Akciós termékek

Letölthető meditációk

Egy tisztítókúra előadását, és a hozzá tartozó két meditációt küldöm most szeretettel, mely igen olcsó, nem igényel sok időt. Napi pár percet vesz igénybe, az első hónapi kúra kellékeit megveheted akár egy közértben is. Közösen nekikezdtünk egy egy hónapos tisztítókúrának, melybe te is most otthon becsatlakozhatsz. Az első hónapot követi majd egy újabb hónap, mely hozzávalóiban teljesen más, ennek a részletei benne van a most elkészült hanganyagban.


15 perc szabadság
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy, hogy rengeteg a munkád és jó lenne, nagyon rövid idő alatt nagyon kipihenned magad. Pihenésre...


Elkészült a tihanyi 6 napos spirit tábor hanganyaga. Eddigi legnagyobb méretű kiadványom lett belőle. 50 hangfelvétel, előadások, meditációk, mondhatom ez alkalommal, hogy a teljesség igényével.

A táborban 6 nagy témakört gyakoroltunk. Égi utazások, életcélok megvalósítása, mély pihenés megvalósítása, földgyógyítás és nem utolsó sorban előző életekbe utazás technikái.

A 6 nap teljes hanganyaga, mely kb. 20 cd terjedelmű giga méret lett . A témakörökről részletesen:


Elkezdődött a klubszezon. Mostantól egy belépőjegy áráért te is megvásárolhatod a kluboknak a...


1 nap Meditáció kezdőknek, előadás és gyakorlat. Az alapoktól indultunk, hogyan engedjük el magunkat,...


2011.04.20-i veszprémi Spirit klub hanganyaga

A klub alaptanításokkal indult, meditációról, gondolatokról, tudatállapotokról. Ezután egy technika, aminek segítségével ha 3 héten át minden nap meditálsz 20 percet valamiért azt eléred. Sokan próbáltálk már ki, én is sokszor alkalmaztam, ha valami fontos célom volt és meglepő mennyire egyszerű megcsinálni és mennyire egyszerű elfelejteni megcsinálni. Nem a nehézsége az akadálya hanem mi magunk :) Annyi fontos dolgot szeretnénk és amikor egyet kiválasztva elkezdünk kitartóan (3 hét, napi 20 perc) meditálni érte, nagyon jó eredményeket érhetünk el. Mégis eleinte kiderül milyen gyenge is az elszántságunk és valójában annyira nem érünk rá a célunk elérésére, mert jaj tegnap is teljesen kiment a fejemből...


4 arkangyal csakrakezelés
4.000  Ft,-  

Tovább folytatódik a megújult 4 arkangyal meditáció sorozatom. Még 15 évvel ezelőtt készült...


Egy új meditációmat szeretném megosztani veled. Felkérésre készült. Megkértek...


4 Arkangyal tanfolyam I.
4.000  Ft,-  

 • Kapcsolatfelvétel Michael Arkangyallal 36:30
 • Kapcsolatfelvétel Raphael Arkangyallal 32:15


4 Arkangyal tanfolyam II.
4.000  Ft,-  

 • Kapcsolatfelvétel Gabriel Arkangyallal: 32:45
 • Kapcsolatfelvétel Uriel Arkangyallal: 25:20


4 Arkangyal tanfolyam III.
4.000  Ft,-  

 • Fehér templom meditáció. 29:18


A 2010. szeptember 21-i veszprémi Spirit klub előadásának hanganyaga.

Két fontos gyakorlatot is végeztünk a beszélgetés alatt. Az egyik egy erős 4 őselem alapgyakorlat, a másik pedig egy lehető legegyszerűbben elvégezhető Isten meditáció.

A célom az volt, hogy kezdők számára is hozzáférhetővé tegyem ezt akét igen erős energiaminőséget. Ezért ez a két gyakorlat egyszerű, de nagyszerű. Az energia és tudatállapot igen erős alatta, az istenmeditációkról pedig csak jókat tudok mondani. Hiszen van e ennél erősebb, mint találkozni istennel. Várom visszajelzésetek, és ne felejtsétek ezek nem csak elméleti előadások, a gyakorlatban is kipróbálhatod, megtapasztalhatod, a felvétel segítségével.

Gyurkó Zsolt


Arra gondoltam, hogy a profiknak is kedveskednék egy igazán elsöprően erős meditációval. Még a tavasszal vettük fel, de szerintem még nem sokan hallgattátok. Egy igazi globális meditáció. Örömmel várom visszajelzésed hogy tetszett.


Elkészült a tavaszi 4 napos elvonulás letölthető hanganyaga. A 4 napos tábor célja a megtisztulás, testi lelki szinten, feltöltődés, és a meditációs képességek elmélyítése. Vannak meditációs szintet fejlesztő gyakorlatok, energia gyakorlatok, őselem gyakorlatok. Voltunk erős szakrális helyeken, pozitív földsugárzású ősi magyar kegyhelyeken melyekhez a kulcs meditációkat is sikerült felvenni. A fizikai test harmonizálására és globális folyamatok rendezésére is több sikeres csoportos meditációt végeztünk. Ideális lehet pár napos kikapcsolódáshoz, egyéni vagy akár csoportos nyaraláshoz, hosszú hétvégéhez.


A 2012.04.04 klub hanganyaga.


Ezen a klubon az előzőtől eltérően a hangsúly az előadáson volt nem pedig a meditáción. A boldogságról szólt a klub, annak erőfeszítésektől mentes elérésén. Sok sok útja van még a meditációs technikák között is ezért egy nagyobb lélegzetű előadást tartottam erről. Ajánlom figyelmedbe.


Globális témákkal is foglalkoznunk kell, és a globális folyamatokban megtalálni a saját helyünket. 2012 egy jó ébresztő év, hogy felismerjük, mit is szeretnének az élettől. Az életünknek, társadalmunknak mi a célja. Feléljük az erőforrásokat, vagy megvédjük őket. Eldönthetjük, hogy feléljük a profitot, vagy lemondunk bizonyos fajta luxusról. Át is állhatunk egy másik életmódra. Eldönthetjük, hogy melyik áramlathoz csatlakozunk be. Megválaszthatjuk, hogy melyik irányba megyünk.


