Hírek

Létrehozva: 2018-09-24 Meditálj velünk ősszel is!

Közös meditációra hívunk, kötetlen hangulatban.
Teával, beszélgetéssel és sok meditációval. Szeptember 29-én 15:00-tól ameddig kedvünk van....

Szeretnék tarózni, szeretnék beszélgetni és egyéni meditációt készíteni, amire közösen a legnagyobb szükségünk van. Egyénre szabott tanítások és közös gyakorlás, oldott, jókedvű légkörben.

Magunk szedtünk orbáncvirágot a Bakonyban, kitűnő meditációt segítő tea. Tudtad, hogy annyira olyan mint a fény, hogy aki fényérzékeny, ő ugyanolyan kiütéseket kap tőle, mint ha napra menne ki?.... Folyékony fény. Paracelsus a híres gyógynövény szakértő azt monda róla: csodaszer. Minden betegségre jó, mert nem a testet gyógyítja, hanem a léleknek ad erőt, és ha a lélek elég erős, minden betegséget legyőz. Nagy kedvencem! Idén pont a legjobbkor, a nyári napfordulón szedtük.

Tarot: Tökéletes eszköz, hogy személyre szabott tanácsokat adhassak. Kis beszélgetés, miután egy kérdésre húzol egy lapot. Tudtad, hogy nem csak lefordítva lehet lapot húzni? Tudatosan is kiválaszthatod, mit szeretnél egy adott dologra. Elmondom, hogyan kell felfordítva használni...
Meditálunk; a beszélgetésekből mindig kialakul valami közös irány. Évek alatt kialakított képességem, hogy mély tudati állapotban, improvizációval, ott helyben készítek meditációkat. Nagyszerű érzés ezek megszületésében közösen részt venni. Hiszem, hogy ilyenkor nem csak én készítem, hanem mindannyian, közösen; és fentről is sok segítséget kapunk...
3-4 óra, önmagunkkal, lelki, szellemi témákkal. Szerintem tökéletes kikapcsolódás. Ebéd után, kora estig.

Nem lesz megerőltető, nem tanfolyam, vagy szigorú meditációs képzés. Oldott hangulatban beleugrunk a spirituális világba és lelkünket feltöltjük, hogy napokig táplálkozzunk belőle...

Időpont: 2018. szeptember 29. (szombat) 15:00 - 19:00
Részvételi díj: 5e Ft

Csak 12 helyünk van, jelentkezz minél hamarabb, ha szeretnél jönni!

További információk, jelentkezés: info@spirit.hu tel.: 0620 383 2099

Szeretettel várunk: Gyurkó Zsolt és Fekte Gina

 

Létrehozva: 2018-09-17 Légy hálás az életedért!

Ma beszélgettem szülőfalumban egy idős nénivel, aki 79 éve a Káli-medencében lakik. Nagyon kedves, jóindulatú és dolgos asszony. Almát és szőlőt kaptam tőle, a kertjében szedtük közösen. Hatalmas gyümölcsfái vannak az udvarban, ezeket még ő ültette ezelőtt 30-40 évvel. A telek alatt kis patak csörgedezik, régen még forrás is volt az udvarban. Ő már itt lakik ebben a házban amióta megszületett.

