Hírek

Létrehozva: 2017-11-20 Feljegyzések a Belső mester tanfolyamról

 

/ Ezt a kis jegyzetet Zsolti legutóbbi, Belső mester tanfolyamán készítettem. /

 

A belső világod sérthetetlen a külvilágtól; Te „rendezed be” olyanra, amilyen számodra a legkomfortosabb. Egész más lesz így számodra a külvilág is. Kint bármi történik is, mint az óceán felszínén, te bármikor visszatérhetsz belső, mélyebb, békésebb világodba.

Sokszor a külvilágban keressük a választ mindenre; pedig dönthetünk úgy is, hogy egyszerűen elkezdjük tudatosan azt tenni, ami jó nekünk.
A belső világunkban sokkal könnyebben megvalósíthatjuk amit szeretnénk; viszont amikor a külvilágban vagyunk, minden kicsit nehezebb. A külvilágot egy leszűkült formában, az érzékszerveinken keresztül tapasztaljuk, és túl sokat tartózkodunk itt.


Tudatosítsd, hogy elsősorban nem a külvilág megváltoztatása a cél, hanem hogy itt és most jól érzed magad a bőrödben! Abban a szerepszemélyiségben, amiben most vagy. Ha jól érzed magad, és feszültségtől mentes állapotba kerülsz, a külvilági dolgaid maguktól javulni kezdenek. Ne a körülményeken akarj változtatni, hanem a lelkiállapotodon! Mindig a saját tudatállapotodnak megfelelő állapotot tapasztalsz a külvilágban is.


Ha nem figyelsz befelé, akkor csak a külvilágban tapasztaltakat erősíted fel a gondolataiddal. A saját belső állapotod a lényeg. Te magad döntöd el, hogy mások gondolatát táplálod a sajátjaiddal, vagy arra gondolsz ehelyett, ami neked jó. Olyan ez, mintha rendszeresen, mindenki kapna téglákat az élettől, és eldöntheti, hogy a kapott téglákból a saját, vagy a szomszédja házát építi. De ehhez érdemes tudatosítani, hogy mindkét lehetőség folyamatosan ott van előttünk.


Mikor belső békében vagyunk, akkor úgy tapasztaljuk, hogy minden jól alakul körülöttünk. Ezt a békét kell megőrizni, bármi történjék is körülöttünk. A jó dolgok éppúgy ki tudnak billenteni, mint a rosszak. A lényeg, hogy bármi történik is, befele figyelj! Ne a külvilágban keresd a megoldást! Amint magadban megtalálod a fényt, úgy már a külvilágban is könnyen észreveszed. Minimalista dolgokban maximális állapotokat élhetsz meg. Egy kismadárban is megláthatod Istent.
Amilyen az energiaszinted, olyan törvényszerűségek hatnak rád. Sok alternatív valóság létezik.
A gondolkodás egyfajta mágia. Minden gondolat meg akar valósulni.
Belső mesterünkkel is gondolatainkon keresztül tanulunk meg kommunikálni, egy energetikailag tiszta, ellazult, meditatív állapotban. Az igazi kaland itt kezdődik! 

Szeretettel: Gina

Létrehozva: 2017-09-22 Veszprémi meditációs klubok, Újratöltve

Nagy örömünkre elindultak a várva várt veszprémi klubok!
Szándékosan olyannak meditációs klubot álmodtunk meg, minden részletében, ahol mi is fantasztikusan érezzük magunkat. A mi kis meditációs ashramunkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen meditálnánk velünk. A témák mindig aktuálisak, és „véletlenül” az hangzik el, amit a résztvevőknek hallani kell.
Nekünk is sokat segítenek ezek a gyakorlatok. Saját magunkon, saját életünkön is dolgozunk. Olyan hagulatot teremtünk, és olyan meditációkat végzünk, ami nekünk is a legjobb! :) Csak így érdemes!
Nekem személy szerint most a gyógyuláson volt a héten a hangsúly. Eltávolították a bölcsességfogam, és ráfért a gyógyító energia, a regenerálódás. Határozottan éreztem, meditatív állapotban felgyorsultak a gyógyító folyamataim, a segítőim is aktívan közreműködtek. Lecsökkent a gyulladás, elmúlt a fájdalom, a kedvem és energiaszintem is egyre jobb lett. Hála, hála!