Egészen különleges ez a hanganyag! Egy előadást és egy meditációt tartalmaz, a Föld spirituális felemelkedéséről. 

A Földbolygó egy mély belső átalakuláson megy keresztül, akárcsak mi emberek. Spirituális átalakuláson, fejlődésen. A régi esszénusok úgy tartották, Énok - akit Jézus is mesternek szólított -, képes volt emberből angyallá válni. Ez egy valódi csoda és egyben egy utat nyitott, életével példát mutatott az ugrásszerű gyors fejlődésre, mely addig lehetetlennek számított. 


A gyógyító bölcs
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció segít felvenni a kapcsolatot, a lelked mélyén lévőgyógyító bölccsel. Egy fénylény, aki képes a test lélek gyógyítására, sokszor csodálatos módon.Vedd fel te is vele a kapcsolatot, hogy ereje meggyógyítsa tested, lelked!


A gyógyító javas asszony
4.000  Ft,-  

Egyedi meditáció, melyet azoknak ajánlok akik gyógyítók, spirituális segítők akarnak lenni. Természetgyógyászként, energiákkal, vagy gyógynövényekkel, programozott olajokkal, vízzel akarnak másokat segíteni. A meditációban két bölcs öreg tudó javasasszony jelenik meg akik felkészítenek a hivatásra, átadják tudásukat.


Elsőre egyszerűnek tűnhet, pedig ez az egyik legerősebb meditációs technika. Visszavezet minket az állandó pörgésből, belső középpontunkhoz.


Az első nap is egy mp3 cd-n és a második nap is. Nagyon érdekes és erős meditációkkal bővült így a gazdagodj sorozat. Jó hír kivételesen , mind a két mp3 cd-t a klubon rendes borítós, tokos formában meg lehet venni, akár dedikálom is neked. Mind két mp3 cd-n kb. 3 cd hanganyaga van fent és csak 2000 Ft csak a klubon. Valóban régen jelent meg új cd-m.


Az első nap is egy mp3 cd-n és a második nap is. Nagyon érdekes és erős meditációkkal bővült így a gazdagodj sorozat. Jó hír kivételesen , mind a két mp3 cd-t a klubon rendes borítós, tokos formában meg lehet venni, akár dedikálom is neked. Mind két mp3 cd-n kb. 3 cd hanganyaga van fent és csak 2000 Ft csak a klubon. Valóban régen jelent meg új cd-m.


A nagy kövek
0  Ft,-  

Épp most tartom a 3 napos meditációs táborunk a Szent György hegyen. Ezt a meditációt most csináltuk, most jöttünk le a hegyről. Meditálj velünk! Ingyenesen letölthető meditáció szabadon terjeszthető. Fogadjátok szeretettel és adjátok tovább!
Ebben a meditációban megszabadulunk nagy köveinktől, melyeket az életutunkon összeszedtünk. Megszabadulunk az életerőt blokkoló terheinktől és életerőnk folyamát felszabadítjuk.
 


A nő tánca meditáció
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció nőknek készült. A nőiséget kibontakoztató energiákat hív le. Ha azt érzed sok gond gyűlt össze,ami akadályozza a szabad érzéseid, ha szeretnéd a pároddal összekapcsoló erőket megtisztítani feléleszteni, akkor ez a meditáció neked való. Nem csak érzelmileg szabadít fel, hanem a belülről szervi szinten tisztítja a női erőket. Nem csak hasznos de szerintem élmény is ez a meditáció. Akkor is tudom ajánlani, ha az anyaságra akarsz testileg lelkileg megtisztulni feltöltődni, felszabadulni.


Eddig is több gazdagság meditációt készítettem, mert szerintem az anyagi jólét fontos és a boldog élethez pont annyira kell, mint a vér az ereinkben, az enni és inni való. Ez az új gazdagság meditáció szerintem nagyon hasznos, ha nem egy egész tanfolyamot szeretnél elvégezni, hanem egy meditációt szeretnél, amivel nap mint nap tudsz dolgozni a gazdagságodon.


Az összes eddig kiadott és eddig még kiadatlan Budapest klubfelvételek. A mérete igencsak grandiózus lett, hiszen 15 db két órás klub összes előadását, meditációját tartalmazza. Igazi hiánypótló kiadás ez. 4 olyan Spirit.hu Budapest Klub hangfelvétele is szerepel itt, melyeket eddig még semmilyen formában nem adtam ki, de már sokan hiányoltátok, akik ott voltak és persze azok is akik nem voltak ott de örömmel megtették volna.


Általában az ember valamivé válni akar. Ritkán akar csak szeretni. Tanító akar lenni, vagy gyógyító, stb. Személyiségjegyeket választunk ki, amiket meg akarunk valósítani. A szeretet egy minőségileg magasabb érték, de ugyanúgy teret és időt igényel. Amikor ráébredünk, hogy a szeretet a legértékesebb dolog számunkra, akkor nem is értjük, hogy miért foglalkozunk egyáltalán mással. Sokszor foglalkozunk olyan dolgokkal, amik nekünk tetszőek, de érdemes mindig visszatérni a forrásunkhoz. Végül minden összefut, és egyesül. A gyémánt a legértékesebb ásvány, pedig sokkal színesebb, és érdekesebb ásvány is van. De ha van egy marék gyémántod, azért már bármit megkaphatsz, hatalmas kincsnek vagy birtokában. El kell döntened, hogy minek adsz teret és időt. A szeretetnek is ezekre van szüksége. Ha tudatosan a szeretetre koncentrálsz, akkor már jó útra léptél:) Ha a szeretet útján vagy, akkor mindent megkaphatsz. Bármilyen hihetetlen. Ha egyszer ebben rögzül a tudatod, akkor megnyílik előtted a világ. A következő meditáció is a szeretet minél intenzívebb megéléséről szól.