Beszélgettünk a gyerekkoráról; én mindig szívesen hallgatom ezeket a régi történeketek. Olyan ez nekem, mint egy időutazás, hamar megelevenednek a lelki szemeim előtt a hallott dolgok.
Elmesélte, hogy itt az udvarban régen kacsaúsztató tó is volt, a forrás folyamatosan táplálta a vizet. Volt olyan, amikor 100 kacsa is lakott az udvarban. A néninek elég hamar fel kellett nőnie, a háború alatt volt gyerek… 4 hónapos volt, amikor az édesapját behívták katonának, és 4 éves volt amikor hazajött. De csak két hétig marad otthon életben, tüdővészben meghalt. Nem is emlékszik az édesapjára. Anyukája nem ment újra férjhez, 26 évesen özvegy maradt. Testvére nem volt, anyukájával ketten dolgoztak a családi gazdaságban; gyerekként már egyedül méhészkedtek és teheneket is őrzött. 14 évesen ismerte meg jelenlegi férjét a néni, amikor végzett az általános iskolával. Azóta együtt vannak. Nem is tudom, hogy volt-e neki igazi gyerekkora. De még mindig szeretet sugárzik a szemében, segítőkész, jószívű, és mosolyog. Bár már sok mindene fáj, az udvart is egyre nehezebben rendezi, életkedve töretlen. Pedig őt aztán megpróbálta az élet. Jövő héten újra elmegyek hozzá beszélgetni, sokat lehet tanulni tőle. Azt mondja, sok mindent már máshogy csinálna, de hálás az életéért.


Tegnap olvastam egy idézetet a Dalai lámától, ami most pont ide passzol: „Mielőtt panaszkodni kezdenél, sorolj fel 10 dolgot, amiért hálás lehetsz!” Neked is és magamnak is ezt javaslom. Mert mindig van számtalan dolog, amiért hálásak lehetünk. A boldog élet titka, hogy a szíved legyen tele hálával! Ha a hála érzése nem jön magától, akkor figyelj rá tudatosan. Hidd el, megéri!


Szeretettel: Gina

Létrehozva: 2018-09-13 Sok szeretettel meghívunk őszi programjainkra!

 

 

 

 

 

 

Létrehozva: 2018-08-11 Szerinted milyen a valódi szeretet?

 

Sokan azt gondolják, hogy az önszeretet a mohóság, az önzőség, kapzsiság, beképzeltség; és elsőre úgy tűnhet, hogy az ilyen emberek túlságosan szeretik magukat. Lehet, hogy még a politikusokról is azt gondoljuk, hogy túlságosan szeretik magukat. De ne keverjük össze a diktatúrát az önszeretettel. A nagy diktátorokról utólag mindig kiderül, hogy kisebbségi komplexusuk van. Olyan, mint amikor alulműködik egy mirigy, és ennek hatására megnagyobbodik, felfújódik. Például a pajzsmirigymegnagyobbodás, a prosztata megnagyobbodás és a szívmegnagyobbodás is alulműködés miatt történik.

Aki igazán szereti magát, az inkább visszavesz ebből a felfuvalkodott állapotból. Szerény lesz és kedves. Nincs szüksége rajongókra és nem éhezi a szeretetet. Köszöni szépen, jól van. 

Sokszor jelenik meg a szeretet pejoratív fogalomként; pedig az igazából nem is szeretet. Vannak olyan emberek, akiket le sem lehet rázni, olyanok, mint a vámpír, és könnyen előfordulhat, hogy függőségi állapotba is akarnak hozni.

A valódi szeretet nem vár cserébe semmit, nincs hátsó szándéka. Amikor úgy szeret valaki téged, hogy nem vár cserébe semmit, csak azért szeret, mert ez boldoggá teszi, az az őszinte szeretet. A valódi szeretet nem önző, nem féltékeny, és nincsenek hátsó szándékai.

 

A szeretet egy fantasztikus dolog! Miért élnénk szeretet nélkül, ha szeretetben is élhetünk? 
Végtelen dolog vesz körbe, amit szerethetsz. A választás csak rajtad múlik. 

 

Szeretettel: Gina   

/A cikket Gyurkó Zsolt előadása alapján írtam./

 

Megosztom most veled Szent Pál Szeretethimnuszát:

„Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom. Lehet prófétálótehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat; hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. Szétoszthatom bár mindenemet a nélkülözők között, odaadhatom a testemet is égő áldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli.

A szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. Megismerésünk most még töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. Ha azonban elérkezik a tökéletes, véget ér az, ami töredékes. Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek, úgy gondolkoztam, mint a gyermek, úgy ítéltem, mint a gyermek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyermek szokásait. Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek meg mindent, ahogy most engem ismernek.

