Akciós termékek

Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

Tanfolyamok hanganyagai

Az előadás arról szól, miért is érdemes a belső világunkkal foglalkozni. Arról, hogy ez egy valós világ egy másik dimenzióban és ebben is ugyanúgy benne vagyunk mint a 3 fizikai dimenzióban. Mi vagyunk ö benne és ö van mi bennünk. Ebben a belső világban él a lelkünk, ahogy a testünk a fizikai síkon. Ez egy másik valós világ. Méretei vannak, bár határtalan, időt lehet benne eltölteni, bár időtlen. Teljesen más természeti törvényei vannak, mégis nagyon hasonló hozzánk. Felfedezése ugyanolyan nagy kaland, mint beutazni a földet. Sőt ennél határtalanul érdekesebb és nagyobb kaland, pedig a 3 dimenzió kis föld bolygója is micsoda kalandos utazás.

Ezután meditációban belépünk ebbe a világba. Kipróbáljuk, hogyan is kell itt tenni, hogyan is reagál jelenlétünkre. Majd megkeressük benne egy igencsak fantasztikus heyet a lelkünket tápláló központi erőforrását.


CD 3 Égi utazások

 • Fehér palást a Mennyei Atyától 22:21
 • Találkozás a Belő Mesterrel 32:04


Azt hiszem egy igen erős meditáció, ami segít hogy tiszta bolygó erőkkel folyamatosan tisztítsuk a fővárost. Egy...


Ezen a klubon az előzőtől eltérően a hangsúly az előadáson volt nem pedig a meditáción. A boldogságról szólt a klub, annak erőfeszítésektől mentes elérésén. Sok sok útja van még a meditációs technikák között is ezért egy nagyobb lélegzetű előadást tartottam erről. Ajánlom figyelmedbe.


Rendkívül fontos dolog, hogy tiszta energiák vegyenek körbe minket. Ez valójában csak rajtunk múlik. Meditációban megtisztíthatod a saját lakásod, szobád, kitisztíthatod magadban az egyedüllétet, megszüntethetsz minden ellenállást magadban. Át tudod magad hangolni az időtlenségbe. Ott tudod hagyni a „parton” az e világi dolgaidat, elintéznivalóidat, és átadhatod magad a mindenségnek. Ebben a tudatállapotban szabadon áramlik benned az életerő, megszűnnek a görcsök, mentesülsz minden feszültségtől. Gyakorlással megtanulhatod teljesen elengedni magad, és kiléphetsz a terhek és kötelességek alól. Megtapasztalhatod milyen, mikor lelked megkönnyebbül, és csak sugárzod magadból az életerőt, egybeolvadva a mindenséggel.

Egész más minőséget kaphat a hétköznapi életed is, ha ezeket a gyakorlatokat rendszeresen végzed.

A tennivalók sora végtelen, te mégis függetlenné tudod magad tenni a tőlük. Még ha a legmagasztosabb dolgokat is tűzted ki, egy élet alatt sem tudnál mindent megcsinálni. Teljesen szabadon kell végezni minden dolgunkat. Nincs annyi órád, hogy teljesen letudd a tennivalóidat. Soha sincs vége. Te tudod csak elengedni magad. Ha ki tudsz lépni ebből, akkor szabad vagy. Mindenkinek megvan a mókuskereke, de ebből tudni kell kiszállni időnként… 

A CD teljes hanganyagát itt találod


Elsőre egyszerűnek tűnhet, pedig ez az egyik legerősebb meditációs technika. Visszavezet minket az állandó pörgésből, belső középpontunkhoz.


A figyelem megsokszorozza azt, amire figyelsz! Tudatosítsd, hogy amivel foglalkozol, azt a figyelem gyarapítja! Viseld gondját az egészségnek, boldogságnak, és több lesz. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amiknek örülsz, amik boldoggá tesznek.


Vajon mi az oka, hogy nem mindenki emlékszik az álmaira? És miért nem álmodunk tudatosan? Így van ez az életünkkel is. Úgy érezzük, hogy nem sok ráhatásunk lehet az eseményekre. Pedig álmodni is meg tudunk tanulni tudatosan, és tudatosan élni is. Sok ember megváltoztatná az életét, ha tudná. De először megálmodni kell megtanulnunk. Álmunkban tényleg nincsenek valós akadályok.


Vegyél ki most egy kis szabadságot, és engedd el magad!

