Kapcsolatfelvétel a szellemi segítőkkel

0  Ft,-

 

Rövid leírás:

Szombaton (2010.04.24.) Jászberényben tartott előadás, meditáció hangfelvétele.

Napi fél egy óra a szellemi segítőikkel való együttműködésre olyan támogatást ad, amit józan ésszel nehéz elhinni, de bárki megtapasztalhatja. Ezek a szellemi segítők az Isteni erő csatornái, szentek, angyalok, arkangyalok, saját lelki csoportunk lélektársink. Alig várják, hogy végre felemeljük hozzájuk figyelmünk és szívünk, mert segíteni akarnak nekünk...

Letölthető CD.

Minden ember úgy születik le a Földre, hogy nem veszíti el támogatását a felsőbb világokból. Születésünk előtt megkapjuk, kiválasztjuk égi segítőinket, őrangyalunk, belső mesterünk, akik földi utunk idején a transzcendens világból segítenek, támogatnak minket. Ez a támogatás létfontosságú, akár csak egy űrhajósnak a földi bázis mely támogatja. Ezek a szellemi segítőink a köldökzsinór ahhoz az otthonunkhoz, melyből leszülettünk és majd ahova visszatérünk.

A mai korszakra egyfajta amnézia jellemző. Elfelejtettük, honnan jöttünk, hová tartuk és kik a segítőink. A tanfolyam célja: ennek kapcsolatnak a megújítása. Azon energiaközpontjaink és energiavezetékeink kitisztítása, amin keresztül a segítséget kaphatjuk. Az alapvető technikák elsajátítása, amivel a szellemi segítők támogatását beépíthetjük életünkbe.

Ez a felső segítség alkalmas a test gyógyítására, harmónia lelki egyensúly megteremtésére, spirituális fejlődésre. A hétköznapi életünket oly mértékig megolajozhatja, megsegítheti, amire a legjobb szó az, hogy csodálatos. A szó eredeti jelentésében.

Napi fél egy óra a szellemi segítőikkel való együttműködésre olyan támogatást ad, amit józan ésszel nehéz elhinni, de bárki megtapasztalhatja. Ezek a szellemi segítők az Isteni erő csatornái, szentek, angyalok, arkangyalok, saját lelki csoportunk lélektársink. Alig várják, hogy végre felemeljük hozzájuk figyelmünk és szívünk, mert segíteni akarnak nekünk.

Ezzel együtt rendelt termékek

 

Zöldárpa italpor - 250g

  1.430  Ft,-
   

A tudat megtisztítása 2014 dec Tapolca

  4.000  Ft,-
 
 
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész

  5.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 
Gyurkó Zsolt reggeli meditációja

Reggeli Meditáció

  4.000  Ft,-
   

15 perc szabadság

  4.000  Ft,-
 
 

beszélgetes a pénzről

  0  Ft,-
   
Házunk energetikai megtisztítása

Házunk energetikai megtisztítása

  4.000  Ft,-
 
 
Pozitív hatások

Pozitív hatások

  10.000  Ft,-
   
Komplett energiafeltöltés

Komplett energiafeltöltés II. rész

  4.000  Ft,-
 
 
A Tudatosság Felébresztése elektronikus könyv+ meditációk

A Tudatosság Felébresztése

  10.000  Ft,-
   
Gyurkó Zsolt Életcélod megismerése Tanfolyam

Életcelod Megismerése tanfolyam

  10.000  Ft,-