Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

1-2 órás hangyanyagok

2011.03.09-i tapolcai Spirit klub hanganyaga

A felvételek első része egy régi jól bevált előkészítő gyakorlat, az energiagömbök. Ezt az egyszerű de nagyszerű előkészítő gyakolatot nem győzöm ajánlani. Reggel csak pár perc de, amennyi feleslegesen elpazarolt energiát megspórol..

Direkt beszélek is róla, hogy kedvet adjak hozzá, és meg is csináljuk. Ezután jön egy kis levezető a gömbökhöz, és egy bevezető beszélgetés a fő gyakorlathoz. A fő gyakorlatot nehezen tudnám pár mondatban össze fogalni. Az égi erőket kapcsoljuk, a mély ösztönökhöz, valamint a férfi és női energiákat köti össze. 4 minőség egybegyúrása, női, férfi, égi és földi. Eleinte kicsit bonyolult és megosztott, de utána szépen egyesülnek ezek a minőségek egységes állapottá.

Az apropóját az adta, hogy pont annyi férfi és nő volt a klubbon ami igen ritka, talán nem is volt ilyen még, és tényleg véletlenül a nők a bal oldalamra ültek, a férfiak a jobb oldalamra. Nem tudtam nem észrevenni, és mindenki érkezési sorrendben látszólag véletlenszerűen ült le a székekre.. Így hát tökéletes volt a csoport egy ilyen meditáció lehívására, amit pont így még én se próbáltam, de tetszett :)


Az előadás arról szól, miért is érdemes a belső világunkkal foglalkozni. Arról, hogy ez egy valós világ egy másik dimenzióban és ebben is ugyanúgy benne vagyunk mint a 3 fizikai dimenzióban. Mi vagyunk ö benne és ö van mi bennünk. Ebben a belső világban él a lelkünk, ahogy a testünk a fizikai síkon. Ez egy másik valós világ. Méretei vannak, bár határtalan, időt lehet benne eltölteni, bár időtlen. Teljesen más természeti törvényei vannak, mégis nagyon hasonló hozzánk. Felfedezése ugyanolyan nagy kaland, mint beutazni a földet. Sőt ennél határtalanul érdekesebb és nagyobb kaland, pedig a 3 dimenzió kis föld bolygója is micsoda kalandos utazás.

Ezután meditációban belépünk ebbe a világba. Kipróbáljuk, hogyan is kell itt tenni, hogyan is reagál jelenlétünkre. Majd megkeressük benne egy igencsak fantasztikus heyet a lelkünket tápláló központi erőforrását.


A fő téma a szeretet volt. Tudom ez nem valami új téma :) , de hát ami jó azt nem érdemes abba hagyni. 3 beszélgetős rész és 2 meditáció is belefért a két órába. Egy előkészítő meditáció, majd utána egy szeretetmeditáció, úgy ahogy eddig még nem tartottam. Konkrét gyógyító technika is bele van csomagolva, legyen akár testi vagy lelki fájdalmad. Érdemes meghallgatni, majd meditációban megélni. A végén még egy kis kérdezz-felelek is belefért.


Az elme parapszichológiai erőket rejt magában. Ezeket mozgósítja a meditáció a gyugyulás érdekében.


A gyógyító bölcs
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció segít felvenni a kapcsolatot, a lelked mélyén lévőgyógyító bölccsel. Egy fénylény, aki képes a test lélek gyógyítására, sokszor csodálatos módon.Vedd fel te is vele a kapcsolatot, hogy ereje meggyógyítsa tested, lelked!


Ez a meditáció egy speciális energialégzést tartalmaz. Segítségével megtisztíthatod, feltöltheted a szerveidet. Rendszeres gyakorlása komoly betedségek esetén is hatásos!


Ha az ember uj dologba akar belevágni, sokszor minden segítség aranyat ér. Ha te már tudod mibe akarsz belevágni, és ehhez szeretnél minél jobban felkészülni, akkor ez a meditáció neked készült. Segít az elmét a célra hangolni, és felsőbb erőkkel szinkronba hozni. A START-hoz szükséges energiát, öszpontosítást adja.


