Hírek

Létrehozva: 2018-01-09 Hogyan juthatunk negatív ionokhoz, csíhez?


Negatív ionokhoz hozzájuthatunk a légzésen keresztül, a táplálkozáson és iváson keresztül.

Negatív ionokat árasztanak ki a fák, a vízesések, és esőben is megnő a levegő negatív ion szintje.
A negatív ionokat mi feléljük, és pozitív ionokat lélegzünk ki. Negatív ionokat nyelnek el az elektromos készülékeink is. Amikor megfelelő a levegő ionszintje, nincsenek benne penészgombák, baktériumok, szálló por, vagy nehézfémek. Ha megfelelő az ionszint, akkor a levegőben lebegő por leesik. Az elektromos berendezésink sztatikusan feltöltik a nehézfémeket és a port. Ez asztmatikus és allergiás tüneteket is okoz.
A lakásba a legegyszerűbben levegőionizátorral tudjuk helyreállítani az ionszintet. A negatív ion lényegében ugyanaz, mint a csí energia. A lúgosító étkezés is ezért fontos. A lúgosság mint kémiai fogalom, azt jelenti, hogy negatív ion többlettel rendelkezik valami. Az életet a negatív ionok támogatják.Ha levegőn keresztül nem jutsz hozzá, mert nem erdőben vagy vízesés mellett élsz, és nem is eszel sok nyers növényt, és nem is ionizált vagy forrásvizet iszol, akkor a csí, az életenergia csökken a szervezetedben, és könnyebben megbetegszel, erőtlenebb, ingerlékenyebb leszel. Ez a civilizált embernek az egyik fő problémája. Régen mikor még nem volt ekkora az elektroszmog, nem voltak kipufogók, sokkal magasabb volt a levegő ionszintje. Nem volt ennyi allergiás és aszmás megbetegedés sem.Még egy fontos dolog, amit érdemes tudnod, hogy a meditáció az egyik legjobb lúgosító.
A stresszes ember „zabálja” a negatív ionokat, föléli az erőforrásait. Föléli a vitamin és ásványianyag készletet is. Aki stresszel, rengeteg magnéziumot és kalciumot használ fel a szervezete. Ha nyugodt lelkiállapotban vagy, nem idegeskedsz, akkor az energiaszinted is helyreáll. 

(A cikket Gyurkó Zsolt előadása alapján készítettem. )

Szeretettel: Gina