Hírek

Létrehozva: 2016-05-02 Gyurkó Zsolt Meditációs Csoportja

 

Gyurkó Zsolt meditációs csoportja

Minden hónapban a Magnet Közösségi Házban Budapesten 


 A meditációs csoport a bennünk rejlő szellemi és lelki erőkkel, a tudat és a szív erőivel teremti meg a békét és a derűs, kiegyensúlyozott lelkiállapotot. Ahogy belső világunk erőihez egyre jobban hozzáférünk úgy a külvilág problémáira is megoldást találunk.  Szabadítsd fel a tudatod, tisztítsd meg és egy nagyszerű boldog középpont fog kibontakozni belsődben. Pozitív hatások, jókedvű csoport, közös gyakorlás ad lehetőséget számodra, hogy rendszeresen meditálj és képezd magad. Nagyon hálás vagyok ennek a lehetőségnek, hogy minden hónapban Budapesten, a Magnet közösségi házban (Andrássy út. ) találkozhatunk és együtt tölthetünk egy egész napot.

 

Lassan 20 éve oktatom a meditációt és 15 éve vagyok természetgyógyász. Tudom, hogy mindenki számára a boldogsághoz vezető út befelé vezet. Önmagunkban találjuk meg azt a fényt, életcélunk, boldogságunk, magabiztosságot, derűt és békességet, amivel saját életünk és a világot is jobbá tehetjük.  A meditáció mindenki számára könnyen megtanulható, gyermekkorunkból hozott képesség. Tanuld meg újra használni  a teremtő képzeleted és tökéletesen lecsendesíteni  a tudatod.  

 

Oldd meg problémáidat meditációval, mert ennél könnyebb útja nincsen.

 


Gyurkó Zsolt meditációs csoportja

Budapesten minden hónapban egy egésznapos vasárnapi meditációs program  9:00- 17:00 a Magnet Közösségi házban, 2017-ben a következő időpontokban: 
  1.  

Március 19.

Április 30.

Május 14.

Június 18.

Július 23.

Augusztus 27.

Szeptember 17.

Október 15.

November 12.

December 10.Tapolcán minden hónapban egy délután.
Veszprémben minden szerda este 17:00-19:00


Jelentkezés: info@spirit.hu

Telefon : 20-3832099 


Ha érzed ez a meghívó neked szól, erre vártál, várom jelentkezésed és tájékoztatlak a további részletekről.