A csütörtöki sors-kovács klubon mély meditatív állapotban a pozitív jövőképünkön dolgoztunk. Éreztem, ahogy a múltat „gyorsított felvételben” feldolgozza tudatalattim, és egyre szebbnek, letisztultabbank, boldogabbak és világosabbnak érzékeltem a jövőmet. Ez a mélyen elültettek kép sokkal többet számít, mint gondolnánk. A sorsunkat mi alakítjuk; számtalan dolog az életünkben tetteink, döntéseink következménye. És egyáltalán nem mindegy, hogy milyen energetikai- és lelki állapotban vagyunk, mikor döntéseket hozunk. A meditáció segít lecsendesíteni, megtisztítani és felfényesíteni belső, tudatalatti képeinket, ami nagy hatással van világi életünkre.

A csütörtöki tarot klub egy igazi gyöngyszem volt számomra. A nagy arkánumokat vesszük először sorba, minden alkalommal meditálunk az egyik kártyával. Szerintem ez az egyik legizgalmasabb klub. A tarot szuper önismereti módszer, az élet minden területét érinti. 
Most a Főpapnő kártyára hangolódtunk rá meditációban. Ehhez nagyon ért Zsolti. :)
A kártya jelentése dióhéjban:
„A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli. Ő a kulcs a logikusan gondolkodó elmével nem megközelíthető titokzatos igazsághoz. Tudja, hogy a kimondható igazság soha nem az örök igazság. Világos oldala a türelem, megértés, jóság és megbocsátási készség kifejezője, segítőként, gyógyítóként vagy látnokként a tudattalan erőit veti be mások érdekében. „
Meditációban belenéztünk a főpapnő szemébe, és összehangolódtunk vele. Egyik ujjával a víztükröt érintette, melynek hatására az teljesen kisimult. A jelenlétünk felerősödött, és beengedtük a kristálytiszta, szeretetteljes, női minőséget. Kicsit megvilágosodtunk! :)


A keddi, szellemi segítők klubon Gabriel arkangyalra hangolódtam rá. Hatalmas fénnyel érkezett, a legfelsőbb fénnyel. A gyógyulásban kértem segítségét, hogy az álkapcsom mielőbb jöjjön helyre. Sokkal jobban is lettem, nem volt már szükségem utána fájdalomcsillapítóra és gyulladáscsökkentőre. A szellemi segítők valóban életünk szerves részei lehetnek, ha foglalkozunk velünk, és figyelünk rájuk. Nekem ez meditációban megy a legjobban! :)

A gyógyító klubon először arról beszélt Zsolti, mekkora hatással vagyunk életünk alakulására gondolatainkkal és érzéseinkkel. Minél tudatosabbak vagyunk, annál egészségesebbek leszünk lelkileg és testileg egyaránt.
Meditációban legkedvesebb pihenőhelyünkre repültünk, ahol elképzeltünk magunkat, minden szempontból olyan egészségesen, amilyenek szeretnénk lenni. Ezzel beindítottuk és felerősítettük a belső, pozitív folyamatainkat.

Szeretettel: Gina

 

 

Létrehozva: 2017-08-08 Hogyan hívjunk tanító lélekcsoportokat - meditációs tanfolyam

2017. augusztus 27-én, 9:00-17:00-ig, meditációs tanfolyamot tartok a MagNet Közösségi Házban, Budapesten. 
A tanfolyam a szellemi segítők világába vezet.
Tarthatod a kapcsolatot egész csoportokkal is, nem csak őrangyaloddal.
Hogyan alkalmazzuk napi szinten?
Hogyan tudunk hívni ilyen csoportokat és bekerülni?
Miben különbözik ez az angyalokkal való kapcsolattartástól és miben hasonlít?