Mivel a tér és az idő valójában saját tudatunk kivetülése, meditációs technikákkal képesek vagyunk nem csak tértisztást végezni, de időfolyamokat is megtisztíthatunk. A meditáció egy konkrét gyakorlat erre. Egyszerre tértisztító gyakorlat egyszerre életút, múlt jelen jövő tisztító gyakorlat és egyszerre tudat megtisztító gyakorlat. Mert ez a három ebben a meditációban egyazon dolog három dimenziója.


Ez a meditáció egy speciális energialégzést tartalmaz. Segítségével megtisztíthatod, feltöltheted a szerveidet. Rendszeres gyakorlása komoly betedségek esetén is hatásos!


A 2010. szeptember 7-i tapolcai Spirit klub előadásának hanganyaga.

Igazából semmi újat nem mondtam, amit eddig ne mondtam volna, de hát az alapértékek és alaptechnikák nem új dolgok. Tartalmas  2 óra volt gyakorlattal együtt és a felvétel is sikerült, így már le is töltheted ingyen innen. Többen kértétek legyenek már kezdőknek is gyakorlatok, nos ez pont egy ilyen felvétel, ami kezdőknek is segít.

Gyurkó Zsolt


Szeretettel Üdvözöllek

Ezt a hanganyagot most te árazod be! Tudom meredeken hangzik, de annyiba kerül amennyit tiszta szívvel örömmel adsz. 

A hanganyag a 2014 decemberi tapolcai közös meditációnk hangfelvételéből készült. Azt hiszem a régi mestereknek is tetszett volna, ugyanis a meditáció tradicionális értékeiről szólt. Nem a világot kell megtisztítanunk, hanem csak saját tudatunkat. Ahogy a tudatunk letisztul, úgy tisztul le saját életünk is. A hanganyag az előadást és a meditációt is tartalmazza.

Tisztulj meg, tisztítsd meg érzéseid, gondolataid.

Jó meditálást kívánok. 


 • Tudatalatti  megtisztítása  a negatív erőktől 25:34
 • Pozitív megerősítések 33:33


 • bevezető energiagyakorlatok      8:17
 • Tudatalatti gazdagságra programozása   35:42
 • Jövő programozás átírás   35:42


Elkészült első elektronikus könyvünk melynek címe a Tudatosság felébresztése.   A könyv...

+

Ennek a klubnak a fő témája a a valóság és álomvilág kapcsolata volt. Hogyan végezzünk olyan mély meditációkat, ahol már már álomkontrol technikákká alakul. A mostani meditáció már az alfa szinteknél mélyebb szinteket céloz meg. Régóta foglalkoztat ez a téma és sok sok ilyen gyakorlatot végzek évek óta. Az első ilyen meditáció, amit végeztünk egy alap gyakorlat, hogy átlépd a saját meditatív szinted és éberen lemerülj theta szintre.


Ennek a klubnak a fő témája a a valóság és álomvilág kapcsolata volt. Hogyan végezzünk olyan mély meditációkat, ahol már már álomkontrol technikákká alakul. A mostani meditáció már az alfa szinteknél mélyebb szinteket céloz meg. Régóta foglalkoztat ez a téma és sok sok ilyen gyakorlatot végzek évek óta. Az első ilyen meditáció, amit végeztünk egy alap gyakorlat, hogy átlépd a saját meditatív szinted és éberen lemerülj theta szintre.


Minél mélyebb szinten a jó vágányra állítod a tudatalattid, annál mélyebbre hat, annál erősebben hat. 


Ami Neked a legfontosabb
4.000  Ft,-  

A 2014.11.11 klub meditációjának egy hangfelvételét, adom most közre nagy szertettel. A meditáció...


Az elme lecsendesítése
4.000  Ft,-  

Igazi megkönnyebbülés, amikor a folyton zakatoló elménket sikerül lecsendesítenünk, és...


Belső mester tanfolyam I
5.000  Ft,-  

CD 1 Csakrák tisztítása, egyesítése.

 • Energiagömbök létrehozása 15:33
 • Csakratisztítás 44:42
 • Csakrák egyesítése 17:24


Belső mester tanfolyam II
4.000  Ft,-  

CD 2 A lélek sebeinek gyógyítása

 • A hely, ahol a lélek sebei begyógyulnak 23:26
 • Karmikus adósságok rendezése 25:48


CD 3 Égi utazások

 • Fehér palást a Mennyei Atyától 22:21
 • Találkozás a Belő Mesterrel 32:04


Belső Mester tanfolyam IV.
4.000  Ft,-  

2. nap  folyamatos belső mester kapcsolatfelvétel, tudás, energia, szeretet...

CD 4 Égi ajándékok

 • Kívánságok teljesülése 21:30
 • Tanács, ajándék, lélekcsoport 32:52


Belső Mester tanfolyam V.
4.000  Ft,-  

CD 5 Életed rendezése a Belső Mestereddel

 • Belső Mester lehívása a fizikai síkra 21:00
 • Élet feltöltése spirituális erővel 27:30


A belső világodban történt események meghatározóbbak az életminőséged szempontjából, mint a külső események. Valódi értéketek adhat a meditáció. Ennek a tudatosítása az első lépés a spirituális úton. Egy életed van, egy valóságod. Ebben pedig legalább annyi szerepe van a belső világnak, mint a külsőnek. El kell fogadnod, hogy ami benned történik, az valóságos. A belső életed valóságos.


