Hasonló termékek

Önnek ajánljuk

Ajánljuk még

Fehér Fényoszlop meditáció

Fehér Fényoszlop meditáció

4.000  Ft,-

 

Rövid leírás:

Ez a meditáció szinte az összes meditációmnak része. A fehér fényoszlopról szól, melynek...

Letölthető CD.

Ez a meditáció szinte az összes meditációmnak része. A fehér fényoszlopról szól, melynek annyi pozitív hatása van önmagában és oly sok kérdést vet fel, hogy egy egész meditációt neki szenteltem. Ha ezt a meditációm meghallgatod a többi meditációmban is már máshogy fogsz a fehér fényoszlopra gondolni.

Nem szeretném lelőni a poént mennyi jó dolog fog ebben az 50 perces meditációban történni, de garantáltan testben lélekben feltöltődve és terhektől megszabadulva közel egy órás kikapcsolódás.

Külön figyelmet szenteltem a test izmaira, ízületekre, inakra. A lelki problémákra, de legfőképp arra, hogy a pozitív hangolás megtörténjen. Számomra meglepő volt, hogy 50 perc mert nekem fele annyinak se tűnt :)

Milyen előnyökkel jár az ionizált víz fogyastása?

 • A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
 • A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
 • Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
 • Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél.
 • Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
 • Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
 • Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
 • Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
 • Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.

Ez lesz élete legjobb beruházása, ha nem marad le róla, ezt saját tapasztalatból állíthatom:

 • Gyerekei végre tiszta vízhez jutnak.
 • Férje, felesége feszültségei oldódnak, fáradékonysága csökken
 • Belőle főzött ételei, teái jobb ízűek lesznek.
 • Méregtelenítő hatásától a bőr megfiatalodik.
 • Fizikai teherbíró képessége nő
 • Szüleit megóvja a köszvénytől, cukorbetegségtől, magas vérnyomástól.

Túl jól hangzik, akkor fokozom: Japánban 4 millió ember issza ezt az ionizált lúgos vizet, mert kutatóknak és a tömegeknek is bizonyított! Az egyik leg civiláltabb társadalom, mégis a legtovább élő, minden civilizációs ártalom ellenére.

Lúgosítás, hidratálás, oxigénfeltöltés, antioxidáns egyszerre!

Hihetettlen , de a Jupiter víz ionizátorok egy számítógép vezérelt elektrolízissel képesek kivonni a vízből a savas összetevőket, így a víz lúgos kémhatású lesz, molekuláris szinten átalakul. Az egészségmegőrzés egyik forradalmi szemléletmódja a sav-bázis egyensúly. Ezt Dr. Robert O. Young mikrobiológus Új Biológiának hívja. Kutatásainak eredménye az, hogy a betegségek nagy része visszavezethetőek a szervezet elsavasodásához. Ennek az elsavasodásnak mi magunk és a modern életünk az oka.

Mi is a probléma?

Húsunk, vérünk, csontunk lúgos kémhatású. Szervezetünknek folyamatosan újra kell alkotnia önmagát, egészen sejt szinten. Tudta, hogy 7 évente minden sejtje kicserélődik? Ehhez lúgos italra, ételre van szüksége, de mi nem adjuk meg neki a megújuláshoz szükséges lúgos kémhatású alapanyagokat. Savas ételeket eszünk. Húst, fehér lisztet, olajban sült ételeket, üdítőket, cukrot, kávét.. Már azt sem tudjuk, mi lúgos… Nem ilyen táplálékok fogyasztására való eredetileg testünk. Szervezetünk, ezért életéért küzd, csak mi nem érzékeljük, mert azt gondoljuk a sejtjeink felépítése nem a mi problémánk, azt a testünknek tudnia kell magától. De a testünk hogyan készítsen lúgos vért, szerveket, húst, csontot savakból. Csak nagy ár megfizetésével lehetséges ez. Ez a betegség, öregség, végül halál. Ijesztően hangzik, de az elsavasodás ennyire komoly dolog.

Dr. Ingfreid Hobert MD:
Nincs szükség drága gyógyszerekre, és azok számos negatív mellékhatására a szervezet egészségének visszaszerzéséhez… A lúgos kémhatású víz mélyre ható hosszú távú hatású, mivel lúgosítja a testet és hatásos antioxidáns.

Van megoldás:

Fel kell ismernünk újra felelősségünket családunk egészségi állapotáért, végső soron pedig saját egészségünkért. Nem háríthatjuk továbbra is az államra, orvosokra, közegészségügyre egészségünk állapotát. Saját kezünkbe kell venni! Hogy lehet, hogy az egyik legokosabb nép a Magyar, a legbetegesebb. Újra kezünkbe kell venni a sorsunk és saját erőfeszítésekkel új élet kezdeni, ezzel új mintát adni gyerekeinknek, környezetünknek. Valójában nem bonyolultabb ez az 1×1-nél. Testünk több mint 80%-ban lúgos és folyamatosan új sejteket kell szülnie. Ehhez lúgos tápanyagra van szüksége. Mert savból, lúgos, erős, egészséges testet nem lehet csinálni. A semleges kémhatás a pH 7. Ami ennél magasabb pH-val rendelkezik az lúgos, ami ennél alacsonyabb ( pl 5,-6 pH) az savas. Tudja mi történik , ha a vére 7 pH-jú lesz? Tehát nem is savas csak semleges. Ön kómába esik és meghall! A szervezetnek létfontosságú hogy a vére lúgos 7,36-7,45 pH-jú legyen. Ez olyan fontos, mint az élete. Ezért kell segítenie szervezetét, lúgosító tápanyagokkal. Mert nem kevesebbről van szó, mint önről! A sav-bázis egyensúly létkérdés!

