Évkezdő meditációk 2. nap hanganyaga

5.000  Ft,-

 

Rövid leírás:

Elkészült az Évkezdő meditációk második napjának hanganyaga! Összesen tíz hangfelvételből áll. Tanításokat, beszélgetéseket és meditációkat is tartalmaz, kellemes zenei aláfestéssel. Nagy szeretettel ajánlom most neked! Jól felhasználhatod egész évben.

Letölthető CD.

Elkészült az Évkezdő meditációk második napjának hanganyaga! Összesen tíz hangfelvételből áll. Tanításokat, beszélgetéseket és meditációkat is tartalmaz, kellemes zenei aláfestéssel. Nagy szeretettel ajánlom most neked! Jól felhasználhatod egész évben.

Tudtad, hogy minél mélyebb meditatív állapotban küldesz valamire energiát, az annál jobban hat? Töltsd fel az éved szellemi erőkkel, egészséggel, gazdagsággal, hogy terveid, álmaid, jókívánságaid teljesüljenek. A jövő ott van benned, máshol nem is lehet. Az egyetlen valósága a jövődnek az, ami benned van. Az, hogy hogy érzed magad, ott van benned, onnan sugárzik ki.
Egy lazító, lecsendesítő, behangoló meditációval kezdjük a napot. Ezt a meditációt a jövőben is bármikor meghallgathatod, ha belső nyugalomra vágysz! :)


Meditációban könnyebben megszüntetheted a korlátaidat, és olyan hangulatba hozhatod magad, ami az álmaid megvalósításához nagyban hozzásegít! De ehhez valóban el kell végezned a gyakorlatokat! Ez a titka. :)
A gyakorlatok során nagy hangsúlyt fektettük a tudatalatti gazdagságra és egészségre hangolására. Az „Egészség egész évben” fél órás meditáció során különböző technikákkal tökéletesen ráhangoljuk magunkat az egészségre. Érdemes többször elvégezned ezt a gyakorlatot, ha sokkal egészségesebb szeretnél lenni ebben az évben. A gyakorlat során gondolatainkat és érzéseinket is egészségre hangoljuk.

Ültess jó tudatalatti programokat az elmédbe a gazdagságról is, mert amíg rossz programokat futtatsz, addig nem változnak meg a körülményeid. Ebben nagy segítséget nyújt a „Gazdagság meditáció”. Tanulj meg először a gazdagságról álmodni, hogy az álmaid beteljesülhessenek! Értelmezd újra a gazdagság fogalmát! Elég kellemes utazásban lesz részed:)
Észrevetted már, hogy látszólag semmi sem változott körülötted, mégis óriási békesség és boldogság járt át egy kis időre? Ezt tudatosan is megcsinálhatod. Ne keresd a boldogságot, hanem éld meg most! És ne aggodalmaskodj! Ha ezt a fajta hozzáállást rendszeresen gyakorlod, valóban boldogabb és nyugodtabb lehetsz bármikor, és ebben élheted a hétköznapjaid.
A legutolsó meditáció „Tarot meditáció” előtt, (ha van otthon tarot kártyád), húzz egy lapot azzal a szándékkal, hogy melyik az a lap, amelyiknek az energiája leginkább segíthet téged ebben az évben. Ezután végezd el a meditációt.

Ha már a napod 24 órájából csupán fél órát a meditációnak szentelsz, nagy sikerekre tehetsz szert! Kívánom, hogy a gyakorlatok valóban áthassák, és csodás tapasztalatokkal gazdagítsák az egész éved!

Sok sikert!

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Ezzel együtt rendelt termékek

 

A Spirit.hu Budapest klub 1 évadának teljes hanganyaga

  5.000  Ft,-
   

Évkezdő meditációk, hogy az egész évünk jó legyen!

  5.000  Ft,-