Hírek

Létrehozva: 2019-08-27 GYÓGYÍTÓK MEDITÁCIÓJA

Gyógyíts, és gyógyulj a meditáció erejével! 
Spirituális gyógyításra és öngyógyításra készült ez a meditáció, használd rendszeresen! 

Az elmúlt hetekben sokszor meghallgattam ezt a hanganyagot, és annyira megtetszett, olyan sokat adott, hogy az én kérésemre jelenik most meg.

A meditatív állapotnak már önmagában is gyógyító ereje van. A szervezetünk és a tudatunk visszaáll természetes állapotába, és felerősödnek az öngyógyító folyamataink. 
Ebben a gyakorlatban vizualizációs technikákkal is gyógyítunk; először egy általunk kiválasztott embert, ezután behívunk a gyógyító körbe még két embert, végül saját magunknak azt a részét is, akinek gyógyulásra van szüksége. Előző életeinből is megjelenítjük azokat az énrészeinket, akiknek gyógyulásra, segítségre van szüksége. 

Meghívjuk szellemi segítőinket is a körbe. Miközben mást gyógyítasz, folyamatosan magadon is dolgozol, ami minden gyógyító feladata.

Rendszeresen gyógyítok energiával, reikivel, agykontrollal és meditációval, de ez a gyakorlat most számomra igazi "jolly joker" lett. 
Minden benne van; sokat segít, hogy segíthessek! :)  

Itt tudod megvásárolni a hanganyagot: 

https://spirit.hu/gyogyitok-meditacioja.html

Szeretettel: Gina

 

 

Létrehozva: 2019-06-21 A Zöldárpa por tényleg csodaszer?A zöldárpa igazi vitamin és ásványianyag-bomba, melyet a természet biztosított nekünk.
Segít leküzdeni a leggyakoribb problémákat, melyekkel mindennap találkozunk: többek közt az elsavasodást, a vashiányt, a levertséget és a depressziót. 
Több barátom számolt már be róla, hogy a vashiányt a zöldárpa por rendszeres fogyasztásával küzdötte le. A vashiány, főleg a nők körében, nagyon elterjedt. A vashiányban szenvedők fáradékonyabbak, levertebbek, hamar elfogy az energiájuk. Szerencsére zöldárpával ez nagyon hatékonyan orvosolható. Nekem is bevált. :)
Ha egy hosszú zarándokútra csak egy dolgot vihetnék magammal, ez a zöldárpa por lenne. Számomra olyan, mint egy „űrhajós szuperétel”. Szinte minden megvan benne, amire a szervezetünk egészséges működéséhez szükség van. A Zöldárpa legfőbb hatóanyagai: Béta-karotin, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamin, folsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje és klorofill. A zöldárpa klorofill tartalma az emberi szervezetbe kerülve vérré válik.

Jó szívvel ajánlom neked is! Próbáld ki, és oszd meg velem a tapasztalataidat! 
Ha érdekel, szívesen elmondom neked, hogy én milyen formában fogyasztom! :) 

Szeretettel: Fekete Gina


A zöldárpa itt könnyen beszerezhető: https://spirit.hu/elelmiszer/zoldarpa/

Létrehozva: 2019-04-18 Földgyógyító meditációs csoportot indítok Veszprémben

 

Szeretem a Földet!

Régi vágyam volt, hogy gyógyítsam és tegyek érte, a magam módján, ahol épp most vagyok. Összefogva azokkal, akik szintén így vannak ezzel. Most itt nem térek ki bővebben arra, hogy mekkora bajban van a Föld, de abban szerintem egyetértesz velem, hogy segítségre van szüksége.
 
 
 
 

Most a meditáció erejével szeretnék tenni érte, és ezzel magamért, magunkért is. Mikor a Földet gyógyítjuk, magunkat is gyógyítjuk. Mi is a Föld részei vagyunk, egy egységet alkotva a növényekkel, állatokkal, természettel. A Föld egy hatalmas élőlény, és mi vagyunk a sejtjei. Meditációs technikákkal valóban sokat tehetünk érte, és magunkért. Belülről formáljuk át a dolgokat tudatossággal, és energiával.

Tagja voltam Gyurkó Zsolt Földgyógyító csoportjának 2015-17-ig, ahol szuper meditációs gyakorlatokat sajátítottam el, és most tovább szeretném adni őket. Úgy érzem, eljött az idő! Szeretnék egy kis csoportot összehozni Veszprémben, akikkel rendszeresen összegyűlünk, és Földgyógyító meditációs gyakorlatokat végzünk.

