utána hangosítás nélkül mentünk tovább és így már sokkal inkább érthető volt.
Szerintem voltak jobbak esetleg kevésbé jól sikerült előadások, nekem személy szerint az EM-BIO előadás, a Török Szilveszter professzor nagyon érdekes volt és a Kövi Szabolcs koncert is nagy élmény volt. A saját délutáni előadásom, meditációm nem az én tisztem értékelni,azt majd megteszik mások, de annyit mondhatok én nagyon jól éreztem magam a meditáció alatt és igen erős és pozitív mezőket sikerült közösen létrehozni. Nagyon jó partnerek voltatok, igazán élveztem a közös gyógyító távgyógyító energiaáramot amit 200 hoztunk létre.

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is , aki ott volt pontozzátok, indítottunk a honlapon egy szavazást, mennyire tetszett.

Elindult az interneten is s spirit.hu
Az alapkoncepció, hogy termék értékesítésből fedezzük a programok és rendezvények szervezését, valamint egy profi csapatot, aki a neten és a valóságban is mindent elérhetővé tesz. Az előző honlap a spiritvilag.hu az adományok teljes elmaradása miatt zárta be a kapuit ezért egy stabil alapot kellet kitalálni. Olyan termékeket választottam amit én is nagyra tarok és én is megveszek, használok A meditációs cd-k 999 Ft+áfa árat kaptak, szerintem ez egy nem túl drága ár. Egy meditáció pedig 333 Ft.+áfa. Azok a nagy terjedelmű mp3 cd-k pedig amiken egy egész tanfolyam anyaga van rajta, anyaga az 3333 Ft. Aki emlékszik még az 5 évvel ezelőtti spiritvilág árakra, amikor még nem adományelvű volt azok akkor többek voltak...

Fontosnak tartottam, hogy ne legyen drága ez az eladás, olyan árakat próbáltam kitűzni, amik számomra is kedvezőek lennének, ha én látnám vevőként. Az egy kg-os Himalája só 1200 ft+áfa, a tönköly 1kg 240 Ft+áfa.

Bízom benne, hogy ezekből a bevételekből stabil alapot lehet adni a spirit.hu célkitűzéseinek. Ne tűnjenek el a süllyesztőben ezek a tanítások és meditációk, mindig legyen egy hely ahol hozzáférhető. Főállásban elkezdhetek meditációkat készíteni és meditációs programoknak szentelni az időmet. Minél több ember kezdjen meditálni és a szellemi segítőket becsatolni életvitelébe.

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy azokat a meditációimat amiket már meghallgattatok és megszerettettek korábban, keressétek ki az új spirit.hu honlapomon és írjátok meg a véleményetek róla. Ez nagyon sokat segítene azoknak akik még nem hallották. Minden meditációs cd és termék végén ott van a hozzászólások rész, segítsetek azoknak akik még nem hallották azzal, hogy ha számodra bármilyen szempontból értékes volt az a meditáció akkor felhívod rá  figyelmet, megírod neked mit adott és miért szereted.

Ha pl. a kedvenced a Belső Mester Tanfolyam, akkor a honlapon a Belső Mester cd-knél, és tanfolyamnál írj hozzászólást. Ha voltál a táborban akkor a tábornál írj hozzászólást milyen volt. Aki meég nem hallotta tényleg nem tudhatja milyen is és ebben a Te véleményed sokat segíthet .

Én magam is nagyon kíváncsi vagyok rá, mert ritkán kapok visszajelzéseket. Keresd ki a honlapon és írd meg a véleményed milyen volt. Minden meditációmról, tanfolyamomról a spirit.hu-n. a hozzászólásnál.
Ez a termékeknél is érdekes lehet. Aki soha nem használt még mondjuk himalája sót annak sokat jelent annak a hozzászólása, véleménye tapasztalata aki már évek óta ismeri.

Tehát regisztráljatok és mindenről amit is mertek írjatok írjatok, alig várom, hogy lássam kinek mi tetszik. Ez abban is segít hogy a jövőben milyen irányokat tartsak fontosnak, milyen meditációkat szerettek igazán.

Hozzászólások

Kedves Zsolt!Hol tudnám letölteni aCD-det.Köszönöm Éva

Kedves Zsolt!
Nagy hatással voltak és vannak rám az irányításoddal eltöltött meditációk! Kérlek segíts nekem! Szeretném ha lehetséges a Gazdagodj 5 meditációd zenéjét valami módon elkérni ha az előadók nevét vagy a zene számok címét megadod már azzal is leköteleznél. Várom válaszod.
Tisztelettel!
Csiffáry Julianna

Kedves Zsolt !
A gazdagodj 5 meditációd rendkívüli hatást tett rám . Különösen a második rész , az álommegvalósítás . Ezen belül a kísérő ének teljesen elvarázsol , mámoros lüktetés lesz a testemben , elmémben . Gyakran csak a zenéje , éneke , dallama miatt hallgatom . Amennyiben lehetséges , szeretném ha ezt a zenét, éneket elérhetővé tennéd számomra , a meditáció nélkül .
Hálás vagyok kitartó és építő munkádért !

Egészséget , bőséget és sikert kívánok Neked !

Szeretettel ; László