Tanulj meg égi csoportokkal együtt működni és velük közösen döntéseket hozni. Meglátod megváltozik az életed.


Egy napba öt meditáció fér bele. 

1. Energiarendszer előkészítő gyakorlat
2. Meglévő segítőid csatornáinak ellenőrzése, szükség esetén javítása. 
3. Csatlakozás tanító lélekcsoporthoz. "Felvételi" :)
4. A szellemi csoporttal együttműködés gyakorlata
5. Napi szinten használható gyakorlat, hogyan tudj együtt gondolkozni, együtt érezni és együtt élni csoportoddal.

 

rövid leírás: 

Szellemi fejlődésünk lélekcsoportok felé vezet. Először saját gondolatainkat és saját személyiségünk ismerjük és meg. Ezt követi segítőink megismerése, őrangyalunk, belső mesterünk, akár védelmező szenjeink. Ha már el tudjuk fogadni az égi segítséget és megemésztettük, hogy nem egyedül kell megoldanunk problémáink, megnyílik a lehetőség, hogy mester csoportokkal, égi csoportokkal dolgozzunk együtt. Szinte végtelen a lélekcsoportok változatossága. Nagyszerű, csodálatos része ez a valóságnak. Erő, szeretet, közösség, óriási segítség a napi szinten, ha elsajátítod és gyakorlod a velük együtt levés tudatállapotát.

 

Szerintem nem teljesen új téma ez számodra, ha ezeket a sorokat olvasod már bizonyosan volt előérzeted jelenlétükről, létezésükről és érezted, hogy te is tartozol valahova. Talán csak egy lépés hiányzik egy döntés, hogy napi szinten kapcsolódj. Ebben a lépésben segít a tanfolyam.

 

Gyere fel te is egy napra Budapestere, várunk!

 

Fontos: ha szeretnél helyet foglalni a tanfolyamra, jelezd egy rövid levélben az info@spirit.hu címünkre

 

A tanfolyam vezetői: Gyurkó Zsolt és Fekete Gina

 

Részvételi díj 10e ft

 

 

Létrehozva: 2017-06-19 Saját, központi fényünk felerősítése - Június 18. MagNet, Meditációs nap, jegyzet, élménybeszámoló

Belül a központban, minden rendben. Háborítatlan béke és harmónia van bennünk, igazi isteni fény, vagy ha úgy tetszik a megvilágosodott részünk. A felszín viszont tele sérülésekkel, berögzülésekkel.
Belső fényünk felerősítésével újra formálhatjuk a rétegeket, új, tiszta személyiségrendszert, elme– és lelkiállapotot érhetünk el. Ez hasonló a vas felhevítéséhez. Még ha nagy törések is vannak benne, vagy évtizedes sérülések, ha megolvad, megújul, mintha semmi sem történt volna vele.

De miért vagyunk olyan sokat kívül, ha belül van a béke? Mert az illúzió kivisz. Azt hisszük, hogy kint valami jobb vár, de ez káprázat. Ha túl sokat agyalunk, idegeskedünk, az előbb utóbb kényelmetlen lesz, behavazunk.

A bennünk lévő nirvána nem fizikai, nem ebben a világban van, de bennünk van a dimenziókapu, ahol ez a tiszta világ átjöhet. Ilyen energiaközpontok a csakrák is.
Tiszta, belső középpontunkon keresztül tud beáradni a tiszta, fényes világok energiája. Ezt elég nehéz szavakkal elmagyarázni. Legjobb példa talán a vas megmunkálása. A vas, hogyha ütik, vágják, lassan eldeformálódik. Mikor viszont felhevítik, növelik az energiáját, energia szintjét, folyékonnyá és fényessé válik, minden sérülés eltűnik belőle, telelen újra formálódik.

A probléma azon a szinten nem oldható meg, ahol keletkezett. Magasabb energiaszinten oldható csak meg. 