Engedd el magad! Hagyd abba az erőlködést. A kapcsológomb nálad van, mellyel most áthagolhatod magad!


Töltsünk most egy kis időt a dolgok üresség természetében! Éld meg minél teljesebben és tudatosabban a meditációt! Sokszor a meditációt csak felhasználjuk egy látszólag magasztosabb dolog érdekében. Most, ebben a gyakorlatban a meditációt magát éjük meg minél mélyebben. A meditáció már magában teret, biztonságot és szabadságot hoz; megnyugtat, csendet és békét teremt. A meditáció lehetőséget ad, hogy az legyél, aki vagy. Élvezd az elvárások nélküli elengedett állapotot. A meditációban töltött minden pillanat áldás.


Az első nap is egy mp3 cd-n és a második nap is. Nagyon érdekes és erős meditációkkal bővült így a gazdagodj sorozat. Jó hír kivételesen , mind a két mp3 cd-t a klubon rendes borítós, tokos formában meg lehet venni, akár dedikálom is neked. Mind két mp3 cd-n kb. 3 cd hanganyaga van fent és csak 2000 Ft csak a klubon. Valóban régen jelent meg új cd-m.


Belső Mester tanfolyam V.
4.000  Ft,-  

CD 5 Életed rendezése a Belső Mestereddel

 • Belső Mester lehívása a fizikai síkra 21:00
 • Élet feltöltése spirituális erővel 27:30


Belső Mester tanfolyam IV.
4.000  Ft,-  

2. nap  folyamatos belső mester kapcsolatfelvétel, tudás, energia, szeretet...

CD 4 Égi ajándékok

 • Kívánságok teljesülése 21:30
 • Tanács, ajándék, lélekcsoport 32:52


Reggeli Meditáció
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy hogy a reggeled nem kirobbanó formában indul. nehezen forognak a fogaskerekek, és úgy vagy ébren, mintha ott belül még aludnál :)
Milyen jó lenne egy olyan meditáció, amivel reggel fel tudod ébreszteni magad, fénnyel, lelkesedéssel és erővel megtölteni induló napodat. Erre készült ez a meditáció.


15 perc szabadság
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy, hogy rengeteg a munkád és jó lenne, nagyon rövid idő alatt nagyon kipihenned magad. Pihenésre...


Elkészült a veszprémi "Komplett energiafeltöltés" programom II. részének hanganyaga. Egy rövidebb (30 perc) bevezető előadást és egy hosszabb kezelést (1 órás), vezetett meditációt tartalmaz, vágatlanul, élő felvételben, jó minőségben.


Egy új meditációmat szeretném megosztani veled. Felkérésre készült. Megkértek...


4 arkangyal csakrakezelés
4.000  Ft,-  

Tovább folytatódik a megújult 4 arkangyal meditáció sorozatom. Még 15 évvel ezelőtt készült...


1 nap Meditáció kezdőknek, előadás és gyakorlat. Az alapoktól indultunk, hogyan engedjük el magunkat,...


Fény meditációk
5.000  Ft,-  

Megjelent új hangyanyagom mely 4 db meditációt és előadásokat tartalmaz. A teljes hossza 5 óra 23 perc. A...


Nagy örömmel mutatom be új egész napos hanganyagom, mely a 2017 március 19-én Budapesten tartott programomból...


2017 október 29. Tudatos jelenlét - Meditációs nap    Rengeteg időt töltünk el a...


Gyógyítók Meditációja
2.000  Ft,- 4.000  Ft,-  

Spirituális gyógyításra és öngyógyításra készült ez a meditáció, használd rendszeresen! 


A Tudatosság Felébresztése
3.200  Ft,- 10.000  Ft,-  

Elkészült első elektronikus könyvünk melynek címe a Tudatosság felébresztése.   A könyv...


Spirit trader meditáció
5.000  Ft,-  

Elsősorban azoknak ajánlom, akik online termékeladással és pénzpiaccal foglalkoznak, és itt is szükségük van tudatalattijuk mozgósítására és az égi erők támogatók bevonására. Választ ad mennyi időt kell a kereskedéseddel tölteni, hogy sikeresen fejezd be, ráhangol a megfelelő tudatállapotra és olyan sikereket alapoz meg, melyek nem mások elbukására, hanem a felemelésére épül.


Gyógyulj, Gyógyíts!

