Hírek

Létrehozva: 2019-04-18 Földgyógyító meditációs csoportot indítok Veszprémben

 

Szeretem a Földet!

Régi vágyam volt, hogy gyógyítsam és tegyek érte, a magam módján, ahol épp most vagyok. Összefogva azokkal, akik szintén így vannak ezzel. Most itt nem térek ki bővebben arra, hogy mekkora bajban van a Föld, de abban szerintem egyetértesz velem, hogy segítségre van szüksége.
 
 
 
 

Most a meditáció erejével szeretnék tenni érte, és ezzel magamért, magunkért is. Mikor a Földet gyógyítjuk, magunkat is gyógyítjuk. Mi is a Föld részei vagyunk, egy egységet alkotva a növényekkel, állatokkal, természettel. A Föld egy hatalmas élőlény, és mi vagyunk a sejtjei. Meditációs technikákkal valóban sokat tehetünk érte, és magunkért. Belülről formáljuk át a dolgokat tudatossággal, és energiával.

Tagja voltam Gyurkó Zsolt Földgyógyító csoportjának 2015-17-ig, ahol szuper meditációs gyakorlatokat sajátítottam el, és most tovább szeretném adni őket. Úgy érzem, eljött az idő! Szeretnék egy kis csoportot összehozni Veszprémben, akikkel rendszeresen összegyűlünk, és Földgyógyító meditációs gyakorlatokat végzünk.

Téged is szeretettel látlak induló csoportomban!
 
 


 

A jövőben úgy tervezem, hogy havonta 1-2 alkalommal összejövünk szombat délután 2 óra hosszára, és vezetek egy Földgyógyító meditációt Nektek. A részvételi díj alkalmanként 3e Ft lesz.
 
Következő időpont: 2019. június 1. 16:00-18:00-ig
Helyszín: Veszprém, Dózsa Gy. u. 23. ÉletMagHáz

További információk, bejelentkezés:
info@spirit.hu  tel.: 06 20 383 2099

Várom jelentkezésed!

Szeretettel: Fekete Gina