Téged is szeretettel látlak induló csoportomban!
 
 


 

A jövőben úgy tervezem, hogy havonta 1-2 alkalommal összejövünk szombat délután 2 óra hosszára, és vezetek egy Földgyógyító meditációt Nektek. A részvételi díj alkalmanként 3e Ft lesz.
 
Következő időpont: 2019. június 1. 16:00-18:00-ig
Helyszín: Veszprém, Dózsa Gy. u. 23. ÉletMagHáz

További információk, bejelentkezés:
info@spirit.hu  tel.: 06 20 383 2099

Várom jelentkezésed!

Szeretettel: Fekete Gina 

 
  
 
 
 

Létrehozva: 2019-03-26 Kirándulás, meditáció, Tihanyban

Szeretettel várunk következő programunkra:

Vezetett meditációk, természetjárás, Tihanyban

A természetben meditálni és kirándulni tökéletes párosítás. Jobb helyet el se tudok képzelni erre, mint Tihany, és a gyönyörű balatoni panoráma.
Kirándulunk a vulkanikus hegyek között, lankás szőlőföldek mellett, és virágos mezőkön. Kellemesen elfáradunk, és feltöltődünk. Ha szeretnél egy napot a szabadban aktívan, mégis pihentetően eltölteni, szeretettel várunk!

Időpont: 2019. április 13. szombat, 10:00–17:00

A programra előzetes bejelentkezés szükséges!
Jelentkezni az info@spirit.hu e-mail címen, vagy a 0620 / 383 2099 telefonszámon tudsz
Részvételi díj: 5e ft/fő


Szeretettel: Gyurkó Zsolt és Fekete Gina

 

 

 

 

 

Létrehozva: 2018-09-24 Meditálj velünk ősszel is!

Közös meditációra hívunk, kötetlen hangulatban.
Teával, beszélgetéssel és sok meditációval. Szeptember 29-én 15:00-tól ameddig kedvünk van....

Szeretnék tarózni, szeretnék beszélgetni és egyéni meditációt készíteni, amire közösen a legnagyobb szükségünk van. Egyénre szabott tanítások és közös gyakorlás, oldott, jókedvű légkörben.

Magunk szedtünk orbáncvirágot a Bakonyban, kitűnő meditációt segítő tea. Tudtad, hogy annyira olyan mint a fény, hogy aki fényérzékeny, ő ugyanolyan kiütéseket kap tőle, mint ha napra menne ki?.... Folyékony fény. Paracelsus a híres gyógynövény szakértő azt monda róla: csodaszer. Minden betegségre jó, mert nem a testet gyógyítja, hanem a léleknek ad erőt, és ha a lélek elég erős, minden betegséget legyőz. Nagy kedvencem! Idén pont a legjobbkor, a nyári napfordulón szedtük.

Tarot: Tökéletes eszköz, hogy személyre szabott tanácsokat adhassak. Kis beszélgetés, miután egy kérdésre húzol egy lapot. Tudtad, hogy nem csak lefordítva lehet lapot húzni? Tudatosan is kiválaszthatod, mit szeretnél egy adott dologra. Elmondom, hogyan kell felfordítva használni...
Meditálunk; a beszélgetésekből mindig kialakul valami közös irány. Évek alatt kialakított képességem, hogy mély tudati állapotban, improvizációval, ott helyben készítek meditációkat. Nagyszerű érzés ezek megszületésében közösen részt venni. Hiszem, hogy ilyenkor nem csak én készítem, hanem mindannyian, közösen; és fentről is sok segítséget kapunk...
3-4 óra, önmagunkkal, lelki, szellemi témákkal. Szerintem tökéletes kikapcsolódás. Ebéd után, kora estig.

Nem lesz megerőltető, nem tanfolyam, vagy szigorú meditációs képzés. Oldott hangulatban beleugrunk a spirituális világba és lelkünket feltöltjük, hogy napokig táplálkozzunk belőle...

Időpont: 2018. szeptember 29. (szombat) 15:00 - 19:00
Részvételi díj: 5e Ft

Csak 12 helyünk van, jelentkezz minél hamarabb, ha szeretnél jönni!

További információk, jelentkezés: info@spirit.hu tel.: 0620 383 2099

Szeretettel várunk: Gyurkó Zsolt és Fekte Gina

 

Létrehozva: 2018-09-17 Légy hálás az életedért!