Ha minden ételt, italt, amit ma fogyasztott, beleraknánk egy nagy turmixgépbe, és az így kapott pépet lakmuszpapírral megnéznénk, kiderülne, hogy ön egészség vagy betegség irányába halad. Vajon az ön eredménye lúgos lenne? Több lúgos ételt evett ma, vagy inkább péksüteményeket, húskészítményeket, cukrot? Mert abból tud gazdálkodni szervezete, amit ön ad neki. Ha ön több kenyeret, sütit, sülthúst, evett ,mint nyers lúgosító zöldséget és lúgosító italokat, akkor sajnos ez a képzeletbeli turmix, amit ma evett igen csak savas lenne. Ha viszont, hozzáöntene ehhez a turmixhoz egy jó adag ionizált lúgos vizet, a pH érték sokkal áldásosabb lenne szervezetének. Végre hozzá jutna két ritka kincshez: tiszta vízhez, és valóban lúgos ásványokhoz. Mert lássuk be tiszta vízből sem sokat adunk testünknek.

A folyadék nem egyenlő a tiszta vízzel.

1 pohár cola nem 1 pohár víz, még ha mind a kettő folyadékpótlásnak tűnik, akkor sem. Tudta, hogy 1 pohár kóla 50.000-szer savasabb, mint 1 pohár víz? 5 milliószor (!) savasabb, mint egy pohár ideális pH9 kémhatású lúgos víz. 1 pohár kóla semlegesítésére 32 pohár vízre lenne szükség. Ez valóban képtelenség, de szervezetünk ebben a képtelen helyzetben van! Viszont 1 pohár kóla savainak semlegesítéséhez csupán 1 pohár ionizált lúgos víz kell! Gondoljon csak bele napi több liter ionizált lúgos vízzel mennyi káros savtól szabadíthatná meg szervezetét. Valódi segítség ez. Ha elkezd lúgos vizet fogyasztani, az kíméletesen elkezdi kimosni a szervezetéből a felhalmozódott savas lerakódásokat. A véréből, az érfalakról, az idegekből, zsírszöveteiből. Gondolkodott már arra, hogy a háj, zsírszövet nem más, mint felhalmozódott zsírsav? Ki szeretné mosni testéből? Kezdjen neki! Valójában ön is és teste is ezt akarja, mert a túl sok zsírszövet senkinek sem jó! Higgye el ezzel, nem csak magán segít, de környezetének is olyan példát ad, mellyel egész generációkat menthetünk meg. Nagy szavak ezek, de sajnos a következő generációnak ez még nagyobb gondot fog okozni. Az elhízás népbetegség. A cukorbetegség népbetegség már ma. A rák, és magas vérnyomás lassan népbetegség. Csontritkulásban 1 millió Magyar ember szenved. Ízületi és gerinc betegségben rengetegen. A betegségek hátterében ÖN van. Attól betegszik, meg amit tesz, illetve nem tesz meg. Amit elfogyaszt, illetve nem fogyaszt el.

Az ionizált víz valóban lúgos

A Jupiter Melody és Neptune víz ionizáló berendezések több fokozatban adnak lúgos, antioxidáns vizet. A pH mértékegység 10 logaritmus alapú, ez azt jeleni, hogy a 8 pH, 10x lúgosabb a 7 pH-nál, a 9 pH 100x lúgosabb a 7 pH-nál és így tovább. Japánban 40 éve kutatják, milyen pH értékű víz vezet a leghosszabb és legegészségesebb élethez és a véleményük, hogy emberi fogyasztásra a 8,5-9,5 pH víz a legjobb. Mert ez nem hogy nem savasít, de segíti, hogy a szervezetben a táplálékok elégetésével folyamatosan keletkező savas salakanyagok távozzanak. Kíméletesen, de nagyon hatásosan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 150 Ft-ot? A készülékkel 1l lúgos víz 8 Ft.

Az ionizált víz egy erőteljes antioxidáns.

Antioxidánst egyszerűen csapvízből? Igen az ionizált víz előállító berendezések ezt teszik. A víz antioxidáns lesz akár csak a vitaminok. Tudta, hogy a palackozott lúgos vizek nem antioxidánsok? Mert ez csak a Friss ionizált lúgos vízre igaz. Leköti a szabad gyököket, amik nem mások, mint a szervezet számára rossz helyen lévő reaktív oxigén. A szervezet oxidálódása, hasonló, mint a vasnak a rozsda. Az öregedés legfőbb oka a szervezet oxidálódása. Ennek megelőzése, vagy visszafordítása, késlelteti az öregedést, ezáltal fiatalít. Az ásványvizek, csapvizek mind oxidálnak. Nagyon ritka, hogy egy víz antioxidáns legyen. Az antioxidáns mértékegysége az ORP. Ha egy víz + ORP értékkel rendelkezik akkor oxidál. Az ionizált víz NEGATÍV ORP-vel rendelkezik, így szó szoros értelemben megakadályozza és vissza is fordítja szervezet oxidációját. Az ön csapvize és palackozott ásványvize sajnos pozitív ORP-vel rendelkezik valószínűleg több százzal. Érdemes lenne örökre elfelejteni lecserélni antioxidáns ionizált vízre. Az ionizált lúgos víz lényegében sejt szinten megújít minket.Hihetetlenül hangzik, de az ionizált víz egy olyan folyadék, mely több japán orvos szerint visszafordítja az öregedési folyamatokat, ezért öregedés késleltetésével kapcsolatos tudományos kutatások foglalkoznak vele. Egy frissen facsart narancslének -250 az ORP értéke. A frissen készített zöldség és gyümölcslevek rendszeres fogyasztása növeli az élettartamot. Ilyen frissen készített leveket viszont csak ritkán 1-2 pohárral készítünk. Ionizált vízből lehetőségünk van jóval nagyobb mennyiség fogyasztására. Sok ember, magamat is beleértve naponta több litert iszik.