A 2010. szeptember 21-i veszprémi Spirit klub előadásának hanganyaga.

Két fontos gyakorlatot is végeztünk a beszélgetés alatt. Az egyik egy erős 4 őselem alapgyakorlat, a másik pedig egy lehető legegyszerűbben elvégezhető Isten meditáció.

A célom az volt, hogy kezdők számára is hozzáférhetővé tegyem ezt akét igen erős energiaminőséget. Ezért ez a két gyakorlat egyszerű, de nagyszerű. Az energia és tudatállapot igen erős alatta, az istenmeditációkról pedig csak jókat tudok mondani. Hiszen van e ennél erősebb, mint találkozni istennel. Várom visszajelzésetek, és ne felejtsétek ezek nem csak elméleti előadások, a gyakorlatban is kipróbálhatod, megtapasztalhatod, a felvétel segítségével.

Gyurkó Zsolt


Gyógyulj, Gyógyíts!

Egyéni és csoportos gyakorlatok gyógyulni, gyógyítani vágyóknak

  • A Meditatív állapot  20:14
  • A.Belső gyógyító  27:04
  • Páros gyógyító gyakorlat  25:19


Arra gondoltam, hogy a profiknak is kedveskednék egy igazán elsöprően erős meditációval. Még a tavasszal vettük fel, de szerintem még nem sokan hallgattátok. Egy igazi globális meditáció. Örömmel várom visszajelzésed hogy tetszett.


Különböző minőségeket hozunk génjeinkben és lelkünkben. Bennünk vannak a természeti erők , az állati erők, a kapcsolatunk a növényvilággal. Erőközpontjaink nyitva az angyali és isteni világokra. Ez a meditáció ezeket nyitja meg és erőközpontokként aktivizálja az energiarendszerünkben. Nem csak elhelyezi belső erőforrásként, de egymáshoz képest is harmóniába hozza őket, hogy az állati isteni emberi minőségek egyensúlyban tartsák egymást és erősítsék, ne pedig elnyomják egymást. Nagyszerű meditáció, mert egyszerre 6 világ erejét egyesíti és szabadítja fel belső erőként.


Ezen a klubon az előzőtől eltérően a hangsúly az előadáson volt nem pedig a meditáción. A boldogságról szólt a klub, annak erőfeszítésektől mentes elérésén. Sok sok útja van még a meditációs technikák között is ezért egy nagyobb lélegzetű előadást tartottam erről. Ajánlom figyelmedbe.


Ennek a klubnak a fő témája a a valóság és álomvilág kapcsolata volt. Hogyan végezzünk olyan mély meditációkat, ahol már már álomkontrol technikákká alakul. A mostani meditáció már az alfa szinteknél mélyebb szinteket céloz meg. Régóta foglalkoztat ez a téma és sok sok ilyen gyakorlatot végzek évek óta. Az első ilyen meditáció, amit végeztünk egy alap gyakorlat, hogy átlépd a saját meditatív szinted és éberen lemerülj theta szintre.


2012 egy fontos év az ember számára, mert eldöntheti, hogy a Földdel megy tovább, vagy sem. Valójában nem úgy hagyja el az ember a Földet, hogy kilép a testéből és meghal, hanem úgy hagyhatja el, mint ahogy két ember hagyja el egymást. Nem foglalkoznak egymással, nem találkoznak, igazából egymás életének nem részei. Te is eldöntheted, hogy a Földdel mész tovább, vagy nélküle. Foglalkozol-e a Földdel, vagy sem. Törődsz-e vele, úgy éled-e az életed, hogy része az életednek, vagy sem. Az az igazi végső szakítás, ha eszedbe sem jut, hogy létezik. Eltávolodhatsz tőle, akár egy embertől. Az emberek nagy része abba az irányba halad, hogy egyre jobban elhidegül a Földől. Az utolsó kötelékeit is lecseréli valami másra, mással van elfoglalva. A Földnek viszont mi vagyunk a fontosak, csak értünk él. A Földnél látszólag vannak fontosabb dolgok, de ez egy tévképzet, mert mivel ha a Föld elpusztul, nekünk is végünk. A 2012 egy nagy választóvonal. Még egy utolsó lehetősége van az embereknek eldönteni, hogy a Földdel mennek tovább, vagy nélküle.


Rendkívül fontos dolog, hogy tiszta energiák vegyenek körbe minket. Ez valójában csak rajtunk múlik. Meditációban megtisztíthatod a saját lakásod, szobád, kitisztíthatod magadban az egyedüllétet, megszüntethetsz minden ellenállást magadban. Át tudod magad hangolni az időtlenségbe. Ott tudod hagyni a „parton” az e világi dolgaidat, elintéznivalóidat, és átadhatod magad a mindenségnek. Ebben a tudatállapotban szabadon áramlik benned az életerő, megszűnnek a görcsök, mentesülsz minden feszültségtől. Gyakorlással megtanulhatod teljesen elengedni magad, és kiléphetsz a terhek és kötelességek alól. Megtapasztalhatod milyen, mikor lelked megkönnyebbül, és csak sugárzod magadból az életerőt, egybeolvadva a mindenséggel. 

Egész más minőséget kaphat a hétköznapi életed is, ha ezeket a gyakorlatokat rendszeresen végzed.


Elsőre egyszerűnek tűnhet, pedig ez az egyik legerősebb meditációs technika. Visszavezet minket az állandó pörgésből, belső középpontunkhoz.


Mivel a tér és az idő valójában saját tudatunk kivetülése, meditációs technikákkal képesek vagyunk nem csak tértisztást végezni, de időfolyamokat is megtisztíthatunk. A meditáció egy konkrét gyakorlat erre. Egyszerre tértisztító gyakorlat egyszerre életút, múlt jelen jövő tisztító gyakorlat és egyszerre tudat megtisztító gyakorlat. Mert ez a három ebben a meditációban egyazon dolog három dimenziója.


Spirit trader meditáció
5.000  Ft,-  

Elsősorban azoknak ajánlom, akik online termékeladással és pénzpiaccal foglalkoznak, és itt is szükségük van tudatalattijuk mozgósítására és az égi erők támogatók bevonására. Választ ad mennyi időt kell a kereskedéseddel tölteni, hogy sikeresen fejezd be, ráhangol a megfelelő tudatállapotra és olyan sikereket alapoz meg, melyek nem mások elbukására, hanem a felemelésére épül.


Nem a halandó tested vagy, hanem a hallhatatlan lelked. A lelked akár csak egy sejt a testben végtelen sok lélelek erejét kapja meg. A meditációban újra a hallhatatlan valódi önmagad vagy. Tagja vagy a nagy lelkek testvériségének és erejük átjár. Újra egységben a mindenséggel és a lelked örök életű társaival. 


A 2012.04.04 klub hanganyaga.


A szellemi úton járónak újra meg újra tisztáznia kell a célját. Lelki szemei előtt kristálytisztán látni.  
Ha tisztába vagyunk azzal, hogy mit szeretnénk, ennek érdekében meditációban mozgósíthatjuk a teljességet. Meg fogsz döbbenni, hogy milyen segítő erők vesznek körül ebben a meditációban. Rájössz, hogy szükséged van az egészre, és az egésszel kapcsolatba lehetsz. 
El tudod érni, hogy a természet erői, szellemi erők és Isten minden teremtménye támogató erőt adjon utadon. 

Most csak a meditációt adom közre, ha szeretnéd a foglalkozáson elhangzott kicsit keményebb hangvételű előadást is megkapni, ingyen kiküldöm csak írj egy mailt, hogy szeretnéd. Egy felrázó ébresztő jellegű előadás. 
Írj nekünk az info@spirit.hu E-mail címre.


Szó esik a pénzről, munkáról, boldogságról, gurukról, egy nagy átfogó 2 órás anyag.

Egyre többen érzik, hogy pénzért dolgozni egyre kevesebb motivációjuk van, mert valami nincs rendben magával a pénzzel. Egyre több embernek vannak kétségei és ezek a kétségek egyre erősebbek. Miért érzed, hogy a munkához való viszonyod és a pénzhez való viszonyod, komoly belső vívódásokon megy keresztül.


A figyelem megsokszorozza azt, amire figyelsz! Tudatosítsd, hogy amivel foglalkozol, azt a figyelem gyarapítja! Viseld gondját az egészségnek, boldogságnak, és több lesz. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amiknek örülsz, amik boldoggá tesznek.


Vajon mi az oka, hogy nem mindenki emlékszik az álmaira? És miért nem álmodunk tudatosan? Így van ez az életünkkel is. Úgy érezzük, hogy nem sok ráhatásunk lehet az eseményekre. Pedig álmodni is meg tudunk tanulni tudatosan, és tudatosan élni is. Sok ember megváltoztatná az életét, ha tudná. De először megálmodni kell megtanulnunk. Álmunkban tényleg nincsenek valós akadályok.


Ez az előadás, több kérdésre ad választ. Miért várunk ahelyett, hogy cselekednénk? Mit kezdjünk azokkal az emberekkel, akik ellenségesek? Mi alapján döntsük el, hogy egy ellenséges szituációból kilépjünk e vagy megoldjuk? Ha valaki zavar, akkor mikor foglalkozz ezzel és mikor tartsd távol magad tőle? A beszélgetés végül nagyobb, emberiséget érintő kérdésekre is terelődött. Bízhatunk-e az emberiségben, emberekben?

Egy rendszeresen alkalmazható meditációt is tartalmaz a hanganyag, mely egy közvetlen vonzási technika. Ha valamit el szeretnél érni, hogyan tudod a tudatodban oly mértékig életre kelteni, feleleveníteni, hogy az ebben a világban is hasson.


Egészen különleges ez a hanganyag! Egy előadást és egy meditációt tartalmaz, a Föld spirituális felemelkedéséről. 

A Földbolygó egy mély belső átalakuláson megy keresztül, akárcsak mi emberek. Spirituális átalakuláson, fejlődésen. A régi esszénusok úgy tartották, Énok - akit Jézus is mesternek szólított -, képes volt emberből angyallá válni. Ez egy valódi csoda és egyben egy utat nyitott, életével példát mutatott az ugrásszerű gyors fejlődésre, mely addig lehetetlennek számított. 


Pénzügyek, emberi kapcsolatok Meditáció Anyagi helyzeted nem kívül van, Te magad vagy az. belőled indul ki a...


Ami Neked a legfontosabb
4.000  Ft,-  

A 2014.11.11 klub meditációjának egy hangfelvételét, adom most közre nagy szertettel. A meditáció...


Hajó a tulsó partra
4.000  Ft,-  

Le akarod végleg zárni a múltbéli kapcsolataidat? Nyomasztanak a veled történtek, nem tudod végleg magad mögött hagyni a múltat? Keresed a párodat? Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, akkor ez a meditáció neked készült. Szabadságszerető és párjukat keresőknek tudom ajánlani. Egy igazi nagy utazás múltból a jövőbe, mely alatt elengeded a múltat.


Meditáció Minden napra
4.000  Ft,-  

Egy olyan meditációt akartam készíteni, amit minden nap lehet használni. Megtisztítja a szobát,...


Isten mint civilizáció 1
4.000  Ft,-  

Isten, mint legősibb és legmodernebb civilizáció. Ez a címe az Istenmeditáciok sorozatban következő...


4 arkangyal csakrakezelés
4.000  Ft,-  

Tovább folytatódik a megújult 4 arkangyal meditáció sorozatom. Még 15 évvel ezelőtt készült...


Kelyhek Apródja
4.000  Ft,-  

Bár nem tűnik túl erős lapnak, mégis mivel üzenete olyan pozitív, úgy döntöttem készítettek...


Ez a meditáció szinte az összes meditációmnak része. A fehér fényoszlopról szól, melynek...


Ezt a meditációmat akkor ajánlom, ha úgy érzed kicsit, vagy nagyon dekoncentrált vagy, szétestél. Ha...


Nyugalom stabilitás fény
4.000  Ft,-  

Ezt a meditációt minden napra ajánlom. A célom az volt, hogy megadja azt a stabilitást nyugalmat és fényt,...


Az elme lecsendesítése
4.000  Ft,-  

Igazi megkönnyebbülés, amikor a folyton zakatoló elménket sikerül lecsendesítenünk, és...


Minél mélyebb szinten a jó vágányra állítod a tudatalattid, annál mélyebbre hat, annál erősebben hat. 


Ahhoz, hogy a koronacsakránk jól működjön, a gyökércsakránkat is jól kell működtetni. Meditációban szellemi segítőkkel dolgozunk a Föld felé és az Ég felé is.  Gyakorlat során összekapcsolódunk a saját középpontunkkal, szívközéppontunkkal, a Nap és a Föld középpontjával. Először fénnyel, majd szellemi segítőkkel is kapcsolódunk. 


Útmutató az életúthoz
4.000  Ft,-  

Honnan tudjam, mi a legjobb nekem? Hogyan válasszak? Honnan tudhatnám, hogy amerre haladok valóban az az út a nekem kijelölt? Ha sok jó lehetőség közül kell választanom, vagy éppen egy jó választási lehetőséget sem látok, hogyan tudjam meg merre vezet az utam?

Ezekre a kérdésekre készült ez a meditáció. A mély tudati technikák, a meditáció tökéletes segítő eszköz az út és a cél meglátásához.


Om Mani Padme Hung
4.000  Ft,-  

A meditáció egy Buddhista hangulatú meditáció.  A tudat berögzüléseit oldja fel, megnyílik...


Hiánypótló hanganyag, mely 45 perc előadást és 45 perc gyakorlati meditációt tartalmaz. A házunk tele van energiákkal (földenergiák, gondolatok, érzelmek, szellemi energiák). Ha tudatosan megtisztítod és feltöltöd, akárcsak saját tested energiáit, akkor folyamatosan tölteni fog téged és élettered pozitív energiákat sugároz neked.

Kérésem: miután megtisztítottad vele saját lakásodat, csináld meg még egyszer és ajándékképpen tisztítsd ki a meditációval egy ismerősöd házának energiáit is. Így te gyakorolsz, ő pedig egy olyan ajándékot kap ami nem minden napi.


15 perc szabadság
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy, hogy rengeteg a munkád és jó lenne, nagyon rövid idő alatt nagyon kipihenned magad. Pihenésre...


Reggeli Meditáció
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy hogy a reggeled nem kirobbanó formában indul. nehezen forognak a fogaskerekek, és úgy vagy ébren, mintha ott belül még aludnál :)
Milyen jó lenne egy olyan meditáció, amivel reggel fel tudod ébreszteni magad, fénnyel, lelkesedéssel és erővel megtölteni induló napodat. Erre készült ez a meditáció.


Kreatív embereknek ajánlom a meditációt. Akiknek sokkal több ötletük van, mint idejük. Rengeted megvalósításra váró ötlet, amiben sokszor azt tapasztalják, azt sem tudják melyikkel foglalkozzanak. Ott lenne a rengeted feladat de mégse csinálod? Ha folyamatosan jönnek az ötleteid, mégis azt érzed elakadtál, akkor ez a meditáció pont téged hív. Segít visszanyerni a nyugalmad, az energiád. Segít hogy tiszta lappal tiszta tudattal tudj a jövőbe lépni. Néha a kreativitás nehéz áldás, túl nagy teher, mert azt sem tudjuk mibe fogjunk és miért nincs elég erőnk. A meditáció viszonylag egyszerű képekkel dolgozik, mégis segít megszabadulni a feszültségtől, túlzott szellemi terheléstől és a folyamatosan kínzó idő és energiahiánytól.


Párkapcsolat Meditáció
4.000  Ft,-  

Párja megtalálása a legtöbb embernek ugyanakkora kihívás, mint a gazdagság elérése és fenntartása. Sokszor leküzdhetetlen és láthatatlan akadályokon kell túljutni, mire átlépjük saját árnyékunkat és kijutunk a fénybe. Az akadályok származnak belülről, felhalmozódott negatív tapasztalatokból, érzelmekből és kialakult blokkokból. Ezeket hatékonyan lehet eltávolítani belső munkával, speciális meditációs technikákkal. Az akadályok egy része származhat őseinktől, saját előző életeinkből. Ezek génjeinkben determinálnak minket de mostani cselekedeteink ugyanolyan erősek lehetnek, mint őseinkké és előző életbeli cselekedeteink. A meditációban egy erőteljes dns szintű oldás és áthangolás van , ami megnyitja a lezárt rendszereket, kapukat a karmában, melynek a dns fontos fizikai eleme.


A nő tánca meditáció
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció nőknek készült. A nőiséget kibontakoztató energiákat hív le. Ha azt érzed sok gond gyűlt össze,ami akadályozza a szabad érzéseid, ha szeretnéd a pároddal összekapcsoló erőket megtisztítani feléleszteni, akkor ez a meditáció neked való. Nem csak érzelmileg szabadít fel, hanem a belülről szervi szinten tisztítja a női erőket. Nem csak hasznos de szerintem élmény is ez a meditáció. Akkor is tudom ajánlani, ha az anyaságra akarsz testileg lelkileg megtisztulni feltöltődni, felszabadulni.


A gyógyító javas asszony
4.000  Ft,-  

Egyedi meditáció, melyet azoknak ajánlok akik gyógyítók, spirituális segítők akarnak lenni. Természetgyógyászként, energiákkal, vagy gyógynövényekkel, programozott olajokkal, vízzel akarnak másokat segíteni. A meditációban két bölcs öreg tudó javasasszony jelenik meg akik felkészítenek a hivatásra, átadják tudásukat.


Nagyon jó hatással van a gyerekekre a meditáció. Fogékonyak rá és hálásak lesznek felnőtt...


Szeretet Meditációk I.
4.000  Ft,-  

Amikor elkezdesz szeretni egy mestert, létrejön egy spirituális kapcsolat. Metafizikai csatornákon elkezd ereje, bölcsessége áradni hozzád. Ennek a szeretetnek sem az idő, sem a tér nem szab határt, kapcsolatba léphetsz égi világok mestereivel, vagy olyan mesterekkel, akik a föld túlsó oldalán élnek. Az ezzel eltöltött idő valóban a mesterek társaságában eltöltött idő.


Szeretet Meditációk II.
4.000  Ft,-  

Mindenkinek vannak álmai, amiket a legkülönbözőbb technikákkal próbál elérni. Van, aki bal agyféltekésen, munkával pénzkereséssel, van aki jobb agyféltekés technikákkal, van aki emberi kapcsolatain keresztül. A szeretet valóban képes minden világba belépni, így képes álmaink dimenziója és a materiális világ között hidat teremteni. A szeretet energiája képes pszi képességeinket oly mértékig felerősíteni, hogy álommegvalósító képességeink megsokszorozódnak. A vonzás hatalma egyre nagyobb divat, melynek itt egy szeretet-meditáció lesz a módja.


Szeretet Meditációk III.
4.000  Ft,-  

Az hiszem, az egyik leghatékonyabb személyiségfejlesztő módszer, önmagunk szeretete. Ez is fejleszthető, ereje növelhető. Képes a hiányosságainkat, sérüléseinket gyógyítani, miközben erényeinket és tehetségeinket tovább erősíti. Önmagunk szeretete valóban újraépíti személyiségünket. Vajon az elmúlt hónapban hány órát töltöttél ezzel? Sokan tudják milyen jó és fontos, mégis a napközben időben mérve túl keveset gyakorolják. Mi most rászánjuk az időt :)


Egy olyan meditációt akartam készíteni, amit minden nap lehet használni. Megtisztítja a szobát,...


Egy új meditációmat szeretném megosztani veled. Felkérésre készült. Megkértek...


Nap meridián meditáció
4.000  Ft,-  

A növények a fényből táplálkoznak (fotoszintézis), az állatok ezt a fényt eszik meg, mikor növényt esznek. A földi élet a nap fényéből ölt testet, és a fény járja útját, növényben, állatban, emberben. 

Valóban van bennünk is egy nap, mely alig várja hogy kisüssön és a ragyogása a miénk legyen. Ahogy az élet a földön a Nap fényéből táplálkozik, úgy tud a saját bensőnk is ragyogó életet kapni a bennünk lévő naptól.


Nagy örömmel láttam, hogy a Nap meridián meditáció tetszett és sokan meghallgattátok! Köszönöm! Ez a hanganyag a Nap meridián témában a második előadásom, az első folytatása. A hanganyag két órás, tartalmaz két előadást és egy meditációt. Az előadás fontos üzenet, hogyan térhetünk vissza tudásban, hitben, életben a fényhez, hogyan fogadhatjuk be, hogyan leljük meg magunkban, és ez milyen hatással van kultúránkra.


Eddig is több gazdagság meditációt készítettem, mert szerintem az anyagi jólét fontos és a boldog élethez pont annyira kell, mint a vér az ereinkben, az enni és inni való. Ez az új gazdagság meditáció szerintem nagyon hasznos, ha nem egy egész tanfolyamot szeretnél elvégezni, hanem egy meditációt szeretnél, amivel nap mint nap tudsz dolgozni a gazdagságodon.


  • Elkészült az első ingyenesen letölthető meditációja a Spirit.hu-nak. A lehető legjobb kezdéssel egy Szent György-hegyi beavató meditáció zenével. A zenei aláfestést Varga Zsolt készítette. Kérlek írjátok meg a véleményetek a meditációról és a zenéről is a hozzászólásban.


Ez a meditáció egy egyszerű, mégis szerintem a az egyik leghatékonyabb módszerrel tisztít meg negatív befolyásoktól és kötelékektől. Az energiarendszerünket sokféle negatív erő szipolyozhatja. Betegségek, alvilági hatások, rossz emberi kapcsolatok, de akár egy rossz munkahelyi, vagy családi légkör is. A tisztító fény meditációval megszabadulhatsz ezektől a negatív kötelékektől és fénnyel, pozitív energiával számodra töltő és erősítő energiakötelékeket hozhatsz létre. Ha beragadtál egy rossz helyzetbe amiből, nem látsz kiutat használd ezt a meditációt.


Az összes eddig kiadott és eddig még kiadatlan Budapest klubfelvételek. A mérete igencsak grandiózus lett, hiszen 15 db két órás klub összes előadását, meditációját tartalmazza. Igazi hiánypótló kiadás ez. 4 olyan Spirit.hu Budapest Klub hangfelvétele is szerepel itt, melyeket eddig még semmilyen formában nem adtam ki, de már sokan hiányoltátok, akik ott voltak és persze azok is akik nem voltak ott de örömmel megtették volna.


A belső világodban történt események meghatározóbbak az életminőséged szempontjából, mint a külső események. Valódi értéketek adhat a meditáció. Ennek a tudatosítása az első lépés a spirituális úton. Egy életed van, egy valóságod. Ebben pedig legalább annyi szerepe van a belső világnak, mint a külsőnek. El kell fogadnod, hogy ami benned történik, az valóságos. A belső életed valóságos.


Elkezdődött a klubszezon. Mostantól egy belépőjegy áráért te is megvásárolhatod a kluboknak a...


Mi kell ahhoz hogy sok pénzt keressünk? Sok pénzt szeretnék, mit kell tennem. Mindenhez pénz kell, még a jó ügyekhez is. Mi a megoldás?

Ehhez hasonló kérdésekről szól ez a 50 perc beszélgetés. Ingyenes, mégis azt hiszem meghallgatása erőt ad és segít, hogy eligazodj magadon hogyan tudnál sok pénzt keresni. 


A nagy kövek
0  Ft,-  

Épp most tartom a 3 napos meditációs táborunk a Szent György hegyen. Ezt a meditációt most csináltuk, most jöttünk le a hegyről. Meditálj velünk! Ingyenesen letölthető meditáció szabadon terjeszthető. Fogadjátok szeretettel és adjátok tovább!
Ebben a meditációban megszabadulunk nagy köveinktől, melyeket az életutunkon összeszedtünk. Megszabadulunk az életerőt blokkoló terheinktől és életerőnk folyamát felszabadítjuk.
 


A klub témája a pszi sebészet volt. Azért választottam ezt a témát, mert szerettem volna átadni egy...