Hírek

Létrehozva: 2015-10-28 Fog Meditáció

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy régebbi meditációmra találtam rá, sok évvel ezelőtt készült egy közös meditáción. A fogak energiarendszeréről szól és egy nagyszerű meditációt tartalmaz a fogak gyógyítására és egészségének megőrzésére. 

 

A fogakat energiavezetékek kötik össze a belső szervekkel. Ha ezekben a vezetékekben az energiaáramlás megfelelő az a fogakra és a szervekre is jó hatással van. Ha viszont elzáródnak túl sok, vagy éppen kevés energiát kapnak az a fogak és az egész szervezet megbetegedését okozza. A fogak gyökerénél kialakult gócpontok sokszor az egész szervezetet támadják. 

 

Ez a meditáció ezeket az energiavezetékeket takarítja ki és állítja helyre a fogak és a szervek közötti idális energiakapcsolatot. Ez egy más fajta fogápolás, mint ami megszokott, de azt gondolom nagyon hasznos és jól jöhet megelőzni vagy éppen kezelni a problémákat.

A akkori meditációs találkozón két másik meditáció is készült ezeket ajándékba hozzáraktam a hanganyaghoz. 

Jó meditálást kívánok!

 

Az ingyenes hanganyag linkje: 

http://www.spirit.hu/letoltes/FOG_meditacio.zip

 

Hozzászólások

Nekem hónapok óta fáj a fogsorom..(a korona felett nagyon érzékeny és mindentől be gyullad) Tegnapelött bár nagyon fáradt voltam gondoltam ki próbálom.. bele aludtam a meditációba,de reggel úgy ébredtem mint akinek kicserélték a fogait..azóta nemfáj.. :-) Hálásan köszönöm! Javaslom a szkeptikusoknak is,hogy tegyenek egy próbát,hiszen veszteni valójuk nem igen van,de pozitív megtapasztalási esély annál inkább.. :-)