Dr. Sherry Rogers:
A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat… Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért.

Az ionizált víz oxigénben gazdag

Az ionizált víz oxigéntartalma 2-3x magasabb a hagyományos csapvíznél. Valóban oxigén dús víz. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket, ami bőséges energia testünk számára. Az oxigén az egyik legfontosabb energiaforrása a szervezetünknek. Sajnos kevesebb van belőle, mint kellene. Ennek oka táplálkozásunk, és a Föld oxigénháztartásának rohamos kiürülése, romlása, és a helytelen felületes légzés. Vajon ön most rendesen vesz levegőt, vagy csak tüdejének egy ötödét használja? Figyelje csak meg! Az oxigén elpusztítja a daganatos sejteket, akár csak a káros baktériumokat, vírusokat. A testszöveteket megszabadítja a savas salakanyagoktól. Az egészségünk egyik alappillére az elegendő oxigéntartalom a testben, ezért az egyik legfontosabb energiaforrás. Miért fizetne 1 liter oxigénben gazdag vízért 800-1000 Ft-ot? Vásároljon egy ionizált víz előállító berendezést, és kezdje a napot egy nagy pohár ionizált lúgos vízzel! Szervezete természetes módon felélénkül, és pár forintból kijön 1 liter.

Az ionizált lúgos víz hidratáló képessége 6x nagyobb mint a hagyományos vízé.

A víz testünk legfontosabb alkotóeleme, több mint 80%-a testünknek víz. Az ionizált víz alapvetően más, mint a hagyományos víz. A vízmolekulák egymáshoz tapadnak, ezeket az egymáshoz kapcsolódó vízmolekulákat klaszternek nevezzük. A hagyományos vízben a 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ami túl nagy, hogy egy sejt közvetlenül felszívhassa. Az ionizált lúgos víz hexagonális klaszterrel rendelkezik, ami azt jelenti csupán 6 víz molekula alkot egy klasztert. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sejtekbe bejusson. Ezért is hívják több helyen mikroklaszter víznek, vagy mikrovíznek. A víz klaszterszerkezete újra strukturálódik az ionizáció során, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratáló képessége hatszorosára nőjön. A megbetegedéseknek és az öregedésnek egyik fő oka a krónikus dehidratáció. Minél öregebb vagy, annál kevesebb a víz a testedben. Ha a sejtek tartósan dehidratálódnak, akkor legyengülnek. Egyszerűen nem iszunk elegendő tiszta vizet. Ha egészséges akarsz lenni hidratálnod kell a tested, tiszta víz fogyasztásával, különben gyorsabban megöregszel, megráncosodsz, és tested könnyebben beteg lesz. Ezért igazán értékes tulajdonsága az ionizált, oxigéndús lúgos víznek a hatszoros hidratáló képesség.

Dr. Mu Shik Jhon, aki széles körű kutatásokat folytatott a hexagonális vízről, és kedvező hatásairól:
A Hexagonális (hatos molekulaszerkezetű), ionizált lúgos víz könnyen hatol be a test sejtstruktúrájába, ezzel segíti a tápanyag-felszívódást és a méregtelenítést.

Az ionizált víz hasznos ásványokban gazdag.

Manapság egyre nagyobb divat, hogy a víz mindenfajta ásványi anyag koncentrációját drasztikusan lecsökkentik, víz desztilláló és reverz ozmózis készülékekkel. Csakhogy, ha minden ásványt kiveszünk a vízből, azzal egyfajta halott vízhez jutunk. Tudta, hogy a reverz ozmózis készülékékből kijövő víz savas? Tudta, hogy a desztillált víz savas? Mennyivel jobb lenne, ha csak a káros ásványokat vennénk ki a vízből a hasznosakat benne hagynánk. Igen a víz ionizáló berendezések így dolgoznak. A káros savasító összetevők egy szennyvíz elfolyón távoznak, a hasznos ásványok feldúsulnak és ionizálódnak. Tudta, hogy az ásványi anyagok ionizált formában sokkal hatékonyabban szívódnak fel? Ha a Ca bejut a szervezetébe, de nem szívódik fel, csak köveket okoz és meszesedést ereiben agyában. Észrevette, hogy mennyi idős embernek van egyszerre meszesedése és csontritkulása egyszerre? Az ionizált lúgos vízben lévő ásványok végre hasznosulnak erősítve szervezetét. Nem lenne e gazdaságosabb önnek a magyar vizek magas ásványi anyag tartalmát hasznosítani, mint drága Ca, Mg tablettákat szedni feleslegesen? Sokszor azzal akarják bizonyítani a víz jótékony hatását, hogy műszerekkel megnézik mennyire alacsony az ásványi anyag tartalma. Az ionizált lúgos víznek magas az ásványi anyag tartalma, de a káros savasító helyett is hasznos, lúgos összetevőkben dús, felszívódó ionizált formában!

Az ionizált lúgos víz FRISS.