Egyéni és csoportos gyakorlatok gyógyulni, gyógyítani vágyóknak

 • A Meditatív állapot  20:14
 • A.Belső gyógyító  27:04
 • Páros gyógyító gyakorlat  25:19


Azt tartom igazán gazdag és tudatos embernek, aki tudja miért született, tudja mi az életcélja. Ezen a tanfolyamon, olyan technikákat adtam át, amelyekkel megismerheted álmod, életfeladatod.


 • Olyan technikákat találsz, amik a fáradság megszüntetését segíti elő. Előadások és gyakorlatok. Sokunkban van több éves fáradtság felhalmozódva amit alvással nem lehet kipihenni. Ezek komoly akadályai lehetnek a boldogságnak és a vitalitásnak. Ettől szabadítanak meg ezek a gyakorlatok.

Az mp3 CD több mint 3 órányi gyakorlati foglalkozást tartalmaz.


Régóta szerettem volna összegyűjteni a test megújítására és felerősítésére készült meditációkat. Testünk kész csoda, érzéseinkre, gondolatainkra nagyon érzékeny, valódi spirituális lény, akivel nagyon szoros kapcsolatunk van. Életre-halálra szóló tartós kapcsolat. Testünk csodálatos energiaközpontokkal, energiavezetékekkel, valódi csodatevő agyterületekkel rendelkező tökéletes élőlény.


Szeretet Meditációk I.
4.000  Ft,-  

Amikor elkezdesz szeretni egy mestert, létrejön egy spirituális kapcsolat. Metafizikai csatornákon elkezd ereje, bölcsessége áradni hozzád. Ennek a szeretetnek sem az idő, sem a tér nem szab határt, kapcsolatba léphetsz égi világok mestereivel, vagy olyan mesterekkel, akik a föld túlsó oldalán élnek. Az ezzel eltöltött idő valóban a mesterek társaságában eltöltött idő.


Szeretet Meditációk II.
4.000  Ft,-  

Mindenkinek vannak álmai, amiket a legkülönbözőbb technikákkal próbál elérni. Van, aki bal agyféltekésen, munkával pénzkereséssel, van aki jobb agyféltekés technikákkal, van aki emberi kapcsolatain keresztül. A szeretet valóban képes minden világba belépni, így képes álmaink dimenziója és a materiális világ között hidat teremteni. A szeretet energiája képes pszi képességeinket oly mértékig felerősíteni, hogy álommegvalósító képességeink megsokszorozódnak. A vonzás hatalma egyre nagyobb divat, melynek itt egy szeretet-meditáció lesz a módja.


Szeretet Meditációk III.
4.000  Ft,-  

Az hiszem, az egyik leghatékonyabb személyiségfejlesztő módszer, önmagunk szeretete. Ez is fejleszthető, ereje növelhető. Képes a hiányosságainkat, sérüléseinket gyógyítani, miközben erényeinket és tehetségeinket tovább erősíti. Önmagunk szeretete valóban újraépíti személyiségünket. Vajon az elmúlt hónapban hány órát töltöttél ezzel? Sokan tudják milyen jó és fontos, mégis a napközben időben mérve túl keveset gyakorolják. Mi most rászánjuk az időt :)


A test meditációi sorozat második darabjának témája a belső szervek meditációi.

A kínai orvoslás szerint érzelmeink, nem csak az agyból, hanem a belső szerveinkből is erednek. Minden szervünk és izmunk érzelmi töltetet hordoz. A kineziológia is erre alapszik. Minden izmunk, szervünk érzelmekkel van feltöltve, ezek lehetnek traumatikus blokkok is melyek akadályozzák a működést és lehetnek pozitív töltések is melyek erőt és energiát adnak. A meditációk célja ezen érzelmi töltések megtisztítása és megújítása tiszta pozitív érzelmekkel.


Belső mester tanfolyam I
5.000  Ft,-  

CD 1 Csakrák tisztítása, egyesítése.