Az előadás arról szól, miért is érdemes a belső világunkkal foglalkozni. Arról, hogy ez egy valós világ egy másik dimenzióban és ebben is ugyanúgy benne vagyunk mint a 3 fizikai dimenzióban. Mi vagyunk ö benne és ö van mi bennünk. Ebben a belső világban él a lelkünk, ahogy a testünk a fizikai síkon. Ez egy másik valós világ. Méretei vannak, bár határtalan, időt lehet benne eltölteni, bár időtlen. Teljesen más természeti törvényei vannak, mégis nagyon hasonló hozzánk. Felfedezése ugyanolyan nagy kaland, mint beutazni a földet. Sőt ennél határtalanul érdekesebb és nagyobb kaland, pedig a 3 dimenzió kis föld bolygója is micsoda kalandos utazás.

Ezután meditációban belépünk ebbe a világba. Kipróbáljuk, hogyan is kell itt tenni, hogyan is reagál jelenlétünkre. Majd megkeressük benne egy igencsak fantasztikus heyet a lelkünket tápláló központi erőforrását.


2011.03.09-i tapolcai Spirit klub hanganyaga

A felvételek első része egy régi jól bevált előkészítő gyakorlat, az energiagömbök. Ezt az egyszerű de nagyszerű előkészítő gyakolatot nem győzöm ajánlani. Reggel csak pár perc de, amennyi feleslegesen elpazarolt energiát megspórol..

Direkt beszélek is róla, hogy kedvet adjak hozzá, és meg is csináljuk. Ezután jön egy kis levezető a gömbökhöz, és egy bevezető beszélgetés a fő gyakorlathoz. A fő gyakorlatot nehezen tudnám pár mondatban össze fogalni. Az égi erőket kapcsoljuk, a mély ösztönökhöz, valamint a férfi és női energiákat köti össze. 4 minőség egybegyúrása, női, férfi, égi és földi. Eleinte kicsit bonyolult és megosztott, de utána szépen egyesülnek ezek a minőségek egységes állapottá.

Az apropóját az adta, hogy pont annyi férfi és nő volt a klubbon ami igen ritka, talán nem is volt ilyen még, és tényleg véletlenül a nők a bal oldalamra ültek, a férfiak a jobb oldalamra. Nem tudtam nem észrevenni, és mindenki érkezési sorrendben látszólag véletlenszerűen ült le a székekre.. Így hát tökéletes volt a csoport egy ilyen meditáció lehívására, amit pont így még én se próbáltam, de tetszett :)


Mi kell ahhoz hogy sok pénzt keressünk? Sok pénzt szeretnék, mit kell tennem. Mindenhez pénz kell, még a jó ügyekhez is. Mi a megoldás?

Ehhez hasonló kérdésekről szól ez a 50 perc beszélgetés. Ingyenes, mégis azt hiszem meghallgatása erőt ad és segít, hogy eligazodj magadon hogyan tudnál sok pénzt keresni. 


Mp3 cd, ami azt jelenti egy egész hétvége anyaga rajta van. Több előadás és meditáció.

6 bolygót vettem sorra. Az erejük folyamatosan részt vesz az életünkben és ha tudatosan képesek vagyunk bánni vele, akkor a minket körbevevő energiákat fel tudjuk használni. A felvételek előadást és utána gyakorlati foglalkozást is tartalmaznak. Személyesen fogod megtapasztalni milyen erejük van és miért is olyan fontos, foglalkozni velük. Hold, Nap, Mars, Jupiter, Plútó , Szaturnusz, Merkúr

Az asztrológusok pontosan tudják milyen mértékben hatnak ránk, de én a közvetlen megtapasztalásra tettem a hangsúlyt a gyakorlatok alatt. Nem könyvből megtanulni, mit is tud a Hold, hanem saját bőrödön érezni.


Bolygó Meditációk I.
5.000  Ft,-  

 • Földelés: Minden bolygómeditáció előtt érdemes leföldelni magad, ha nem állsz stabilan az anyagi világban akkor ez a meditáció neked készült. Megtísztítja, erősíti a gyökércsakrát
 • Égi meridián: Beindítja a meridiánok keringését, és megnyitja azokat az égi erők befogadására. Nagyszerű taoista gyakorlat.
 • Idegrendszer feltöltése csillagerőkkel: A csillagok energáit összeköti az agysejtekkel, és aktivizálja azokat. Majd a gerincvelőn keresztül eljuttatja az egész testnek. Igen erős energetikai gyakorlat.


Bolygó Meditációk II.
5.000  Ft,-  

 • Utazás a galaxis szívébe: Kevesen próbálják tudatukat, a galaxis közepébe helyezni, pedig dimenziókapu-átjáró van itt. Megláthatod honnan jönnek erre a világra a csillagok. Ma még ürhajókkal, meg se tudjuk közelíteni, és az anyag se igen juthat át rajta, de a tudat számára nem léteznek határok. Olyan erők ezek, melyek csillagokat teremtenek, tartanak fent, vagy éppen semmísítenek meg
 • Épületek feltöltése bolygóerőkkel: Ez egy nagyon jó meditáció ha a bolygók energiájából akarsz a házadra védőpajzsot készíteni. Megtísztítja, és feltölti a helyiséget az égitestek energiáival.


Azt hiszem egy igen erős meditáció, ami segít hogy tiszta bolygó erőkkel folyamatosan tisztítsuk a fővárost. Egy...


A szeretet elsőre akár csak egy érzésnek is tűnhet a többi közül. Színek közül a fehérre hasonlít leginkább. Elsőre egyszerűnek tűnhet, pedig benne van minden. Ebben a meditációban a szeretetre hangolódunk rá, és minden érzést beleöntünk a szeretetbe. A szeretet magába fogadja összes gondodat, bajodat. Mindent, ami jó, és mindent ami rossz, beleönthetsz a szeretetbe. Meditációban mindent, amit különállónak érzékelsz a szeretettől, egyesítheted vele. A szeretet lehet gondolat, cselekedet, lehet anyagba öntött arca, megtestesülhet minden síkon, a körülötted lévő dolgok, és a benned lévő dolgok formáját veheti fel. Ahogy a folyékony viaszból bármilyen formát önthetsz, a szeretet azzá lesz, ami körülötted, és benned van. A szeretet cselekedetekké, és formákká válik. A szeretet egy érzelemből, sokféle formává átalakul. Mint mikor a fehér, szivárvánnyá alakul. Csak engedd meg. Engedd, hogy életre keljen a szeretet, egy egységet létrehozva. Ebben az állapotban megtehetsz bármit.