A palackozott vizek soha nem érhetik el a friss víz élvezeti szintjét. A készülékből kijövő frissen készült lúgos víz minden hasznos paramétere sokkal elevenebb, mint a palackozott vizeknek. Mert az oxigéntartalom, a lúgosság, és legfőképp az antioxidáns hatás folyamatosan romlik, ha nem frissen fogyasztjuk el a vizet. Ha egy hétnél tovább áll már az 5 hasznos tulajdonságból csak 2 marad és azok is fokozatosan elvesznek. Mit gondol, vajon a palackozott vize hány hétig van a polcon mire eljut önhöz?

Az ionizált víz hasznos elektronokban gazdag.

A végére hagytam, a legfontosabb és leg egyedülállóbb tulajdonságot. Hogy mindenre jók ezek az elektronok? Először talán könnyebb megérteni, ha megnézzük a levegő ionizátorok milyen hatást gyakorolnak. Amikor a levegő negatív ionokkal dúsul megszünteti a port, mert az elektrosztatikusan töltve lebeg. Megöli a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat a levegőben. Ez tény. Ráadásul lenyugtatja az idegeket és az érzelmeket. 1000 ion/ cm3 felett agyunk átvált egy sokkal nyitottabb tudatállapotba, amit alfa állapotnak nevezünk. A vízben lévő elektronok ugyanezt teszik velünk, csak nem a levegőben, hanem a szervezetünkben. Segítik lekötni, a nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, semlegesítik az ártalmas rothadási folyamatokat. El sem tudja képzelni mennyi megemésztetlen bélsár mérgezi most is és mekkora káros élősködő telepek mérgezik most is. Az ionizált lúgos vízben lévő elektronok hatékonyan veszik fel a harcot az áldatlan állapottal szemben.

Az ionizált víz újjáéleszti a zöldségeket, gyümölcsöket

Sokszor lehet olvasni, hogy a mai zöldségek gyümölcsök, már nem olyanok mint régen. Nincs bennük annyi vitamin és ezzel összefüggésben az antioxidáns hatásuk és életerő szintjük is sokkal kisseb. Sőt sok nagyüzemi, műtrágyázott, agyon nemesített termés már oxidál (öregít) nem pedig antioxidáns (segíti a szervezet megújulását).

Nos egy amerikai videót láttam, ahol azt a meredek állítást tették, hogy ha ionizált antioxidáns vízbe tesznek egy paradicsomot, akkor az egy óra alatt akkor is erősen antioxidáns hatásúvá válik, ha már rég nem az volt, mert már nem olyan friss, vagy eleve nem olyan volt. Megmérték egy műszerrel az antioxidáns szintjét, majd belerakták antioxidáns ionizált vízbe 1 órára, és utána megint megmérték.

Az eredmény képtelennek hangzott, a paradicsom sejtmegújító hatása ugrásszerűen nőtt!!! Gondoltam, ezt én is leellenőrzöm, hiszen egy videót megbabrálni, hamisítani könnyű.

Vettem két bolti paradicsomot. Az egyiket félbevágtam megmértem: +32 volt az “anti”oxidáns értéke. Ez igen rossz, mert ha az érték nem negatív akkor oxidál, öregít. Hát igen, régen a romlott paradicsom volt + értékű… Nos beleraktam a másik paradicsomot egy tál frissen készített ionizált vízbe, vártam egy órát és megmértem. Az értéke -233 lett!!! Ugrásszerűen drasztikusan antioxidánssá vált. A pH értéke nem változott. Csak úgy kíváncsiságból megmértem egy c-vitaminos vizet is az -100 körül volt.

Ennek a jelentősége számomra igen nagy. Azt jelenti, ha a zöldségeket gyümölcsöket antioxidáns ionizált vízbe rakom 1 órára azok visszanyerik eredeti erős sejtmegújító hatásukat! Nem csak az emberre hat a víz de így minden zöldséget meg lehet fogyasztás előtt kezelni. Akkor is antioxidáns lesz ha pl. savas mint a paradicsom… Ezt mindenképp meg akartam írni :) Ha van vízionizátorotok, mielőtt megeszitek a brokkolit, paprikát paradicsomot, almát szőlőt stb.. Rakjátok egy órára ionizált vízbe. Fontos csak friss vízzel működik palackozottal nem, mert a palackozott víz, csak lúgos nem antioxidáns. Így feltöltődnek csordultig energiával és olyan antioxidáns erejük lesz ami még a c-vitamint is felül múlja. Pár napja kezdem el azt a táplálkozást kíváncsi vagyok mik leszek a tapasztalataim.

Ez a vízionizátorok egy teljesen új felhasználási területe!

Ionizalj lúgosíts amíg nem késő!

Találtam egy jó cikket az Jupiter Science amerikai honlapján és úgy gondoltam érdemes lefordítani. A cikk több szempontból rávilágít egy újfajta biológiai szemléletre, mely szerint nem a kórokozók a betegségek fő oka, hiszen azok azóta léteznek amióta világ a világ. 4 oldalas nem túl rövid, nem túl hosszú. Szerintem azoknak is fog újdonsággal szolgálni akik már olvastak a sav bázis egyensúlyról. Rávilágít miért érdemes ionizálni lúgosítani a szervezetet. Miért nem szívódnak fel az ásványok a szervezetben még akkor sem ha sokat eszünk belőlük? Miért meszesek az emberek erei, izületei miközben csontjaikból hiányzik a kalcium. Gondolkodtál már ezen? Kezdem egyre jobban megérteni, miért is olyan különleges az ionizált víz remélem nem bánjátok, ha továbbadom nektek… >>A cikk<<

Klinikai és vásárlói tapasztalatok az ionizált vízről.