Első lépés: teljesen el kell lazulnunk. Ehhez bátorság kell! Az első gyakorlatunk ezt célozta meg, tökéletesen ellazult állapotot.
A második gyakorlat során belső fényünket növeltük, a délutáni meditáció során segítőket is hívtunk. Összekapcsolódtunk a Föld középpontjával és a Nappal.
A nap végére úgy éreztem, hogy teljesen ellazultam, megkönnyebbültem, újratöltődtem, újra formálódtam.


Azt javaslom, te is merj ellazult lenni, minden helyzetben; ellazult állapotban élvezd a valóságot. Téves tanítás, hogy ha eleget szenvedsz, akkor lesz neked jó. Nem kell magad feláldozni.
MOST, ahogy vagy, engedd el magad, légy ellazult, és folytasd ebben az állapotban a dolgod. Ellazult állapotban is értékes ember vagy, ugyanúgy értesz mindent, és minden jobban működik.  

A szamszárában van a nirvána. Belül minden rendben.

Szeretettel: Gina

 

A meditációs nap hanganyaga az Online csoport számára letölthető. :)
Ha még nem vagy csoporttag, szeretettel meghívunk téged is:  https://goo.gl/OTYmpb

 

   

Létrehozva: 2017-05-08 Önmagunk Felfedezése Meditációval

 Szeretettel meghívunk következő programunkra: 

         Önmagunk felfedezése meditációval

Önmagunk felfedezése, egy izgalmas utazás. Hatalmas kincseket hordozunk magunkban, melyeket igenis érdemes felszínre hozni. A meditációs gyakorlatok ebben segítenek.

Ne csak önmagad árnyéka légy! Légy Te a fény! Hidd el, ez legfőképp csak rajtad múlik, nem máson.

Ezen a napon lendületet adunk neked, hogy egyre jobban kibontakozhass. Lépd át a határaidat, mozdulj ki a mókuskerékből!

Az út önmagadhoz, itt kezdődik! 

A meditáció a bennünk rejlő szellemi és lelki erőkkel, a tudat és a szív erőivel teremti meg a békét és a derűs, kiegyensúlyozott lelkiállapotot. Ahogy belső világunk erőihez egyre jobban hozzáférünk, úgy a külvilág problémáira is megoldást találunk. Szabadítsd fel a tudatod, tisztítsd meg és egy nagyszerű, boldog középpont fog kibontakozni belsődben.

Pozitív hatások, jókedvű csoport, közös gyakorlás ad lehetőséget számodra, hogy rendszeresen meditálj és képezd magad.

Jelentkezés: info@spirit.hu

Telefon : 06 20 383 2099

Részvételi díj: 7e ft

Időpont: május 14. 9:00-17:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

Ha érzed, ez a meghívó neked szól, várjuk jelentkezésed és tájékoztatunk a további részletekről.

Szeretettel: Zsolti ❤ Gina

 

Létrehozva: 2017-02-23 Megjelent új meditációs hanganyagom: Fény meditációk

Megjelent új hangyanyagom mely 4 db meditációt és előadásokat tartalmaz. A teljes hossza 5 óra 23 perc.

A címe Fény meditációk


Fény meditációk

 

Olyan meditációkat és előadásokat készítettem, amik segítenek, hogy sok fény legyen benned. A belső fény gyakorlatok nagyon jó hatással vannak, ha azt érzed nincs az életedben elég vény, a kedved nem ragyogó, vagy csak szeretnél még többet. Nagyszerű képességfejlesztési út a belső fény fokozása. A 4 meditáció használható öngyógyításra, lelki állapot javításra, energiaszint növelésre. Van benne egy meditáció, mely életeseményekbe visz fényt. Ez kitűnő vizsgákra, versenyekre, felvételire, vagy éppen műtétekre, szülésnél kismamáknak.

1. Belső fény felerősítése, belső fénnyel megtisztítani a testet lelket szellemet. Nagy tisztító és töltő gyakorlat a belső fény fellángolása.