Most még megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.”

Létrehozva: 2018-07-23 A MEDITÁCIÓ ereje

Szívmelengető levelet kaptunk Valitól, amit most megosztunk veletek is!
 
"Kedves Zsolti és Gina!
 
Hálás vagyok, vagyis férjemmel együtt hálásak vagyunk, hogy az online csoport tagjai lehetünk. Minden hónapban kapunk valamit, amit úgy érzem nekem, nekünk szól. Az egész anyagot nem tudjuk végig csinálni sajnos, de így is sokat segített a belső munkánkban. Mi az eredménye? Megmentettük házasságunkat, megszűnt férjem halálvágya, rendeztük kapcsolatainkat szüleinkkel, lassan többi társas kapcsolatunk is helyreáll. Segít tudatosan nevelni majd 2 éves lányomat.
 
Segítséget kaptam azon az úton, hogy Spirituális segítő lehessek, azon az úton, amit már régóta szeretnék járni.
A héten kiderült, hogy megélhetésünket biztosítani hivatott gazdaság is megmenekült vérszívójától. Egy olyan vérszívótól, aki a mélybe rántott volna bennünket, ha nem eszmélünk. Mindez természetesen "véletlennek" köszönhetően, az után, hogy elkezdtem magunkat gyógyítani az új Gyógyítók meditációval.(szerintem nagyon ütős)
 
Egy szó, mint száz, leírhatatlanul boldog, és hálás vagyok. Hálás vagyok segítőimnek - földön és égben - a vezettetésért. Hálás vagyok nektek, hogy lehetővé tettétek és segítettetek az autodidakta belső munkában. Hálás vagyok, hogy ezt az utat választottátok. Hálás vagyok minden egyes meditációért, tanításért.
 
Áldás kísérje utatok!
 
Szép napot és csodálatos nyarat!
 
Vali "
 

Létrehozva: 2018-07-23 Hogy miért..?

Miért tartok személyes energiakezelést és vezetett meditációt? 
 
Ez egy nagyon jó kérdés; amire nekem a válasz egyértelmű: Így tudok a legtöbbet segíteni, és ez boldoggá tesz! 
 
Kicsi korom óta érdekelnek az emberek, és hamar meglátom mindenkiben az értékes tulajdonságokat. Minden ember egy igazi csoda. Ez még akkor is így van, ha ezt ő maga nem hiszi. Az a tapasztalatom, hogy mindeninek vannak fantasztikus, kiaknázatlan képességei. Szerintem boldogságra lettünk teremtve. A boldogság és egészség alapállapotunk kellene hogy legyen! Tudom, ez kicsit idealisztikusnak tűnik, de akkor is hiszek benne. 
De a változás mindig belül, bennünk kezdődik. Először magunkban kell rendet rakni, nem foghatunk mindig mindent a külvilágra. Bármelyik pillanat alkalmas a pozitív irányú változásra. Ehhez egy szuper technika a meditáció, és az energiakezelés. Emeli az energiaszintünket, növeli a tudatosságunkat, segít létrehozni egy harmonikus lelkiállapotot, elősegíti testi és lelki gyógyulásunkat. A meditáció egy igazi "szuperszonikus", hatékony technika. Magam is folyamatosan (8 éve) tanulom, és alkalmazom életem számtalan területén. Azon munkálkodok, hogy minél több emberhez eljusson. Hálás vagyok, hogy ezen az úton járhatok! És hálás vagyok Zsoltinak, Mindenért! 
 
Szeretettel: Gina
 
Ha kérdésed van, szívesen válaszolok!   fekete.gina@gmail.com
 
 
     
 
 
 

Létrehozva: 2018-07-16 2018 nyári meditációs programjaink

Sok szeretettel meghívunk nyári meditációs programjainkra! :)

Ha szeretnél jönni, jelezd nekünk légyszíves az alábbi elérhetőségeinken: 

Tel.: 06 20 383 2099       E-mail: info@spirit.hu


Szeretettel: Zsolti és Gina

 

 

Létrehozva: 2018-03-05 Szeretettel várlak energiakezelésre, fejmasszázsra és vezetett meditációra!