 • Energiagömbök létrehozása 15:33
 • Csakratisztítás 44:42
 • Csakrák egyesítése 17:24


Belső mester tanfolyam II
4.000  Ft,-  

CD 2 A lélek sebeinek gyógyítása

 • A hely, ahol a lélek sebei begyógyulnak 23:26
 • Karmikus adósságok rendezése 25:48


 • Tudatalatti  megtisztítása  a negatív erőktől 25:34
 • Pozitív megerősítések 33:33


Nem csak a külvilágból vehetünk fel lúgosító ételeket, hanem mi magunk is képesek vagyunk meditációs belső technikákkal negatív ionokat, csít termelni. A gerincoszlop, gerincvelő képes elektromos aktivitással ionizálni a vizet, akár csak egy víz-levegő ionizátor. Ezt a termelt energiát az idegekbe lehet irányítani. Te magad leszel a negatív ionok, csí generátora, mely feltölti az idegeket, és onnan a szerveket, melyek az idegekkel össze vannak kötve. A negatív ionok semlegesítik az elektroszmogot, tértisztító hatással rendelkezik.


 • bevezető energiagyakorlatok      8:17
 • Tudatalatti gazdagságra programozása   35:42
 • Jövő programozás átírás   35:42


Kevesen tudják, hogy a csontjaink fémből vannak. Bizony a kalcium és magnézium a földfémek csoprtjába tartozó kémiai elemek. Ez a fém váz, akár csak egy antennak képes arra, hogy a napból és csillagokból érkező rezgéseket befogja, majd szivacsos állományával raktározza. A magnetikus (jin) és elektromos (jang) erőket képes a föld pólusaiból felvenni és töltött állapotba kerülni. Ez a töltöttség erőssé energikussá teszi a csontrendszerünk, mely átadja ezt az idegeknek, izmoknak.


Gazdagodj! I.
4.000  Ft,-  

Az első cd-n két fontos előkészítő gyakorlat van:

 • Az első egy tértisztítás, amit minden fontosabb meditáció előtt érdemes elvégezni. Kitisztítja a helységet, és felkészíti, feltölti az energiatestet.
 • A második meditáció annak nagy segítség, akinek a meditáció még nehézségeket okoz. Megtanít, hogyan érheted el az igazi meditatív állapotot, hiszen ezen rengeteg múlik, a további gyakorlatok során. Ha eddig nem ment a meditáció számodra, vagy nem voltál elégedett a mélységével, akkor ez pont neked való


Tarot Meditációk
10.000  Ft,-  

Kevesen tudják, hogy a tarot lapokat nem csak jóslásra lehet használni. Nagyszerű meditációs eszközök....


FA meditációk
4.000  Ft,-  

A benned lévő tökéletes mag kihajt 28:00

A meditációknak egy speciális, de nagyon hatékony módja, amikor önmagunkat egy fa formájában képzeljük el. A fáktól sokat tanulhatunk, nagyszerű gyökér és korona csakrájuk példaként szolgál. Erős gyökerekkel égig érő energiarendszerrel igazán erős állapotokat érhetünk el. Erre egy igazán jó példa ez a meditáció.


Izmaink képesek tudattartalmakat raktározni. A feszültségeinktől befeszülnek, ha ellazítjuk magunkat ők is ellazullnak.Izmaink állapota kihat személyiségünkre, tartásunkra. Ahogy megtisztítjuk és friss tudatos energiával feltöltjük őket, megszabadulunk a rossz beidegződésektől és a káros feszültségtől, terhektől mely az izmainkat és mi magunkat is görcsössé tesz.


Gazdagodj! II.
4.000  Ft,-  

 • Gyermekkor feltárása:
  Mindenki hordoz gyerekkori mintákat, programokat a tudatalattijában, ami befolyásolja az anyagi helyzetét. Ez a meditáció visszavezet a gyerekkorba, hogy megtaláljuk milyen gyermekkori blokkok, traumák, téves tanítások akadályozzák a gazdagságot. Csupán a gyerekkor rendezése, is már nagy előrelépés a gazdagság felé.
 • Gyermek én gyógyítása: 
  Amit az előző meditációval megtudtunk a gyerekkorról, azt ez a meditáció rendbe is rakja. Sokakban el van zárva mélyre a benne élő gyermek. Sérüléseivel, problémáival, álmaival. A meditáció ezeket a gyermek én részeket, gyógyítja, tölti fel boldogsággal. A múltunk egyben a jövőnk alapja, így a gazdagságunk egyik záloga is. Gyermek én összekötése a felettes énnel


Gazdagodj! III.
4.000  Ft,-  

 • Utazás előző életekbe:
  Vajon előző életemben koldus voltam, vagy éppen király? A karma, ami befolyásolja mai, és jövendő gazdagságunkat, visszavezet előző életekbe. Korábbi életek megismerése, hatalmas élettapasztalatot adhat, amivel nem követjük el újra meg újra ugyanazt a hibát. Miért vonzódsz valamelyik szakmához, mi köt bizonyos emberekhez, mindezekre választ adhatnak az előző életek.
 • Gazdagságot akadályozó blokkok feloldása:
  Végtelen energia vesz bennünket körbe. A tér, az idő, a teremtés és Teremtő végtelen ereje. Ez minden kívánságunkat teljesíthetné, csak blokkok vannak bennünk, ami a végtelen erőket távolt artja tőlünk. Ha minden blokk feloldódik, a végtelen erő immár a rendelkezésünkre áll!