Azt tartom igazán gazdag és tudatos embernek, aki tudja miért született, tudja mi az életcélja. Ezen a tanfolyamon, olyan technikákat adtam át, amelyekkel megismerheted álmod, életfeladatod.


Előző Életek
4.000  Ft,-  

Ez bizony egy előző élet meditáció. Segítségével megnézheted különböző szempontok szerint mi történt veled korábbi életeidben. A gyakorlat úgy lett kialakítva, hogy bármilyen kérdéssel megcsinálhatod, azt a megfelelő helyen kimondva, arra adja meg a választ. Számos felhasználási lehetősége van, betegségek hátterének meglátására, mai emberi kapcsolataid milyen előző életből fakadnak. Problémák feltárására, de akár előző életekben már megszerzett képességek felelevenítésére. Általánosan használható előző élet meditáció.


Előző Életek Feltárása
10.000  Ft,-  

 • Több mint 6 óra hangfelvétel van besűrítve egyetlen CD-re.  Azt hiszem előbb utóbb mindenkit érdekelni kezd , mi is volt előző életében. Hiszen ez a furcsa amnézia, hogy ne tudjuk mik voltunk és mióta vagyunk nem igazán kellemes. Az előző életek feltárására, a meditációs technikák szerintem sokkal jobbak, mint a hipnózis technikák. Veszélytelenek, maximum nem sikerül elsőre, vagy belealszol és álmodni kezdesz. Lépésről lépésre vezet be ez a gyakorlatsor az előző életek világába. Először felkészítő gyakorlatokkal, hogy az energiarendszered tiszta és nyitott legyen. Számomra igazi mérföldkő volt ez a tudás. Nagyon sok könyvet elolvastam, nagyon sok módszert megtanultam, mégsem sikerült évekig. Majd szinte véletlenül találtam rá a kulcsra, amivel könnyedén beléphetek és újra megismerhetem előző életeim. Remélem számodra is ugyanakkora élmény lesz hiszen valójában saját tapasztalataidat szerzed vissza, azt a tudást amit már sok élet alatt megszereztél. Megtudhatod, milyen kapcsolatod volt előző életedben mostani rokonaiddal barátaiddal, milyen szálak fűznek országokhoz, városokhoz. Olyan kalandban lehet részed ami közelebb már nem is állhatna hozzád. A technikák segítenek abban is hogyan tudd megkülönbözetetni mi az ami valóban voltál és mi az ami csak a képzeleted vágyaid szüleménye.


Előző életek feltárása című tanfolyamom hanganyagából hallgathatsz meg itt egy kis bevezetőt, amit itt ingyenesen le is tudsz tölteni.

Az előző életek megismerésétől sokan egy kicsit félnek, izgulnak, pedig ezek nem félelmetesek, ezek már valóban megtörténtek velünk. Olyan, mint mikor egy fényképalbumot lapozunk. Mindenki alkalmas arra, hogy megismerje az előző életeit, de ehhez meg kell tanulni a technikát. Mindent úgy tanultunk meg életünk során: az anyanyelvünket, a járást, a számolást, a villával evést, stb. Attól, hogy az aktuális kultúránk nem foglalkozik az előző életek feltárásával, ez még lehetséges!


ÉNOK gyakorlatok
10.000  Ft,-  

 • Énok sajnos egy méltatlanul elfelejtett ember, megelőzve a bibliai időket. Azt tartják róla ő az az ember aki elérte, hogy arkangyali szintre jusson. Ő Metetron arkangyal. Jézus sokszor Énok apánknak hívta utalva, arra, hogy ő maga is milyen nagyra tartja. Az énok könyve volt Jézus idejében az igaz őskeresztény emberek szent könyve. Úgy gondolom tanításira hangolódva, hatalmas angyali erőket képes megmozgatni az ember, megértve, hogy angyalok ezreit képes úgy mozgatni akárcsak saját karjait.


A szellemi úton járónak újra meg újra tisztáznia kell a célját. Lelki szemei előtt kristálytisztán látni.  
Ha tisztába vagyunk azzal, hogy mit szeretnénk, ennek érdekében meditációban mozgósíthatjuk a teljességet. Meg fogsz döbbenni, hogy milyen segítő erők vesznek körül ebben a meditációban. Rájössz, hogy szükséged van az egészre, és az egésszel kapcsolatba lehetsz. 
El tudod érni, hogy a természet erői, szellemi erők és Isten minden teremtménye támogató erőt adjon utadon. 

Most csak a meditációt adom közre, ha szeretnéd a foglalkozáson elhangzott kicsit keményebb hangvételű előadást is megkapni, ingyen kiküldöm csak írj egy mailt, hogy szeretnéd. Egy felrázó ébresztő jellegű előadás. 
Írj nekünk az info@spirit.hu E-mail címre.


Énok tanításai
4.000  Ft,-  

 • Egy igen erős és komplett meditácó, melynek célja az ősi magyar energiakapuk megtisztítása, megnyitása. Következő lépésben az ősi táltosaink által létrehozott piramisok aktiválása, védelmezőink, szellemi segítőink meghívása.
 • Mindezek után a 2. meditáció a tiszta szférákba vezet, vissza az élet fájához az élet vizéhez, mely nem véletlenül jelenik meg a kultúrkörökben. Hiszen ez egy valóban megtapasztalható spirituális erő. Énok tanításait és szemléletmódját ülteti át a magyarok számára, hogy a magyar őserőket felélessze.


Nagyon jó hatással van a gyerekekre a meditáció. Fogékonyak rá és hálásak lesznek felnőtt...


Elkészült az Évkezdő meditációk második napjának hanganyaga! Összesen tíz hangfelvételből áll. Tanításokat, beszélgetéseket és meditációkat is tartalmaz, kellemes zenei aláfestéssel. Nagy szeretettel ajánlom most neked! Jól felhasználhatod egész évben.


Évkezdő Meditációk 2016
10.000  Ft,-  

Egész napos tanfolyam hanganyaga. 4 meditáció és előadások. Több mint 5 órás, 12 hangfelvételt tartalmaz


Kezdjük az évet tudatosan, felkészülten! Többször megtapasztaltam, mennyit számít ha egy eseményre...


FA meditációk
4.000  Ft,-  

A benned lévő tökéletes mag kihajt 28:00

A meditációknak egy speciális, de nagyon hatékony módja, amikor önmagunkat egy fa formájában képzeljük el. A fáktól sokat tanulhatunk, nagyszerű gyökér és korona csakrájuk példaként szolgál. Erős gyökerekkel égig érő energiarendszerrel igazán erős állapotokat érhetünk el. Erre egy igazán jó példa ez a meditáció.


Ez a meditáció szinte az összes meditációmnak része. A fehér fényoszlopról szól, melynek...


Felettes Én tanfolyam I.
4.000  Ft,-  

 • Energiagömbök létrehozása 19:00 Segítségével megtanulhatod hogyan kell létrehozni energiagömböket. Érdemes minden spirituális tevékenység előtt megcsinálni, megtisztítja és feltölti az aurádat és a helyiséget.
 • Belső Mester meghívása 30:00 Itt abból a célból hívjuk meg mesterünket, hogy segítsen felkészülni a Felettes Énnel való összeolvadáshoz.


Felettes Én tanfolyam II.
4.000  Ft,-  

 • Angyalok, mesterek meghívása 19:36 Megidézzük az angyalokat és további mestereket, hogy felkészítsenek és akadály mentessé tegyék a Felettes Énnel egyesülésünket.
 • Múlt-jövő tisztítása 26:04 Nagyon hatásos gyakorlat a jövő és múlt rendezésére.


Felettes Én tanfolyam III.
4.000  Ft,-  

 • Egyesülés a Felettes Énnel 36:51 A felettes Én megidézése.
 • Végtelen lehetőségek tengere 36:03 Elkezdjük használni a Felettes Én erejét. Kipróbáljuk képességeit.


Felettes Én tanfolyam IV.
4.000  Ft,-  

 • Felettes Éned, a Föld megváltója 32:09 Felettes Éned erejét globális szinten használod. Felettes Éned erejét egyesíted, mások felettes énjével, és közös összefogással segítjük a Föld spirituális útját.


Ha az ember uj dologba akar belevágni, sokszor minden segítség aranyat ér. Ha te már tudod mibe akarsz belevágni, és ehhez szeretnél minél jobban felkészülni, akkor ez a meditáció neked készült. Segít az elmét a célra hangolni, és felsőbb erőkkel szinkronba hozni. A START-hoz szükséges energiát, öszpontosítást adja.


Fény meditációk
5.000  Ft,-  

Megjelent új hangyanyagom mely 4 db meditációt és előadásokat tartalmaz. A teljes hossza 5 óra 23 perc. A...


Föld gyógyítása CD1
4.000  Ft,-  

Egyre több ember megmagyarázhatatlan késztetést érez arra, hogy gyógyítsa a Földet. Ezek az emberek, fénymunkások, és lehet most már sejted, hogy te is közéjük tartozol. Ha felelőséget érzel a Föld sorsáért, és szeretnéd, hogy gyógyuljon erősödjön, akkor ez a CD pont neked készült.

Egyre több csoport szerveződik ahhol ezt a meditációt végzik. Ez globális folyamat. Sok csoport nem is tud egymásról, a világ külömböző pontjain belső indítatásból dolgoznak. Ha Te is a Föld gyógyítója akarsz lenni, akkor ez a meditáció kulcs lesz számodra. Szervezz csoportot és végezzétek közösen! Az ember pszichikus képességei hatalmasak. Megfelelő módszerekkel a tudat hat az egész bolygó energiszintjére. Az égi erők csak arra várnak, hogy az ember csatornává váljon és összekösse az eget a földdel. Ekkor a spirituális erők elérik a Földet rajtad keresztül és megváltják azt.


Föld gyógyítása CD2
4.000  Ft,-  

Gondolj csak bele: ha egy ököl nagysgágú hegyikristály hatalmas erőt rejt magában, akkor mekkora erje lehet egy egy egész hegynek? A hegyeket keleten, és az ősi kelta, magyar vallásban élőnek tekintették. Bölcseknek.

Ezzel a meditációs cd-vel felveheted a kapcsolatot a hegyek szellemével. Felélesztheted évezredes álmából. Bárcsak egyre több ember egyre több magyar hegyet aktiválna ezzel a meditációval. A hegyek eláraszanák hatalmas spirituális erejükkel a Földet. Próbáld ki, milyen nagyszerű érzés, ezt a meditációt Dobogókőn, elvégezni. Vagy mitikus hegyekkel felvenni segítségével a kapcsolatot, mint pl. a Meru, Himalaja, Arunachala... Köszönet a Szent György Hegynek, mert tőle kaptam ezt a kivételes meditációt!


Az első foglalkozás hanganyaga a csoport megalakulása.

A fő témakörünk a Föld bolygó Élet energiával gyógyítása. Az Élet egy hatalmas élő organizmus, melynek mi is és a Föld is része. Kapcsolatba léphetünk az Életttel mint inteligens élő lénnyel és erejével gyógyíthatjuk magunkat és a Földet. A hanganyag az Élettel való kommunikációt, az Élet mint élő egész megszólítását és Föld-gyógyításra való felhasználását tartalmazza. A Föld gyógyítása az Élet, mint élő világmindenség energiájával.

Szokatlan világkép, hogy nem csak mi, hanem a bolygónk, sőt az egész univerzum él. Mégis ez az igazság. Ezzel az új világképpel való együttélés hatalmas lehetőségeket nyit meg, minden Földet gyógyítani akaró ember és csoport számára. 


A második foglalkozás támája a NAP. Hogyan használjuk fel a NAP energiáját a Föld gyógyítására. A Nap és a Föld kapcsolata egészen szoros. Minden földi élet a Napból táplálkozik, a Nap képes bennünket is gyógyítani és a Földet is. Sok sok elmélet és gyakorlat, hogyan tudjuk magunkat képezni a Nappal jobb Föld-gyógyítóvá és hogyan használjuk a fényt gyógyításra.


Fontos vagy nekem!
0  Ft,-  

2011. február. 9. tapolcai Spirit klub hanganyaga

Örömmel adom közre legújabb, meditációm. A meditációt minimum hármasban kell végezni, ezért legalább két barátod segítségét kell kérned. Vannak ilyen helyzetek az életben :) Kérlek egyedül ne próbáld meghallgatni, még kíváncsiságból se. Hidd el a barátaidra szükséged van, és van amikor nem lehet pótolni őket. Ez is most ilyen.

Nem kell, hogy értsenek a meditációhoz. Persze ha spirituális barátaiddal összebeszélve jöttök össze megcsinálni ezt a meditációt, az külön élmény lesz. Szóval kicsit szervezkedned kell, de megéri és nem csak neked, nekik is. Tudom most nem bírod megállni, hogy egyedül meghallgasd, de kérlek várd meg a barátaidat vele.

Nem akarom lelőni a lényegét ezért nem is írok többet róla, a felvétel itt van mindannyian hamarosan ismerni fogjátok. Kérlek írjátok meg milyen volt.

Az előkészületekről, még annyit, hogy kört alkotva fogjátok meg egymás kezét és kezdődhet...

Már alig várom a visszajelzéseiket :)


Felmerült bennem és úgy látom lenne rá igény is, hogy kifejezetten kezdők számára is legyenek induló meditációs anyagok. Ugyanis a mostani meditációim mögött már van egy hosszú út amit tudom elsőre, aki most kapcsolódik be lehet nehéz felvenni, belezökkenni.


Gazdagodj! I.
4.000  Ft,-  

Az első cd-n két fontos előkészítő gyakorlat van:

 • Az első egy tértisztítás, amit minden fontosabb meditáció előtt érdemes elvégezni. Kitisztítja a helységet, és felkészíti, feltölti az energiatestet.
 • A második meditáció annak nagy segítség, akinek a meditáció még nehézségeket okoz. Megtanít, hogyan érheted el az igazi meditatív állapotot, hiszen ezen rengeteg múlik, a további gyakorlatok során. Ha eddig nem ment a meditáció számodra, vagy nem voltál elégedett a mélységével, akkor ez pont neked való


Gazdagodj! II.
4.000  Ft,-  

 • Gyermekkor feltárása:
  Mindenki hordoz gyerekkori mintákat, programokat a tudatalattijában, ami befolyásolja az anyagi helyzetét. Ez a meditáció visszavezet a gyerekkorba, hogy megtaláljuk milyen gyermekkori blokkok, traumák, téves tanítások akadályozzák a gazdagságot. Csupán a gyerekkor rendezése, is már nagy előrelépés a gazdagság felé.
 • Gyermek én gyógyítása: 
  Amit az előző meditációval megtudtunk a gyerekkorról, azt ez a meditáció rendbe is rakja. Sokakban el van zárva mélyre a benne élő gyermek. Sérüléseivel, problémáival, álmaival. A meditáció ezeket a gyermek én részeket, gyógyítja, tölti fel boldogsággal. A múltunk egyben a jövőnk alapja, így a gazdagságunk egyik záloga is. Gyermek én összekötése a felettes énnel


Gazdagodj! III.
4.000  Ft,-  

 • Utazás előző életekbe:
  Vajon előző életemben koldus voltam, vagy éppen király? A karma, ami befolyásolja mai, és jövendő gazdagságunkat, visszavezet előző életekbe. Korábbi életek megismerése, hatalmas élettapasztalatot adhat, amivel nem követjük el újra meg újra ugyanazt a hibát. Miért vonzódsz valamelyik szakmához, mi köt bizonyos emberekhez, mindezekre választ adhatnak az előző életek.
 • Gazdagságot akadályozó blokkok feloldása:
  Végtelen energia vesz bennünket körbe. A tér, az idő, a teremtés és Teremtő végtelen ereje. Ez minden kívánságunkat teljesíthetné, csak blokkok vannak bennünk, ami a végtelen erőket távolt artja tőlünk. Ha minden blokk feloldódik, a végtelen erő immár a rendelkezésünkre áll!


Gazdagodj! IV
4.000  Ft,-  

 • Gazdagodj a belső mesterrel
 • Gazdagság a 4 arkangyallal 


Gazdagodj! V.
4.000  Ft,-  

A gazdagodj gyakorlatok csúcspontja.

 • A mennyei atya és a földanya erejével kapcsol össze. Ha gazdagságunk velük valósul meg az nem csak mérhetetlen szeretet gazdagságot is ad, de biztosítja hogy valóban a pozitív oldalon maradva növekedjünk, szellemileg, érzelmileg és anyagilag, harmóniában a Földanya és Mennyei atya terveivel és erőivel. Kaphatunk e nagyobb segítséget?
 • A második álommegvalósítás gyakorlat pedig összegzi a belső erőket a felső erőkkel, mindezt egy egységes vízióba foglalva. Az álmok ereje, a belső képességek ereje a felső erők egyetlen egy meditációban összegződnek.
A gazdagodj cd5 eredményes gyakorlásához szükséges az előző 4 cd gyakorlatai, hiszen egy átgondoltan felépített gyakorlatsor csúcspontja. Ha nincsen kellően megalapozva "csak" egy nagyszerű élményt ad eredményeket nem!


