Hírek

Létrehozva: 2018-01-12 Évkezdő meditációs napot tartok január 20-án Veszprémben
Minden évben hagyományosan megtartom az évkezdő meditációkat. Célja, hogy az előttünk álló évbe tudatosságot vigyünk, sok égi és szellemi segítséggel. Hiányozna, ha kimaradna. Szerintem Neked is tetszeni fog, ha kipróbálod, milyen előre dolgozni azon, hogy az éved nagyszerű legyen. 

Olyan meditációkat végzünk, melyek kihatnak új évünkre. Végzünk belső munkát, céljainkkal, elképzeléseinkkel, tudatalatti tisztító meditációkat, hogy minden akadályt feloldjunk, ami céljaink megvalósulását akadályoztatná. Spirituális meditációkkal, saját energiaszintünk fokozásával mi magunk teszünk érte, hogy jó évünk legyen. 

Bennünk dől el a sorsunk. Mi vagyunk azok, akik saját döntéseikkel, saját energiaszintünkkel és tudatosságunkkal megtervezzük és megvalósítjuk álmainkat. Micsoda nagyszerű lehetőség, hogy belső munkával, meditációs technikákkal képesek vagyunk pozitív hatásokat kiváltani. Sok meditációval készülök, melyek önismerettel, blokkoldással, jövőkép teremtéssel, és nem utolsó sorban spirituális erőkkel szellemi segítők és Istenmeditációkkal nyitnak kaput egy következő évre. 

Részvételi díj: 10e ft
A részvételi díj előre kifizetésével tudod lefoglalni a helyed

Helyszín: Veszprém
Időpont: 2018. január 20. 9:00-17:00

Várjuk jelentkezésed!
Elérhetőségeink: info@spirit.hu tel.: 0620 383 2099

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

 

Évkezdő témában több letölthető meditációt is talász a spirit.hu oldalon