Gazdagodj! IV
4.000  Ft,-  

 • Gazdagodj a belső mesterrel
 • Gazdagság a 4 arkangyallal 


Gazdagodj! V.
4.000  Ft,-  

A gazdagodj gyakorlatok csúcspontja.

 • A mennyei atya és a földanya erejével kapcsol össze. Ha gazdagságunk velük valósul meg az nem csak mérhetetlen szeretet gazdagságot is ad, de biztosítja hogy valóban a pozitív oldalon maradva növekedjünk, szellemileg, érzelmileg és anyagilag, harmóniában a Földanya és Mennyei atya terveivel és erőivel. Kaphatunk e nagyobb segítséget?
 • A második álommegvalósítás gyakorlat pedig összegzi a belső erőket a felső erőkkel, mindezt egy egységes vízióba foglalva. Az álmok ereje, a belső képességek ereje a felső erők egyetlen egy meditációban összegződnek.
A gazdagodj cd5 eredményes gyakorlásához szükséges az előző 4 cd gyakorlatai, hiszen egy átgondoltan felépített gyakorlatsor csúcspontja. Ha nincsen kellően megalapozva "csak" egy nagyszerű élményt ad eredményeket nem!


Az első nap is egy mp3 cd-n és a második nap is. Nagyon érdekes és erős meditációkkal bővült így a gazdagodj sorozat. Jó hír kivételesen , mind a két mp3 cd-t a klubon rendes borítós, tokos formában meg lehet venni, akár dedikálom is neked. Mind két mp3 cd-n kb. 3 cd hanganyaga van fent és csak 2000 Ft csak a klubon. Valóban régen jelent meg új cd-m.


Eddig is több gazdagság meditációt készítettem, mert szerintem az anyagi jólét fontos és a boldog élethez pont annyira kell, mint a vér az ereinkben, az enni és inni való. Ez az új gazdagság meditáció szerintem nagyon hasznos, ha nem egy egész tanfolyamot szeretnél elvégezni, hanem egy meditációt szeretnél, amivel nap mint nap tudsz dolgozni a gazdagságodon.


Szó esik a pénzről, munkáról, boldogságról, gurukról, egy nagy átfogó 2 órás anyag.

Egyre többen érzik, hogy pénzért dolgozni egyre kevesebb motivációjuk van, mert valami nincs rendben magával a pénzzel. Egyre több embernek vannak kétségei és ezek a kétségek egyre erősebbek. Miért érzed, hogy a munkához való viszonyod és a pénzhez való viszonyod, komoly belső vívódásokon megy keresztül.


Mi kell ahhoz hogy sok pénzt keressünk? Sok pénzt szeretnék, mit kell tennem. Mindenhez pénz kell, még a jó ügyekhez is. Mi a megoldás?

Ehhez hasonló kérdésekről szól ez a 50 perc beszélgetés. Ingyenes, mégis azt hiszem meghallgatása erőt ad és segít, hogy eligazodj magadon hogyan tudnál sok pénzt keresni. 


Felettes Én tanfolyam I.
4.000  Ft,-  

 • Energiagömbök létrehozása 19:00 Segítségével megtanulhatod hogyan kell létrehozni energiagömböket. Érdemes minden spirituális tevékenység előtt megcsinálni, megtisztítja és feltölti az aurádat és a helyiséget.
 • Belső Mester meghívása 30:00 Itt abból a célból hívjuk meg mesterünket, hogy segítsen felkészülni a Felettes Énnel való összeolvadáshoz.


Felettes Én tanfolyam II.
4.000  Ft,-  

 • Angyalok, mesterek meghívása 19:36 Megidézzük az angyalokat és további mestereket, hogy felkészítsenek és akadály mentessé tegyék a Felettes Énnel egyesülésünket.
 • Múlt-jövő tisztítása 26:04 Nagyon hatásos gyakorlat a jövő és múlt rendezésére.


