Kőtenger Beavató meditáció Varga Zsolt zenéjével

4.000  Ft,-

 

Rövid leírás:

A kőtenger a káli medencében található szakrális hely, ha még nem meditáltál ott, most írd be a naptárodba :)
Egy több napos böjttel egybekötött elvonuláson kaptam meg ezt a meditációt. Egy kulcs a kőtenger energiáihoz, képességehez, ami számomra beavató erővel bírt. Megszabadít az alső világok negatív befolyásától, harmonizálja a világi életem energiáit és a felső világokkal is harmóniába hoz. Egy igazi ősi beavató és megtisztító meditáció. Érdekessége, hogy két zenei aláfestéssel is megtalálhatod, és letöltheted.

Letölthető CD.

A kőtenger a káli medencében található szakrális hely, ha még nem meditáltál ott, most írd be a naptárodba :)
Egy több napos böjttel egybekötött elvonuláson kaptam meg ezt a meditációt. Egy kulcs a kőtenger energiáihoz, képességehez, ami számomra beavató erővel bírt. Megszabadít az alsó világok negatív befolyásától, harmonizálja a világi életem energiáit és a felső világokkal is harmóniába hoz. Egy igazi ősi beavató és megtisztító meditáció. Érdekessége, hogy két zenei aláfestéssel is megtalálhatod, és letöltheted.

A beavatás, szó azt hiszem nagyon el van mostanra csépelve, ezért írok pár mondatot miért is bátorkodtam használni erre a meditációra. Úgy gondolom minden szakrális helynek van egy olyan egyedi képessége, ami csak rá jellemző és nincs a világ más pontján. Nem könnyű ezt a titkos képességét tulajdonságát megtalálni, de én nagyon szeretem kutatni. Hiszem, hogy minden helyhez van egy speciális meditáció, valójában tudatállapot ami a kulcs és hatására a hely megmutatja különleges és máshol nem létező tulajdonságát. Ezeket a kulcsokat keresem a szakrális helyeken, szellemi utazásokkal, mélymeditációkkal és párat már találtam is. Amikor megtalálom a hely különleges képességét, az számomra mindig beavatás élménnyel jár, mintha a hely beavatna az ő titkiba és különleges adományaiba.

Ez a Kőtenger meditáció az egyik. Amikor megkaptam beavatásként éltem meg és évente egyszer a Kőtengerben megcsinálom,. Akkor működik csak igazán ha a Kőtengernél csinálod meg. Vidd el fejhallgatóval, nagy élmény lesz. Szerencsénk van nem Tibetbe kell érte menni :) Akár szellemi utazással is elmehetsz a meditációban és úgy is kifejti hatását, mert a hely lelkének szellemének nincs tér és idő. A spirituális szférában szabadon lehet utazni.

 

Ezzel együtt rendelt termékek

 

A tudat megtisztítása 2014 dec Tapolca

  4.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész

  5.000  Ft,-
 
 
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
   
Gyurkó Zsolt reggeli meditációja

Reggeli Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 

15 perc szabadság

  4.000  Ft,-
   

beszélgetes a pénzről

  0  Ft,-
 
 
Házunk energetikai megtisztítása

Házunk energetikai megtisztítása

  4.000  Ft,-
   
Pozitív hatások

Pozitív hatások

  10.000  Ft,-
 
 
Komplett energiafeltöltés

Komplett energiafeltöltés II. rész

  4.000  Ft,-
   
Gyurkó Zsolt Életcélod megismerése Tanfolyam

Életcelod Megismerése tanfolyam

  10.000  Ft,-
 
 
Gyurkó Zsolt - Om Mani Padme Hung Meditációja

Om Mani Padme Hung

  4.000  Ft,-
   

Meditáció Minden napra

  4.000  Ft,-