Igen vannak klinikai tapasztalatok! Japán kórházakban professzorok használják évtizedek óta az ionizált vizet, magas vérnyomás, cukorbetegség, alergia, gyomor és emésztési panaszok kezelésére. Milyen jó lenne ha a magyar gyógyítók is ilyen tájékozottak lennének a témában. Japánban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium már 1965-ben bejelentette, hogy az ionizált víz fogyasztása hatékony az anyagcsere belső flórájának a helyreállításához. Szerinted mi magyarok nem vagyunk lemaradva?

Dr. Atkins

“The fluids in the cells of most people’s bodies are overly acidic. This can cause a lot of problems. It prevents your body from neutralizing toxins, and leaves you more susceptible to the cell-damaging free radical oxidation that leads to cancer and other diseases.”

Dr. Robert Atkins, Author, “The Atkins diet”

“A legtöbb ember testében a sejtfolyadékok túl savasak. Ez számos problémát okozhat. Megakadályozza a testet a mérgek semlegesítésében, és kiteszi a sejtpusztító szabadgyök-oxidációnak, mely rákhoz és más betegségekhez vezethet”

Dr. Robert Atkins, az „Atkins diéta” szerzője

Dr. Kelly

“Alkaline water, produced by a water ionizer, has become the most important advancement in health care since Sir Alexander Fleming’s discovery of penicillin.”

Dr. William Kelly, College of Metabolic Medicine, Author, “Cancer Cure”

“A víz-ionizátorral előállított lúgos kémhatású víz a gyógyítási tevékenység legfontosabb vívmánya, mióta Sir Alexander Fleming felfedezte a penicillint.”

Dr. William Kelly, College of Metabolic Medicine, a „Rák gyógyítása” szerzője

Dr. Horowitz

“International studies show that populations with little or no history of illness, such as cancer…, drink higher (pH) alkaline waters. After all potential risk factors were considered and factored out, it became evident that they had been drinking waters with a pH of 9.0 to 10.0.”

Dr. Leonard Horowitz, Author, “Aids and Ebola”

“Nemzetközi összehasonlítás igazolja, hogy az olyan populációk, melyek körében elenyésző, vagy nincs a rák vagy hasonló megbetegedés…, magasabb pH-jú azaz lúgos kémhatású vizet isznak. Miután minden potenciális rizkófaktort figyelembe vettünk és megvizsgáltunk, nyilvánvalóvá vált, hogy 9-10 közötti pH-jú vizet isznak.”

Dr. Leonard Horowitz, az “Aids és Ebola” szerzője

Dr. Jhon

“Hexagonal (alkaline ionized ) water moves easily within the cellular matrix of the body, helping with nutrient absorption and waste removal.”

Dr. Mu Shik Jhon, who has conducted extensive research on hexagonal water and it’s many benefits.

“A Hexagonális (hatos molekulaszerkezetű), ionizált lúgos víz könnyen hatol be a test sejtstruktúrájába, ezzel segíti a tápanyag-felszívódást és a méregteelnítést.”

Dr. Mu Shik Jhon, aki széles körű kutatásokat folytatott a hexagonális vízről, és kedvező hatásairól.

Dr. Theodore Baroody Author of Alkalize or Die

“I have administered over 5000 gallons of this water for about every health situation imaginable. I feel that restructured alkaline water can benefit everyone.”

Dr. Theodore Baroody a Lúgosíts vagy meghalsz szerzője. „Már legalább 5000 gallont használtam fel ebből a vízből az elképzelhető legkülönfélébb esetekben. Hiszek benne, hogy az előnyös struktúrájú lúgos víz mindenkinek hasznára válik.”

Dr. Sherry Rogers

“Alkaline water rids the body of acid waste… After carefully evaluating the results of my advice to hundreds of individuals, I’m convinced that toxicity in the form of acidic waste is the primary cause of degenerative disease.”

Dr. Sherry Rogers

“A lúgos víz kisöpri a szervezetből a savas salakanyagokat… Az esetek százaiban adott tanácsaim alapos kiértékelése után elmondhatom, hogy a savas méreganyagok a felelősek első sorban a degeneratív betegségekért.”

Dr. Susan Lark

University lecturer and author of The Chemistry Of Success, says:

“Drinking four to six glasses of alkaline water a day will help to neutralize over acidity and over time will help to restore your buffering ability. Alkaline water should be used when conditions of over acidity develop, such as cold, flu or bronchitis. Like vitamins C, E and Beta Carotene, alkaline water acts as an antioxidant because of its excess supply of free electrons. This can help the body against the development of heart disease, strokes, immune dysfunctions, and other common ailments.” Dr.

Egyetemi tanár, és a Siker kémiája, című könyv szerzője:

“Naponta 4-6 pohár lúgos kémhatású ionizált víz segít a savasság semlegesítésében, és fokozatosan helyreállítja a tápanyag-felhalmozó képességet. Az olyan túlsavas állapotok, mint megfázás, influenza, hörghurut esetén szintén tanácsos a lúgos víz fogyasztása. A lúgos víz olyan antioxidánsként működik, mint a C, E vitamin és a Béta-Karotin, mivel nagy számban szállít szabad elektronokat. Segíti a testet a szívbetegségek, stroke, imunbetegségek és más gyakori betegségek leküzdésében.”

Dr. Ingfreid Hobert MD

“You do not need expensive medicine with all the negative side effects to regain health… Alkaline water has profound long term effects because it alkalizes your body and provides an effective antioxidant.”

