Hírek

Létrehozva: 2017-01-01 Itt az idő meghallgatni az évkezdő meditációkat

 
 
 
Elkezdődött az új év, itt az idő elővenni az évkezdő meditációk hanganyagot, hogy erre az évre is megalapozzuk meditációkkal ez előttünk álló évet!
 
 
2013-ban vettük fel ezeket a meditációkat és most már bizonyítottak számomra, mennyire működik, ha mozgósítjuk a tudatalatti és tudatfeletti erejét, hogy valóban a saját életünket éljük. A hangfelvételek kitűnő lehetőség, hogy saját otthonodban, kedvenc foteledből vegyél részt ezen a 2 napos meditációs tanfolyamon. 

A szerencse nagyban függ saját tudatalattinkban zajló folyamatainktól. A tudatalattink képes szeretcsétlenséget okozni, bevonzani, de lehet az egyik legnagyobb jótevőnk is , a szerencsénk kovácsa. A szerencse és a tudatalattink az, aminek nem vagyunk még tudatos irányítói, de meditációs technikákkal képesek vagyunk tudatalattinkat megnyitni, megtisztítani és beprogramozni arra, amit mi szeretnénk. Vedd kezedbe, használd tudatosan elméd teremtő erejét! 
 
Tudatalattid nagy teremtő.

Ő a TE nagy szerencsétlenséged, vagy szerencséd.

Az évkezdő meditációkat úgy készítettem, hogy a tudatalatti erőket és a parapszichológia agyterületeket saját jövőd megteremtésére használjuk fel.. 
Ne feledd! Tudatalattid mindenképp működik, rajtad áll, hogy tudatosan, jól megfontoltan, alapos munkával használd ezt a hatalmas erőt.

Tudatunk és tudatalattink, ugyanúgy beszennyeződik, mint a testünk és talán még fontosabb a tisztán tartása, mint a rendszeres mosakodás. Folyamatosan érnek minket érzelmek, információk, és sokszor ezek nem kedvezőek. A tudatalattink mindent, mint egy nagy zsák begyüjt. Tudatalattink végül a bejövő információkból programokat készít, hiedelmeket és kikalkulálja a jövőt. Hited ad vagy elvesz, belelkesít vagy elkeserít. Tudatalattink kormányoz minket onnan a háttérből döntéseink 90% bizonyítottan tudatalatti döntés. 
 
Amit te teszel a tudatalattiddal, azt kapod tőle vissza! Olyan mint egy számítógép. A tudat programozza és irányítja. Ha nem takarítod ki rendszeresen, beszennyeződik és olyan hatásokat generál, melyek inkább megkeserítik életed. Egy piszkos elme igazi sorscsapás!

Az évkezdő meditációkkal egy nagy egész éves alapos nagytakarítást és feltöltést végzünk. Újraprogramozzuk tudatosan és feltöltjük saját álmainkkal, amit valóban szeretnénk. 

Ha még nem hallottad az évkezdő meditációimat, egy igazi nagy belső utazásra kalandra készülj. Felnyitjuk a motorháztetőt :) Ez a belső utazás egyszerre önismeret, egyszerre jövőtervezés. 
 
Tehát, mint ahogy egy jó kertész is tudja mikor van ideje az ültetésnek, itt az idő, hogy az évkezdő meditációkkal saját elmédbe ültesd el jövőd magjait.
 
Minden évben egyszer te is veégezd el ezeket a meditációkat és meglátod mennyivel termelékenyebb és gyümölcsözőbb lesz az az év, amin tudatosan és tudatalatti, tudatfeletti technikákkal dolgozol.
 
 
Jó meditálást kívánok az évkezdő meditációs anyagommal!
 
 
 
 
 
Szeretettel Gyurkó Zsolt