2. Belső fénnyel megtisztítani egy konkrét célkitűzést, a tudatalattiban, hogy a cél elérése sikeres legyen

3. Kozmikus, egyetemes spirituális fény meditáció. Hogyan fogadjuk be a világmindensget átható egyetemes spirituális fényt.

4. Gyógyítás fénnyel

Mai korunkban nagy szükség van a fényre. Amikor a külvilágban sötét felhők jönnek, vagy épp télen, amikor kevesebb a napsütés a belső fény gyakorlatok segítenek, hogy fényes legyen a kedved, ragyogóak a kilátásaid. Akinek belül süt a nap, annak mindíg süt a nap. Saját fényünk lehet saját életünk napja, ami másoknak is derűt jó kedvet hoz. Legyél te a példa, hogy a mai világban is ragyogó lehet az ember élete, ha belső fénye erős.


A hangyanyagaim általános árazása 1000 ft /óra 

Itt találod a honlapon: 
https://spirit.hu/feny-meditacio.html

Létrehozva: 2017-01-01 Itt az idő meghallgatni az évkezdő meditációkat

 
 
 
Elkezdődött az új év, itt az idő elővenni az évkezdő meditációk hanganyagot, hogy erre az évre is megalapozzuk meditációkkal ez előttünk álló évet!
 
 
2013-ban vettük fel ezeket a meditációkat és most már bizonyítottak számomra, mennyire működik, ha mozgósítjuk a tudatalatti és tudatfeletti erejét, hogy valóban a saját életünket éljük. A hangfelvételek kitűnő lehetőség, hogy saját otthonodban, kedvenc foteledből vegyél részt ezen a 2 napos meditációs tanfolyamon. 

A szerencse nagyban függ saját tudatalattinkban zajló folyamatainktól. A tudatalattink képes szeretcsétlenséget okozni, bevonzani, de lehet az egyik legnagyobb jótevőnk is , a szerencsénk kovácsa. A szerencse és a tudatalattink az, aminek nem vagyunk még tudatos irányítói, de meditációs technikákkal képesek vagyunk tudatalattinkat megnyitni, megtisztítani és beprogramozni arra, amit mi szeretnénk. Vedd kezedbe, használd tudatosan elméd teremtő erejét! 
 
Tudatalattid nagy teremtő.

Ő a TE nagy szerencsétlenséged, vagy szerencséd.

Az évkezdő meditációkat úgy készítettem, hogy a tudatalatti erőket és a parapszichológia agyterületeket saját jövőd megteremtésére használjuk fel.. 
Ne feledd! Tudatalattid mindenképp működik, rajtad áll, hogy tudatosan, jól megfontoltan, alapos munkával használd ezt a hatalmas erőt.

Tudatunk és tudatalattink, ugyanúgy beszennyeződik, mint a testünk és talán még fontosabb a tisztán tartása, mint a rendszeres mosakodás. Folyamatosan érnek minket érzelmek, információk, és sokszor ezek nem kedvezőek. A tudatalattink mindent, mint egy nagy zsák begyüjt. Tudatalattink végül a bejövő információkból programokat készít, hiedelmeket és kikalkulálja a jövőt. Hited ad vagy elvesz, belelkesít vagy elkeserít. Tudatalattink kormányoz minket onnan a háttérből döntéseink 90% bizonyítottan tudatalatti döntés. 
 
Amit te teszel a tudatalattiddal, azt kapod tőle vissza! Olyan mint egy számítógép. A tudat programozza és irányítja. Ha nem takarítod ki rendszeresen, beszennyeződik és olyan hatásokat generál, melyek inkább megkeserítik életed. Egy piszkos elme igazi sorscsapás!

Az évkezdő meditációkkal egy nagy egész éves alapos nagytakarítást és feltöltést végzünk. Újraprogramozzuk tudatosan és feltöltjük saját álmainkkal, amit valóban szeretnénk. 

Ha még nem hallottad az évkezdő meditációimat, egy igazi nagy belső utazásra kalandra készülj. Felnyitjuk a motorháztetőt :) Ez a belső utazás egyszerre önismeret, egyszerre jövőtervezés. 
 