“Nincs szükség drága gyógyszerekre, és azok számos negatív mellékhatására a szervezet egészségének visszaszerzéséhez… A lúgos kémhatású víz mélyre ható hosszú távú hatású, mivel lúgosítja a testet és hatásos antioxidáns.”

Dr. Robert O. Young,

PhD in his book, The pH Miracle says it this way:

“Those willing to look again, and with clear eyes, will be rewarded with the secrets to permanent health. We can heal ourselves by changing the environment inside our bodies. Potentially harmful invaders, then, will have nowhere to grow and will become harmless.”

Dr. Robert O. Young, PhD könyvében a , pH-csoda –ban ezt így magyarázza:

“Azok, akik ismét tiszta szemmel akarnak és hajlandóak látni, meg lesznek ajándékozva a tartós egészség titkával. Testünk belső környezetének megváltoztatásával meg tudjuk gyógyítani magunkat. A potenciálisan ártalmas behatolók így nem találnak táptalajra, és ártalmatlanokká válnak.”

Dr. Hidemitsu Hayashi Director of the Water Institute, Tokyo

He says that bad diets such as meat and potatoes, fried foods, soft drink colas, and sugars build up acid salts in the body. Often these deposits, by having to be stored away from the blood flow, can remain in the body for decades. He recommends the consumption of ionized alkaline water, which will slowly and gently wash these salts away.

Dr. Hidemitsu Hayashi a Vízkutató Intézet igazgatója, Tokyo

Megállapítása szerint, a helytelen táplálkozás, mint a sok hús, krumpli, sültek, üdítőitalok és cukor fogyasztása a savas sók felgyülemléséhez vezet. Ezek a lerakódások, mivel a véráramtól távol kell tárolni őket, gyakran évtizedekig a testben maradnak. Javasolja az ionizált lúgos víz fogyasztását, melynek köszönhetően ezek a sók lassan, finoman kimosódnak a szervezetből.

Amerikai, japán forrásokból lefordítottunk pár klinikai tapasztalatot az ionizált vízről. Igen vannak klinikai tapasztalatok, kórházakban professzorok használják évtizedek óta az ionizált vizet, magas vérnyomás, cukorbetegség, alergia, gyomor és emésztési panaszok kezelésére. Milyen jó lenne ha a magyar gyógyítók is ilyen tájékozottak lennének a témában. Japánban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium már 1965-ben bejelentette, hogy az ionizált víz fogyasztása hatékony az anyagcsere belső flórájának a helyreállításához. Szerinted mi magyarok nem vagyunk lemaradva?

Tehát:

Az Ember és a Környezete Egészségben és Betegségben” 8-dik éves Nemzetközi Szimpóziumán elhangzott előadásokból részletek:

1990 február 24-én a Grand Kempinski Hotel, Dalls, Texas, USA

Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D.,

A lúgos ionizált víz klinikánkon történt bevezetése óta (1985) a következő érdekes klinikai tapasztalataink voltak. A lúgos ionizált vizet ívásra és az ételek készítésére használtunk a bent fekvő betegeinknél.

A következőket vettük észre:

 • A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.
 • A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.
 • Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.
 • Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél. Javulások a nyombélfekély és annak visszatérésében.
 • Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.
 • Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben, szénanáthában és atópiás dermatitiszben.
 • Javulások tartós hasmenésnél gyomor-resectió után.
 • Serum bilirubin szint javulása újszülötteknél.

Szilárdak lévén a klinikai javulásokban, rendszeresen figyeltük a változásokat a betegek székleteiben, székleteik színének változását a feketés-barnától a világos sárgás-barnáig, a székletük szaga majdnem elhanyagolható. Azoknak a betegeknek a száma, akik székrekedésben szenvednek jelentősen csökkent. A széklet változásának leletei azt sugallják, hogy a lúgos ionizált víz csökkenteni tudja a rothasztó vagy pathogenetikus anyagcseretermék előállítását. A lúgos ionizált vizet előállító készülékeket 1985 májusában szerelték be a klinikánkon. Az elmúlt 15 év klinikai tapasztalata alapján elmondható, hogy az elektrolízissel csökkentett klaszterméretű ionizált víz ivási és főzési célra való bevezetése betegeink számára a klinikánkon a napi orvosi tevékenység előfeltétele kellene, hogy legyen. Semmilyen betegek számára készült étrendi/diétás recept nem lehet tudományos ha a víz tulajdonságát nem veszik figyelembe.

________________________________________

Mérgek semlegesítése

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine

“Véleményem szerint az antioxidáns ionizált víz csodája, hogy nem gyógyszer mégis semlegesíti a mérgeket. A különbség az, hogy a gyógyszert csak minden egyes egyedi esethez lehet csak alkalmazni, ugyanakkor az antioxidáns ionizált vizet általánosságban lehet fogyasztani, és a semlegesítő hatása nagyon is meglepő. Most, röviden, engedjék meg, hogy ismertessek egy szívbetegség esetét, és azt, hogyan lett meggyógyítva. A beteg, 35 éves férfi, szív-és érbetetegségben szenvedett. Öt éve a betegsége súlyosbodott. A Setagays kormányzati kórházban kezelték. Az alatt az 5 év alatt a kórházban 5-6-szor feküdt be. Olyan csúcstechnológia vizsgálatokat végeztek rajta, mint angiogram VINYL injektálásával a véren keresztül a szívbe. Sok jó doktorral konzultált és kezelték, később egy nagyobb sebészeti műtéten is átesett. A kórházból való elbocsátása után, otthagyta a munkahelyét is, hogy felépüljön. Azonban, minden egyes esetnél, amikor a betegsége rosszabbodott, a szívroham egyre súlyosabb volt. Múlt év augusztusában a rokonai kétségbe voltak esve és azt hitték, hogy nem fog már sokáig élni. Ebben az időszakban történt, hogy az áldozat egyik rokona véletlenül ráakadt egy ionizált lúgos, antioxidáns vizet készítő készülékre. Betegsége nagyon jól reagált rá, és most a teljes gyógyulás felé vezető úton van.