Szeretettel várlak energiakezelésre, fejmasszázsra és vezetett meditációra!

Az Életmagházban találtam egy jó kis termet, most már rugalmasabban tudok időpontot adni! :)Életfeladatomnak érzem, hogy segítsek másoknak is egy boldogabb, egészségesebb életet élni. A meditációs technikák sokat segítenek testi-lelki és szellemi egészségünk visszaszerzésében. Igyekszem a meditációt minél közelebb hozni az emberekhez, hogy könnyedén életük részévé váljon. Aki már megtanult meditálni és ellazulni, az pontosan tudja, hogy ez mekkora életminőség javulást hozhat.

Személyes kezeléseket tartok Veszprémben: vezetett meditációt, energiakezelést és stresszoldó indiai fejmasszázst.
Elérhetőségeim: fekete.gina@gmail.com, tel.: 06-20/383-2099

Olvass bele cikkjeimbe! Ingyenesen letölthető meditációkat is találsz bennük! :)
http://kreativstresszoldas.hu/author/feketegina/

Létrehozva: 2018-02-14 Beavató helyek - 4 napos mediációs elvonulás

Szeretettel meghívlak márciusi meditációs elvonulásunkra, Szentbékkállára, a Káli-medencébe!
Ezt a helyszínt nagyon megszerettük, a nyári tábort is itt tartottuk, és szuper jól sikerült. Találtunk egy csodás, tágas vendégházat Szentbékkállán, most is ott leszünk! :)
Összesen 10 vendéget tudunk fogadni, ez a mostani egy családiasabb hangulatú tábor lesz. Ha szeretnél jönni, jelezd mielőbb!

Az egész világ beavató helyek sokaságával van tele. Sokszor rejtve, sokszor templomokkal megjelölve. Mit tegyünk egy ilyen különleges szakrális helyen, hogy hozzáférjünk az adottságaihoz?
Sokszor letűnt korok romjai, sokszor a természet által kijelölt különleges energiával és mezővel rendelkeznek.

A tábor fő témakörei:

** Hogyan ébresszük fel beavató a helyeket?
** Hogyan ébresszük fel magunkat, hogy képesek legyünk befogadni a hely rezgéseit?
** Mi mindenre jók ezek a beavató helyek a mai modern kor emberének?
** Tavak, folyók, hegyek, mint beavató helyek.

Meditációk, kirándulások, gyakorlati foglalkozások, kőtengereknél, természetes beavató helyeken és pálos kolostorromnál.

Helyszínek: Szentbékkálla kőtenger, Salföld kőtenger, Mindszentkálla kőtenger, Tanúhegyek: Szent György-hegy, Badacsony.

A négy nap alatt megtanulhatod és begyakorolhatod, hogyan használd a beavató helyeket, hogyan alkalmazd új helyeken a jövőben bárhol a világon. Csodálatos kaland bejárni ilyen helyeket. Ha megvan hozzá a tudásod és az átadásod, egy új világ nyílik ki számodra.

Időpont: március 15. 10:00-tól március 18. 13:00-ig

Helyszín: Szentbékkálla
Részvételi díj: 46.000 Ft/fő
Az ár tartalmazza a szállást, a programokat és az étkezéseket is.

A helyszínről:
A vendégház ahol leszünk, Szentbékkállán a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Balatontól 9 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében található. A vendégház tágas társalgóval, és kétágyas, fürdőszobás szobákkal rendelkezik. A kertből gyönyörű panoráma nyílik a Káli-medencére.

A szállásról és a bőséges étkezésekről mi gondoskodunk.

Csak vegán, fehércukor- fehérliszt mentes, kizárólag növényi eredetű ételeket készítünk.