Ma beszélgettem szülőfalumban egy idős nénivel, aki 79 éve a Káli-medencében lakik. Nagyon kedves, jóindulatú és dolgos asszony. Almát és szőlőt kaptam tőle, a kertjében szedtük közösen. Hatalmas gyümölcsfái vannak az udvarban, ezeket még ő ültette ezelőtt 30-40 évvel. A telek alatt kis patak csörgedezik, régen még forrás is volt az udvarban. Ő már itt lakik ebben a házban amióta megszületett.

Beszélgettünk a gyerekkoráról; én mindig szívesen hallgatom ezeket a régi történeketek. Olyan ez nekem, mint egy időutazás, hamar megelevenednek a lelki szemeim előtt a hallott dolgok.
Elmesélte, hogy itt az udvarban régen kacsaúsztató tó is volt, a forrás folyamatosan táplálta a vizet. Volt olyan, amikor 100 kacsa is lakott az udvarban. A néninek elég hamar fel kellett nőnie, a háború alatt volt gyerek… 4 hónapos volt, amikor az édesapját behívták katonának, és 4 éves volt amikor hazajött. De csak két hétig marad otthon életben, tüdővészben meghalt. Nem is emlékszik az édesapjára. Anyukája nem ment újra férjhez, 26 évesen özvegy maradt. Testvére nem volt, anyukájával ketten dolgoztak a családi gazdaságban; gyerekként már egyedül méhészkedtek és teheneket is őrzött. 14 évesen ismerte meg jelenlegi férjét a néni, amikor végzett az általános iskolával. Azóta együtt vannak. Nem is tudom, hogy volt-e neki igazi gyerekkora. De még mindig szeretet sugárzik a szemében, segítőkész, jószívű, és mosolyog. Bár már sok mindene fáj, az udvart is egyre nehezebben rendezi, életkedve töretlen. Pedig őt aztán megpróbálta az élet. Jövő héten újra elmegyek hozzá beszélgetni, sokat lehet tanulni tőle. Azt mondja, sok mindent már máshogy csinálna, de hálás az életéért.


Tegnap olvastam egy idézetet a Dalai lámától, ami most pont ide passzol: „Mielőtt panaszkodni kezdenél, sorolj fel 10 dolgot, amiért hálás lehetsz!” Neked is és magamnak is ezt javaslom. Mert mindig van számtalan dolog, amiért hálásak lehetünk. A boldog élet titka, hogy a szíved legyen tele hálával! Ha a hála érzése nem jön magától, akkor figyelj rá tudatosan. Hidd el, megéri!


Szeretettel: Gina

Létrehozva: 2018-09-13 Sok szeretettel meghívunk őszi programjainkra!

 

 

 

 

 

 

Létrehozva: 2018-08-11 Szerinted milyen a valódi szeretet?

 

Sokan azt gondolják, hogy az önszeretet a mohóság, az önzőség, kapzsiság, beképzeltség; és elsőre úgy tűnhet, hogy az ilyen emberek túlságosan szeretik magukat. Lehet, hogy még a politikusokról is azt gondoljuk, hogy túlságosan szeretik magukat. De ne keverjük össze a diktatúrát az önszeretettel. A nagy diktátorokról utólag mindig kiderül, hogy kisebbségi komplexusuk van. Olyan, mint amikor alulműködik egy mirigy, és ennek hatására megnagyobbodik, felfújódik. Például a pajzsmirigymegnagyobbodás, a prosztata megnagyobbodás és a szívmegnagyobbodás is alulműködés miatt történik.

Aki igazán szereti magát, az inkább visszavesz ebből a felfuvalkodott állapotból. Szerény lesz és kedves. Nincs szüksége rajongókra és nem éhezi a szeretetet. Köszöni szépen, jól van. 

Sokszor jelenik meg a szeretet pejoratív fogalomként; pedig az igazából nem is szeretet. Vannak olyan emberek, akiket le sem lehet rázni, olyanok, mint a vámpír, és könnyen előfordulhat, hogy függőségi állapotba is akarnak hozni.

A valódi szeretet nem vár cserébe semmit, nincs hátsó szándéka. Amikor úgy szeret valaki téged, hogy nem vár cserébe semmit, csak azért szeret, mert ez boldoggá teszi, az az őszinte szeretet. A valódi szeretet nem önző, nem féltékeny, és nincsenek hátsó szándékai.

