Vízionizátorok

C-vitamin, himalaja só, házimalom, víz ionizátor és persze több száz MEDITÁCiÓ vár rátok.

Szeretettel:
Spirit.hu

 
Ez az egyedülálló, lúgos víz mára mindenki számára hozzáférhető Magyarországon is. Saját berendezéssel otthonában. Kitűnő energia utámpótlás és méregtelenítő. Sokszoros oxigén tartalom, vitaminokkal felérő erős antioxidáns hatás, lúgosítás. Japán orvosok (pl. Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D) szerint egy sor betegség megelőzhető és kezelhető általa. Cukorbetegség, magas vérnyomás, elsavasodás és még hosszú a sor. Ráadásul fiatalító hatású lehet. Annyi pozitív tulajdonsága van, hogy nem is lehet egyszerre elmondani. Az ázsiai országokban milliók fogyasztják és több évtizedes orvosi, mérnöki, kémiai kutatáson van túl. Japán klinikai kutatások és a hétköznapi emberek tömege bizonyítja kivételes tulajdonságait.

 

Az ionizált, lúgos víz jótékony hatásairól, valamint a készülékekről részletesen az ionizalt lúgos vizek honlapján olvashatsz.

Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához Merülőszivattyú vizionizátor készülékek tisztításához 4.953  Ft,-  
+
AOK-404 EXTRA vízionizátor készülékhez szűrő készlet AOK-404 EXTRA vízionizátor készülékhez szűrő készlet 62.000  Ft,-  
+
A Jupiter készülékek Biostone szűrője, kálcium mentes - 0,1 mikronos A Jupiter készülékek Biostone szűrője, kálcium mentes - 0,1 mikronos 23.900  Ft,-  
+
NEXUS készülékek szén szűrője NEXUS készülékek aktív szén szűrője 23.900  Ft,-  
+

Értékelések

Nincsenek bejegyzések