Szeretettel Várunk! :)

Jelentkezés, további információk:
e-mail: info@spirit.hu
tel.: 06 20 383 2099

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

 

   

        

       

     

Bővebben

Létrehozva: 2018-01-17 Tarot meditációs csoportom indul


A taroval úgy 20 éve foglalkozok. Én taronak hívom a tartot kartyát. Eleinte a szokásos könybven leírtak szerint használtam, megtanultam, gyakoroltam és nagyon élveztem. Majd úgy 7 éve volt egy erőteljes meditációm, ami átértékelte mire is jó a taro.

Az olvasmányaimból ismertem, hogy a taro eredete az egyiptomi főpapság, a főpapok beavatási eszköze volt. Őszintén szólva el se tudtam képzelni, hogy mi köze lehet ehhez egy kártyának. Majd később meglepődve olvastam, hogy Jung saját elbeszélése szerint az archetipus elméletét a taro lapokból alkotta és terápiás eszközként használta. Ez is meglepő volt számomra, hiszen a jungi archetipus elmélet a mai modern pszichológia és önismeret fontos része. Mondhatnám kötelező tananyag. Lehet így fejlődtek a régi korok főpapjai is egyiptomban?

Szóval volt egy meditációm, ami átértékelt mindent. Ebben a meditációban tisztán láttam, hogy a taro lapjai valódi világokat írnak le. Ezek a lapok valójában térképek és szellemi utazások leírásai és fontos állomási. Pontosan ugyanúgy, ahogy az asztrológia leírja a bolygók jelentését és hatását, csak éppen a taro lapok más dimenziókba vezetnek. Elkeztem meditációban beutazni ezeket a világokat, mintha a lapok csak más világokból származó képeslapok lennének. Egy spirituális embernek azért nem újdonság más dimenziókba utazni meditáció segítségével. Hatalmas erőkkel találkoztam és valóban úgy tapasztaltam hihetetlenül erősen hatnak a személyiségre és sok energiát adnak. Az elménk mélyén ott vannak ezek az erők és alig várják, hogy felszínre hozzuk őket. Jung valami hasonlóra jöhetett rá belső utazások által.
Elkezdtem taro és bolygó meditációkat vezetni, előszőr a spirit 3 éves iskolában, majd elvonulásokon, táboraimban, és az elmúlt évben minden héten klubot tartottam.
Nagyon megtetszett és nagyon megérintett a téma. Szeretnék egy csoportot indítani, akikkel közösen végig meditáljuk a nagy arkánumokat és a négy őselem ászát. Azt hiszem kitűnő önismereti módszer és energiaforrás. Ezekkel a meditációkkal az a célom, hogy mélységében megismerjük a lapok által leírt erőket, és elkészítsük minden lap meditációját. Minden lap egy külön csoda és most már tudom, minden lapnak megvan a helye életünkben. Van, amelyik könnyebben emészthető és van, amelyik terápiás, nehézségek idelyére.
Szerintem gazdagabbá válik a személyiség ezekkel a meditációkkal.

Már csak kell egy csoport, aki szeretne havonta egy napot taro meditációkat végezni, ezzel foglalkozni.
A tervem, hogy minden hónapban ez egy hétvégi nap lesz nálunk Veszprémben. A létszám 12 fő. Délelőtt is egy lappal foglalkozunk és délután is.
Tematikusan is szeretném használni. Hogyan tudod az egészségre, gazdagságra, párkapcsolatra felhasználni a lapokat.

Ha érdekel a taro és szeretnél vele meditatív úton behatóbban foglalkozni, szeretettel várlak a csoportba. Kezdés várhatóan 2018 tavasszal.

A részvételi díj 10e Ft /nap és ez tartalmazza a meditációk és foglalkozások hanganyagát is. 10:00- 17:00 ig 12:30-tól ebédszünet.

Várom jelentkezésed az info@spirit.hu e-mail címre.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt