Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

Szobai levegőionizátorok


  • Kimagasló teljesítmény!
    Negatív ion kibocsájtása többszöröse más, közvetlenül a  konnektorba dugható ionizátorokéhoz képest. Ez a teljesítmény a nagy, földön álló készülékekéhez hasonlítható, de az ára töredéke azokhoz képest.
  • Energiatakarékos, rendkívülk alacsony fogyasztás. A hasonló teljesítményű készülékek akár 20-30 W-ot is fogyasztanak. Az M-Fresh különleges technológiájának köszönhetően a nagy teljesítményt alacsony (max 2.5W) áramfelhasználás mellett éri el.
  • Nincs ózon kibocsájtás! Akár nonstop üzemelhet a készülék kisbaba vagy idős beteg személy szobájában is.

+

Értékelések

Egy ionizátorral kezelt szobai levegője olyan mintha most esett volna ez eső, és minden friss és üde.

Kb. fél éve üzemeltetjük lakásunkban a Heaven Fresh XJ 2100UV többfunkciós ionizátort. Abból az apropóból vásároltuk, hogy kisebb tűz keletkezett a konyhánkban, s mi másnapra vendégeket vártunk. Nem tudtuk, hogy miként szabadulhatnánk meg a füst és korom szagától egy nap leforgása alatt, mert hiába takarítottunk, tisztítottuk le a bútorokat és mostuk ki a függönyöket, az égett szag továbbra is terjengett a lakásban.
Még aznap délután elmentem megvenni a légtisztítót, s csodák csodájára, másnapra kitisztult a kb. 58 m2 alapterületet foglaló konyha, étkező és a nappali levegője.
Nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel, melynek állandósult helye a hálószobánk lett. A kb. 20 m2 alapterületű helyiség levegője állandóan friss és tiszta. A nálunk járó vendégek először megkérdezték, hogy milyen illatot éreznek a lakásban, majd rövid idő elteltével azt mondták, olyan, mintha magaslati levegőt szívnának be egy hegyi túra alkalmával.
Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.