(Az Amerikai Egyesült Államokban az évenkénti 2 millió halálesetből több mint egy- feléért a szív-és érrendszeri betegségek a felelősek. Úgy becsülik, hogy az ivóvíz optimális fogyasztásával a szív-és érrendszeri megbetegedések halálozási arányát 15 százalékkal lehetne csökkenteni az Amerikai Egyesült Államokban) Kivonat: Az USA Nemzeti Tudományos Akadémia Biztonságos Ivóvíz Fogyasztásának jelentéséből, 1977

________________________________________

Ekcéma

Prof. Tamura Tatsuji, Keifuku Rehabilitációs Központ

“Az ekcémát számtalan formában írták már le a bőrelváltozásoknál, de ezeknek nagyon sok a közös vonása. Az ekcéma pontos oka, okai nem teljesen tisztázottak. Sok esetben külső irritáló szereknek tudhatók be. Engedjék meg, hogy bemutassak Önöknek egy beteget, aki antioxidáns, ionizált víz fogyasztása után bőrbetegségéből meggyógyult. Ez a beteg 10 éven keresztül szenvedett ekcémában és nem lehetett hatékonyan meggyógyítani speciális kezelés alatt sem. Ez a beteg, aki 70 éves, járművek pótalkatrészeit gyártó cég elnöke. A háború után az alsó végtagja akut ekcémában szenvedett, amely később krónikussá vált. Újra meg újra speciális bőrbetegségekkel foglalkozó kórházban kezelték. A bal végtag nagyon jól reagált a kezelésre, de nem így a jobb végtag. Szenvedett a viszketéstől, elvakarta és vérezni kezdett. Az utóbbi 10 év alatt nagyon sok orvos vizsgálta és kezelte. Amikor én először vizsgáltam meg, az alsó végtagja a bütykök körül vízhólyagos volt. Szérumnak köszönhetően gyöngyözni kezdett a hólyag. Azt tanácsoltam neki, hogy fogyasszon antioxidáns hatású ionizált vizet. Megvásárolt egy egységet és rendszeresen fogyasztotta és a fertőzött sebet savas vízzel tisztította. Két hetes kezelés után a hólyagok felszáradtak. Az ekcéma teljesen eltűnt és 11 hónap után sem jött vissza.”

________________________________________

Allergiák

Prof. Kuninaka Hironaga, A Kuninaka kórház vezetője

“Mr. Yamada, a Rendőrségi Kutatóintézet vezetője súlyos allergiában szenvedett. Bőrgyógyász kezelte újra meg újra sikertelenül. Ezután kezdett el antioxidáns ionizált vizet fogyasztani. Az allergia nagyon jól reagált rá és nemsokára teljesen meggyógyult. Semmilyen visszaesés nem történt, jóllehet mindenféle táplálékot fogyasztott. Nagyon hálás volt és el volt ragadtatva a kezeléstől. Ami engem illet, nekem is komoly allergiám volt. Amióta antioxidáns ionizált vizet kezdtem el fogyasztani, az allergiám elmúlt. Azóta elkezdtem a kutatást antioxidáns víz hatékonyságáról. Felfedeztem hogy a legtöbb allergiát a szervezet elsavasodása okozza és kapcsolat van az allergia és a túl sok cukor és hús fogyasztása között. Minden allergiás esetben a beteg antioxidáns ásványi értékei túl alacsonyak, melyek viszonzásképpen jelentősen csökkentik a szervezet ellenálló képességét. A szervezet túlérzékennyé válik és könnyen allergiás lesz. Az érzékenység stabilizálására kalcium oldatot injektálnak a vénába. Ezért nyilvánvaló, hogy az antioxidáns víz kalciumiont tartalmaz, amely csillapítja az allergiát. Az ionos kalcium nemcsak erősíti a szívet, a vizelést és a méreganyagok semlegesítését, de a savasságot is ellenőrzi. Erősíti az emésztőrendszert és a májfunkciót. Ezzel támogatja a természet gyógyító erejét és növeli az allergiával szembeni ellenállást. Számos esetben, amikor a betegség nem reagál a gyógyszerekre, úgy találták, hogy jól reagál az antioxidáns ionizált vízre.”

________________________________________

Emésztési problémák

Prof. Kogure Keizou, A Juntendo kórház Kogure klinikája

“A gyomrot nagyon legyengítik mind a gyomorral kapcsolatos betegségek, mind a más általános megbetegedések. Ráadásul bármely idegi feszültség vagy izgalom gyakran okoz gyomorizgalmat, bizonytalansági tüneteket, Az antioxidáns ionizált víz fontosságának a szerepe a gyomrunkban az, hogy semlegesíti a kiválasztást és megerősíti a működését. Általában az antioxidáns víz elfogyasztása után 1-3 perccel a gyomornedv 11 szeresére növekszik. Azok, akik gyomorsavhiány bántalomban szenvednek, vagy kevés a gyomornedvük az antioxidáns víz jelenléte stimulálni fogja a gyomorsejteket, hogy több gyomornedvet válasszanak ki. Ez válaszul erősíti az emésztést és az ásványok felszívódását. Másrészről azonban, akik gyomorsavtúltengésben (túl sok a gyomornedvük) szenvednek, azoknál az antioxidáns ionizált víz semlegesíti a túl sok gyomornedvet. Ezért nem képez fordított reakciót. Maeba Egyetem orvosa szerint a gyomornedv pH-ja az antioxidáns víz fogyasztásakor normális marad. Ez azt bizonyítja, hogy az antioxidáns víz képes semlegesíteni ugyanakkor stimulálni a kiválasztást”.