Gyógyítók Meditációja
2.000  Ft,- 4.000  Ft,-  

Spirituális gyógyításra és öngyógyításra készült ez a meditáció, használd rendszeresen! 


Az elme parapszichológiai erőket rejt magában. Ezeket mozgósítja a meditáció a gyugyulás érdekében.


Nagy örömmel mutatom be új egész napos hanganyagom, mely a 2017 március 19-én Budapesten tartott programomból...


A klub első témája:

I. Természeri érők harmonizálása, gyógyítása,
II. Saját belső őselemi és mélytudati energiáink, megtisztítása és szinkronba hozása a felettes énnel.


Hajó a tulsó partra
4.000  Ft,-  

Le akarod végleg zárni a múltbéli kapcsolataidat? Nyomasztanak a veled történtek, nem tudod végleg magad mögött hagyni a múltat? Keresed a párodat? Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, akkor ez a meditáció neked készült. Szabadságszerető és párjukat keresőknek tudom ajánlani. Egy igazi nagy utazás múltból a jövőbe, mely alatt elengeded a múltat.


Vegyél ki most egy kis szabadságot, és engedd el magad!

Engedd el magad! Hagyd abba az erőlködést. A kapcsológomb nálad van, mellyel most áthagolhatod magad!


Ez az előadás, több kérdésre ad választ. Miért várunk ahelyett, hogy cselekednénk? Mit kezdjünk azokkal az emberekkel, akik ellenségesek? Mi alapján döntsük el, hogy egy ellenséges szituációból kilépjünk e vagy megoldjuk? Ha valaki zavar, akkor mikor foglalkozz ezzel és mikor tartsd távol magad tőle? A beszélgetés végül nagyobb, emberiséget érintő kérdésekre is terelődött. Bízhatunk-e az emberiségben, emberekben?

Egy rendszeresen alkalmazható meditációt is tartalmaz a hanganyag, mely egy közvetlen vonzási technika. Ha valamit el szeretnél érni, hogyan tudod a tudatodban oly mértékig életre kelteni, feleleveníteni, hogy az ebben a világban is hasson.


Hiánypótló hanganyag, mely 45 perc előadást és 45 perc gyakorlati meditációt tartalmaz. A házunk tele van energiákkal (földenergiák, gondolatok, érzelmek, szellemi energiák). Ha tudatosan megtisztítod és feltöltöd, akárcsak saját tested energiáit, akkor folyamatosan tölteni fog téged és élettered pozitív energiákat sugároz neked.

Kérésem: miután megtisztítottad vele saját lakásodat, csináld meg még egyszer és ajándékképpen tisztítsd ki a meditációval egy ismerősöd házának energiáit is. Így te gyakorolsz, ő pedig egy olyan ajándékot kap ami nem minden napi.


Egy olyan meditációt akartam készíteni, amit minden nap lehet használni. Megtisztítja a szobát,...


Vajon mi az oka, hogy nem mindenki emlékszik az álmaira? És miért nem álmodunk tudatosan? Így van ez az életünkkel is. Úgy érezzük, hogy nem sok ráhatásunk lehet az eseményekre. Pedig álmodni is meg tudunk tanulni tudatosan, és tudatosan élni is. Sok ember megváltoztatná az életét, ha tudná. De először megálmodni kell megtanulnunk. Álmunkban tényleg nincsenek valós akadályok.Bármilyen spirituális gyakorlatot és technikát sokszorosára lehet erősíteni a fákkal, nem véletlen, hogy Buddha is egy fa tövében érte el a megvilágosodást és Jézus is olajfák között tanított. Kitérünk az esszénusok fameditációira, és életfa utazásokat végzünk.

A fák segítenek az elvont spirituális és programozási technikákat sokszorosára erősíteni és életenergiával telíteni, a fizikai síkra lehozni.

Gyógyulj, fejlődj, használd ki, hogy fák segítségével sokkal kevesebb erőfeszítéssel érhetsz célba.


Ionizáló légzés
0  Ft,-  

Egy olyan előadást és meditációt teszek most ingyenesen közre melyet eddig csak egy szűkebb belső csoportnak volt hozzáférhető.

Ez egy energetizáló, ionizáló légző gyakorlat, mely egyben Föld gyógyító meditáció is. Egy előadást tartalmaz a negatív ionokról, mert nem lehet eléggé kihangsúlyozni, mily mértékben ez a földi élet alapja. Táplálkozásban a negatív ionok a lúgosítás (lúg az ami negatív ion töltéssel rendelkezik).Negatív ionok a levegőben az agy vitaminjai, és az ionoszférában a földi élet védelmezői és éltetői, táplálói.


Isten meditációk I.
4.000  Ft,-  

Megidézés 33:00

Ez a meditáció összefoglalja azokat az erőket, amiket igazán fontosnak tartok, megidézi az angyalok, hegyek, erdők lelkét, meghív mestereket, megvilágosodottakat. Ők megtisztítanak, és előkészítenek a közös találkozásra ISTENNEL.


Isten meditációk II.
4.000  Ft,-  

Az istenmeditációk 2. darabja. Nagyon szeretem az Istenmeditációkat ezért biztos hogy még sok készül. Segít ha nem csak magad de szeretteid is szeretnéd isteni szeretetben részesíteni.


Isten meditációk III.
4.000  Ft,-  

Életterületek újjáépítése 30:58
Mindenkinek vannak olyan problémái amikkel nem boldogul. Ebben a meditációban az angyali seregeket hívjuk segítségül,hogy építsenek nekünk új isteni birodalmat.

Égi ajándék 22:38
Ebben a meditációban hazalátogatunk. Hazatérünk eredeti otthonunkba ahonnan leszülettünk. Találkozunk családtagjainkkal akik az égből támogatnak bennünket.Majd folytatjuk égi utazásunkat és találkozunk Istennel. Ajándékot és tanácsot kérünk tőle.