 

A szeretet egy fantasztikus dolog! Miért élnénk szeretet nélkül, ha szeretetben is élhetünk? 
Végtelen dolog vesz körbe, amit szerethetsz. A választás csak rajtad múlik. 

 

Szeretettel: Gina   

/A cikket Gyurkó Zsolt előadása alapján írtam./

 

Megosztom most veled Szent Pál Szeretethimnuszát:

„Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom. Lehet prófétálótehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat; hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Szétoszthatom bár mindenemet a nélkülözők között, odaadhatom a testemet is égő áldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli.

A szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. Megismerésünk most még töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. Ha azonban elérkezik a tökéletes, véget ér az, ami töredékes. Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek, úgy gondolkoztam, mint a gyermek, úgy ítéltem, mint a gyermek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyermek szokásait. Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek meg mindent, ahogy most engem ismernek.

Most még megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.”

Létrehozva: 2018-07-23 A MEDITÁCIÓ ereje

Szívmelengető levelet kaptunk Valitól, amit most megosztunk veletek is!
 
"Kedves Zsolti és Gina!
 
Hálás vagyok, vagyis férjemmel együtt hálásak vagyunk, hogy az online csoport tagjai lehetünk. Minden hónapban kapunk valamit, amit úgy érzem nekem, nekünk szól. Az egész anyagot nem tudjuk végig csinálni sajnos, de így is sokat segített a belső munkánkban. Mi az eredménye? Megmentettük házasságunkat, megszűnt férjem halálvágya, rendeztük kapcsolatainkat szüleinkkel, lassan többi társas kapcsolatunk is helyreáll. Segít tudatosan nevelni majd 2 éves lányomat.
 
Segítséget kaptam azon az úton, hogy Spirituális segítő lehessek, azon az úton, amit már régóta szeretnék járni.
A héten kiderült, hogy megélhetésünket biztosítani hivatott gazdaság is megmenekült vérszívójától. Egy olyan vérszívótól, aki a mélybe rántott volna bennünket, ha nem eszmélünk. Mindez természetesen "véletlennek" köszönhetően, az után, hogy elkezdtem magunkat gyógyítani az új Gyógyítók meditációval.(szerintem nagyon ütős)
 
Egy szó, mint száz, leírhatatlanul boldog, és hálás vagyok. Hálás vagyok segítőimnek - földön és égben - a vezettetésért. Hálás vagyok nektek, hogy lehetővé tettétek és segítettetek az autodidakta belső munkában. Hálás vagyok, hogy ezt az utat választottátok. Hálás vagyok minden egyes meditációért, tanításért.
 
Áldás kísérje utatok!
 
Szép napot és csodálatos nyarat!
 
Vali "
 

Létrehozva: 2018-07-23 Hogy miért..?

Miért tartok személyes energiakezelést és vezetett meditációt? 
 
Ez egy nagyon jó kérdés; amire nekem a válasz egyértelmű: Így tudok a legtöbbet segíteni, és ez boldoggá tesz! 
 
Kicsi korom óta érdekelnek az emberek, és hamar meglátom mindenkiben az értékes tulajdonságokat. Minden ember egy igazi csoda. Ez még akkor is így van, ha ezt ő maga nem hiszi. Az a tapasztalatom, hogy mindeninek vannak fantasztikus, kiaknázatlan képességei. Szerintem boldogságra lettünk teremtve. A boldogság és egészség alapállapotunk kellene hogy legyen! Tudom, ez kicsit idealisztikusnak tűnik, de akkor is hiszek benne. 
De a változás mindig belül, bennünk kezdődik. Először magunkban kell rendet rakni, nem foghatunk mindig mindent a külvilágra. Bármelyik pillanat alkalmas a pozitív irányú változásra. Ehhez egy szuper technika a meditáció, és az energiakezelés. Emeli az energiaszintünket, növeli a tudatosságunkat, segít létrehozni egy harmonikus lelkiállapotot, elősegíti testi és lelki gyógyulásunkat. A meditáció egy igazi "szuperszonikus", hatékony technika. Magam is folyamatosan (8 éve) tanulom, és alkalmazom életem számtalan területén. Azon munkálkodok, hogy minél több emberhez eljusson. Hálás vagyok, hogy ezen az úton járhatok! És hálás vagyok Zsoltinak, Mindenért! 
 
Szeretettel: Gina
 
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok!   fekete.gina@gmail.com