________________________________________

Cukorbetegség

Prof. Kuwata Keijiroo, Doctor of Medicine

“Amikor a Tűzoltó Biztosítók Egyesületénél szolgáltam sok cukorbeteget vizsgáltam. A gyógyszer melletti kezelésnél antioxidáns ionizált vízzel is elláttam. Egy hónapig tartó antioxidáns víz fogyasztása után, 15 cukorbeteget további kivizsgálásra és megfigyelésre a Tokyoi Egyetemre irányítottak. Kezdetben súlyosabb cukorbetegek kissé aggodalmasak voltak a betegséget illetően. Amikor antioxidáns ionizált vizet fogyasztottak már egy ideje a cukor a vérben és a vizeletben 300 mg/l arányról 2 mg/ -ra rendeződött. Volt időszak, amikor a beteg vérét naponta 5 -6-szor vizsgálták és normál értéken belülinek észlelték. Az eredmények azt mutatták, hogy még az étkezés után 1 1 órával is a vércukor és vizeletarány 100 mg/cd: 0 mg/cd volt. A cukor a vizeletből teljesen eltűnt.” Megjegyzés: Ma több amerikai ember szenved diabetesben mint valaha, az új esetek évenként átlagosan majdnem elérik a 800.000-et. Az Egyesült Államokban a betegség fokozatosan emelkedik 1980 óta és 1998-ban 16 millió amerikait diagnosztizáltak cukorbetegséggel (10.3 millió diagnosztizált; 5.4 millió nem diagnosztizált). Diabetes a hetedik vezető halálok az Amerikai Egyesült Államokban, és több mint 193.000 ember halt meg ebben a betegségben és az ebből adódó komplikációban 1996-ban. …..A legnagyobb növekedés – 76 százalék – az emberek 30-as éveiben történt. U. S. Department of Health and Human Services, October 13, 2000 Fact Sheet

________________________________________

Ionizált víz használata elsavasodás kezelésében

Prof. Hatori Tasutaroo, Az Akajiuiji vérközpont vezetője, Yokohama kórház, Faitama kerület

Az életszínvonalunk emelkedése miatt az étkezési szokásaink megváltoztak. Túl sok fehérjét, zsírt és cukrot fogyasztunk. A túl sok zsír és szénhidrát zsírkészletként van a szervezetünkben elraktározva. Manapság az amerikaiak az életvitelükben tékozlóbban bánnak a táplálékkal, mint a japánok. A túlzott bevitel következtében az elhízás jelentős probléma. Átlagosan öt férfiból egy és négy nőből egy elhízott. A táplálék „elégetésének” a foka nagymértékben a vitaminok és ásványok bevitelétől függ. Amikor túlzott fehérje, zsír és szénhidrát bevitel történik, a vitaminok és ásványok kívánalma nő. Azonban nem sok kutatást végeztek a vitaminok és ásványok fontosságára vonatkozóan. Napjainkban sok ember szenved elsavasodásban, amely diabeteshez, szívbetegséghez, rákhoz, máj- és vesebetegséghez vezet. Ha a táplálék, amit beviszünk teljesen el tud égni, akkor nincsen zsírlerakódás. Nyilvánvaló, hogy nem lesz elsavasodási gond, és a továbbiakban nem lenne a kövérségnek semmilyen jele sem. Az antioxidáns ionizált víz igen gazdag ionos kalciumban. Az ionos kalcium segíti ezt a „elégetési” folyamatot. Az antioxidáns víz fogyasztása elegendő ásványt nyújt a szervezetünknek. Az eredmény az, hogy nem kell a diétára figyelnünk, azért hogy karcsúak maradjunk. Ennélfogva az antioxidáns víz megmentő azoknak akik kövérségben és sok más felnőtt betegségben szenvednek, segítséget nyújtanak az egészség megőrzésében és növelésében.

________________________________________

Ezek az ionizáló berendezések már magyarországon is megvásárolhatóak.

* A alábbi információk különböző másodlagos forrásból és internet oldalakról lettek kikeresve. Az információ csak oktatási célra szolgál és nem a betegségek gyógyítására vagy gyógykezelésére. Kérje ki kezelő orvosa véleményét szakorvosi tanácsokban.

Ezzel együtt rendelt termékek

 

Tökéletes pihenés meditációs gyakorlatokkal

  10.000  Ft,-
   

FA meditációk

  4.000  Ft,-
 
 

A légzés és a légzésfigyelésében rejlő erő

  4.000  Ft,-
   

A tér és az idő megtisztítása

  4.000  Ft,-
 
 

Használd sikeresen a teremtőerődet!

  4.000  Ft,-
   

Jelenlét - meditáció

  0  Ft,-
 
 
Pénzügyek, emberi kapcsolatok Meditáció

Pénzügyek, emberi kapcsolatok Meditáció

  4.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 
Gyurkó Zsolt reggeli meditációja

Reggeli Meditáció

  4.000  Ft,-
   

15 perc szabadság

  4.000  Ft,-
 
 
Pozitív hatások

Pozitív hatások

  10.000  Ft,-
   

Meditáció Minden napra

  4.000  Ft,-