Tehát, mint ahogy egy jó kertész is tudja mikor van ideje az ültetésnek, itt az idő, hogy az évkezdő meditációkkal saját elmédbe ültesd el jövőd magjait.
 
Minden évben egyszer te is veégezd el ezeket a meditációkat és meglátod mennyivel termelékenyebb és gyümölcsözőbb lesz az az év, amin tudatosan és tudatalatti, tudatfeletti technikákkal dolgozol.
 
 
Jó meditálást kívánok az évkezdő meditációs anyagommal!
 
 
 
 
 
Szeretettel Gyurkó Zsolt

Létrehozva: 2016-12-02 Nekem is van, és nagyon szeretem! Te hallottál már róla? - Ezüskolloid készítő ION SPRAY

Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Az ezüstkolloid az egyik legáltalánosabb antibakteriális hatású anyag, amely mentes minden mellékhatástól.

Nekem már három éve megvan a saját ezüstkolloid spray-m, és nagyon szeretem. Szinte mindig nálam van! Nagyon tetszik, hogy bármikor feltölthetem sima vízzel, és kész is a saját ezüstkolloidomAkár 600-szor is újratölthető így 2-3 évig is használható. Szerintem végtelenül praktikus dolog. Kirándulásoknál mindig velem van:)  antibakteriális hatása miatt fertőtleníthetem vele a kezemet, az evőeszközöket, ételre is rá lehet fújni, és ha kiizzadok kirándulás során, a kellemetlen testszagot  is megszünteti. Emellett jó rovarcsípésekre, napégésre, és számos kórokozót is elpusztít. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható:)

 • Antibakteriális hatása jól jön az életünk számos területén: Fertőtlenítjük vele a fogkefénket, és egyéb fürdőszobai eszközöket. Használhatjuk a konyhában a vágódeszka vagy az evőeszközök fertőtlenítésére, de biztonságosan és egyszerűen tisztíthatjuk a gyermekek játékait is!
 • Hidratáló és kozmetika eszköz: Bőrre fújva tisztítja és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat. (Ez tényleg így van, kipróbáltam sportolás közben!)
 • Óvja egészségünket:  Ideális kisebb horzsolások, vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; napégés, rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére, nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járó bőrbetegségek kiegészítő kezelésére; Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszagot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távol tartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is:)

 

Ha felkeltette az érdeklődésed, ezen az oldalon még többet olvashatsz róla, ha lejjebb görgeted:

Ezüskolloid készítő ION SPRAY

 

Szeretettel: Gina:)

 

 

Létrehozva: 2016-12-02 Miért is kezdtem levegő ionizátorokat forgalmazni?

Amikor e termék népszerűsítése mellet döntöttem fontos volt számomra, hogy globális emberiségre gyakorolt haszna van, segíti az ember spirituális fejlődését és egészséges a testnek és léleknek.{intro}

A levegő ionizátorok minden szempontból telitalálat. Lúgosítja a levegőt (ha egy nedves lakmusz papírt elé raksz elszíneződik lilára, mintha lúgos vízbe tetted volna). Lúgosítja a testet, akár csak a lúgos víz.

A megfelelően magas negatív ionszint nagyon jó hatású a szellemi teljesítményre, a légzőszervekre, megöli a vírusokat, gombákat a levegőben, a szálló por elektrosztatikus töltését kisüti így a por nem tud lebegni. (Gondoltál már arra mitől tud lebegni a nehézfémes por egy szobában, ha nehezebb a levegőnél?) Az elektrosztatikus pornak kifejezetten káros hatása van. Feszültté tesz, allergiát okoz és az a fémes por aminek a földön heverve lenne a helye bekerül a légzőszervekbe. Érdekes a levegő ionizátor által termelt negatív ionok, pont azok amik lúgosítják a vizet is.

 • A vér tisztítása Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
 • Sejt aktivizálás Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.
 • Immunrendszer erősítés Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.
 • Központi idegrendszer szabályozása Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.

A levegőben lévő negatív ionoknak közvetlen hatása van a tudatosságra, lelki állapotunkra. Ha csökken az ionszám tudatunk beszűkül, ha optimalizálódik kitágul. Még az agy hullámok is megváltoznak. Ami nekem a legérdekesebb meditáció szempontjából: alfa agyhullámokat vált ki az ideális ionszint...

Ha pedig valaki szereti a tudományos bizonyítékokat:

A tanulmány Dr. Krueger vezetésével (Berkley Egyetem - California USA), Dr. Sulman (Hebrew Egyetem - Jeruzsálem) és Dr. Moor (Mignum Egyetem) részvételével az alábbiakat mutatta ki:

Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat

Korábban már tartottam erről előadást miért is jók ezek a készülékek és én miért ajánlom. Ugyanazt csinálják a levegővel, mint a víz ionizátorok a vízzel. Az erdei levegőnek és egy természetes pl. patakparti tiszta levegőnek igen magas a negatív ion szintje. Ez abból adódik, hogy a fák és az élő vizek, különösen a vízesések sok sok hasznos negatív iont visznek a levegőbe. Az eső is ezt csinálja ezért eső után a levegő igen magas ionkoncentrációja felüdíti a testet és a lelket, ha jó nagyokat mélyen szippantasz belőle. Biztos érezted már...

Sajnos az urbanizált környezetben ez az ionszint nagyon alacsony. Az ember hamar belélegzi a szobában lévő negatív ionokat és nincs ami újra termelje... Még a városi utcán is töredéke az egészséges mennyiségnek, mert a belső égésű motorok a hasznos negatív ionszintet elhasználják és helyette a káros pozitív ionokkal telítik a levegőt, akár csak az elektroszmog és az ember által kifújt levegő. Nincs elég természetes víz és vízesés a legtöbb városban, de még fa sem. A zárt lakás teréről nem is beszélve.

Mégis azt hiszem a legfontosabb, a globális föld légkörére gyakorolt hatása. Eleinte azt gondoltuk egy ember egy kis cselekedete nem képes a föld légkörét tönkretenni, mit számít mit teszünk. Nem olyan nagyok a városok, nem sokat számít  a föld teljes légköréhez viszonyítva. Mára pedig ezek a városok óriásira nőttek, kilyukasztották a belőlük kiömlő levegővel az ózonrétegünket, ontják magukból az elektromos port, nehéz fém pöfékel a túlzsúfolt autó forgalomból. Ha mindenki felelőséget vállal a saját lakásából kiáradó levegőért, megváltozhat a városok légköre. Régebben a dezodorok, hűtők freongáza, mely nem tűnik komoly terhelésnek kilyukasztotta az ózonréteget. A föld lakosságának hány százalékának van dezodora, hűtője?  Ahogy mindenki magának vette az autókat, számítógépeket, légkondicionálókat mellyel tönkre tettük a levegőt, mi magunk vagyunk azok, akik olyan eszközökkel élhetnek, mellyel javítják a levegőt és nem port és elekrtoszmogot szellőztetünk ki az ablakon, hanem hasznos negatív ionokat, amik az ózonréteget nem károsítják és nem is sértik.

Bárcsak minden háztartásban lenne ilyen és a városi lakások milliárdjai segítenék a légkört nem csak gondatlanul elhasználnák….

Létrehozva: 2016-12-02 Miért is kezdtem levegő ionizátorokat forgalmazni?

Amikor e termék népszerűsítése mellet döntöttem fontos volt számomra, hogy globális emberiségre gyakorolt haszna van, segíti az ember spirituális fejlődését és egészséges a testnek és léleknek.{intro}

A levegő ionizátorok minden szempontból telitalálat. Lúgosítja a levegőt (ha egy nedves lakmusz papírt elé raksz elszíneződik lilára, mintha lúgos vízbe tetted volna). Lúgosítja a testet, akár csak a lúgos víz.

A megfelelően magas negatív ionszint nagyon jó hatású a szellemi teljesítményre, a légzőszervekre, megöli a vírusokat, gombákat a levegőben, a szálló por elektrosztatikus töltését kisüti így a por nem tud lebegni. (Gondoltál már arra mitől tud lebegni a nehézfémes por egy szobában, ha nehezebb a levegőnél?) Az elektrosztatikus pornak kifejezetten káros hatása van. Feszültté tesz, allergiát okoz és az a fémes por aminek a földön heverve lenne a helye bekerül a légzőszervekbe. Érdekes a levegő ionizátor által termelt negatív ionok, pont azok amik lúgosítják a vizet is.

 • A vér tisztítása Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
 • Sejt aktivizálás Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.
 • Immunrendszer erősítés Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.
 • Központi idegrendszer szabályozása Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.

A levegőben lévő negatív ionoknak közvetlen hatása van a tudatosságra, lelki állapotunkra. Ha csökken az ionszám tudatunk beszűkül, ha optimalizálódik kitágul. Még az agy hullámok is megváltoznak. Ami nekem a legérdekesebb meditáció szempontjából: alfa agyhullámokat vált ki az ideális ionszint...

Ha pedig valaki szereti a tudományos bizonyítékokat:

A tanulmány Dr. Krueger vezetésével (Berkley Egyetem - California USA), Dr. Sulman (Hebrew Egyetem - Jeruzsálem) és Dr. Moor (Mignum Egyetem) részvételével az alábbiakat mutatta ki:

Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat

Korábban már tartottam erről előadást miért is jók ezek a készülékek és én miért ajánlom. Ugyanazt csinálják a levegővel, mint a víz ionizátorok a vízzel. Az erdei levegőnek és egy természetes pl. patakparti tiszta levegőnek igen magas a negatív ion szintje. Ez abból adódik, hogy a fák és az élő vizek, különösen a vízesések sok sok hasznos negatív iont visznek a levegőbe. Az eső is ezt csinálja ezért eső után a levegő igen magas ionkoncentrációja felüdíti a testet és a lelket, ha jó nagyokat mélyen szippantasz belőle. Biztos érezted már...

Sajnos az urbanizált környezetben ez az ionszint nagyon alacsony. Az ember hamar belélegzi a szobában lévő negatív ionokat és nincs ami újra termelje... Még a városi utcán is töredéke az egészséges mennyiségnek, mert a belső égésű motorok a hasznos negatív ionszintet elhasználják és helyette a káros pozitív ionokkal telítik a levegőt, akár csak az elektroszmog és az ember által kifújt levegő. Nincs elég természetes víz és vízesés a legtöbb városban, de még fa sem. A zárt lakás teréről nem is beszélve.

Mégis azt hiszem a legfontosabb, a globális föld légkörére gyakorolt hatása. Eleinte azt gondoltuk egy ember egy kis cselekedete nem képes a föld légkörét tönkretenni, mit számít mit teszünk. Nem olyan nagyok a városok, nem sokat számít  a föld teljes légköréhez viszonyítva. Mára pedig ezek a városok óriásira nőttek, kilyukasztották a belőlük kiömlő levegővel az ózonrétegünket, ontják magukból az elektromos port, nehéz fém pöfékel a túlzsúfolt autó forgalomból. Ha mindenki felelőséget vállal a saját lakásából kiáradó levegőért, megváltozhat a városok légköre. Régebben a dezodorok, hűtők freongáza, mely nem tűnik komoly terhelésnek kilyukasztotta az ózonréteget. A föld lakosságának hány százalékának van dezodora, hűtője?  Ahogy mindenki magának vette az autókat, számítógépeket, légkondicionálókat mellyel tönkre tettük a levegőt, mi magunk vagyunk azok, akik olyan eszközökkel élhetnek, mellyel javítják a levegőt és nem port és elekrtoszmogot szellőztetünk ki az ablakon, hanem hasznos negatív ionokat, amik az ózonréteget nem károsítják és nem is sértik.

Bárcsak minden háztartásban lenne ilyen és a városi lakások milliárdjai segítenék a légkört nem csak gondatlanul elhasználnák….