Felettes Én tanfolyam III.
4.000  Ft,-  

 • Egyesülés a Felettes Énnel 36:51 A felettes Én megidézése.
 • Végtelen lehetőségek tengere 36:03 Elkezdjük használni a Felettes Én erejét. Kipróbáljuk képességeit.


Felettes Én tanfolyam IV.
4.000  Ft,-  

 • Felettes Éned, a Föld megváltója 32:09 Felettes Éned erejét globális szinten használod. Felettes Éned erejét egyesíted, mások felettes énjével, és közös összefogással segítjük a Föld spirituális útját.


Ez a meditáció egy speciális energialégzést tartalmaz. Segítségével megtisztíthatod, feltöltheted a szerveidet. Rendszeres gyakorlása komoly betedségek esetén is hatásos!


A gyógyító bölcs
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció segít felvenni a kapcsolatot, a lelked mélyén lévőgyógyító bölccsel. Egy fénylény, aki képes a test lélek gyógyítására, sokszor csodálatos módon.Vedd fel te is vele a kapcsolatot, hogy ereje meggyógyítsa tested, lelked!


Az elme parapszichológiai erőket rejt magában. Ezeket mozgósítja a meditáció a gyugyulás érdekében.


4 Arkangyal tanfolyam I.
4.000  Ft,-  

 • Kapcsolatfelvétel Michael Arkangyallal 36:30
 • Kapcsolatfelvétel Raphael Arkangyallal 32:15


4 Arkangyal tanfolyam II.
4.000  Ft,-  

 • Kapcsolatfelvétel Gabriel Arkangyallal: 32:45
 • Kapcsolatfelvétel Uriel Arkangyallal: 25:20


4 Arkangyal tanfolyam III.
4.000  Ft,-  

 • Fehér templom meditáció. 29:18


Isten meditációk I.
4.000  Ft,-  

Megidézés 33:00

Ez a meditáció összefoglalja azokat az erőket, amiket igazán fontosnak tartok, megidézi az angyalok, hegyek, erdők lelkét, meghív mestereket, megvilágosodottakat. Ők megtisztítanak, és előkészítenek a közös találkozásra ISTENNEL.


Előző Életek Feltárása
10.000  Ft,-  

 • Több mint 6 óra hangfelvétel van besűrítve egyetlen CD-re.  Azt hiszem előbb utóbb mindenkit érdekelni kezd , mi is volt előző életében. Hiszen ez a furcsa amnézia, hogy ne tudjuk mik voltunk és mióta vagyunk nem igazán kellemes. Az előző életek feltárására, a meditációs technikák szerintem sokkal jobbak, mint a hipnózis technikák. Veszélytelenek, maximum nem sikerül elsőre, vagy belealszol és álmodni kezdesz. Lépésről lépésre vezet be ez a gyakorlatsor az előző életek világába. Először felkészítő gyakorlatokkal, hogy az energiarendszered tiszta és nyitott legyen. Számomra igazi mérföldkő volt ez a tudás. Nagyon sok könyvet elolvastam, nagyon sok módszert megtanultam, mégsem sikerült évekig. Majd szinte véletlenül találtam rá a kulcsra, amivel könnyedén beléphetek és újra megismerhetem előző életeim. Remélem számodra is ugyanakkora élmény lesz hiszen valójában saját tapasztalataidat szerzed vissza, azt a tudást amit már sok élet alatt megszereztél. Megtudhatod, milyen kapcsolatod volt előző életedben mostani rokonaiddal barátaiddal, milyen szálak fűznek országokhoz, városokhoz. Olyan kalandban lehet részed ami közelebb már nem is állhatna hozzád. A technikák segítenek abban is hogyan tudd megkülönbözetetni mi az ami valóban voltál és mi az ami csak a képzeleted vágyaid szüleménye.


Isten meditációk II.
4.000  Ft,-  

Az istenmeditációk 2. darabja. Nagyon szeretem az Istenmeditációkat ezért biztos hogy még sok készül. Segít ha nem csak magad de szeretteid is szeretnéd isteni szeretetben részesíteni.


Előző Életek
4.000  Ft,-  

Ez bizony egy előző élet meditáció. Segítségével megnézheted különböző szempontok szerint mi történt veled korábbi életeidben. A gyakorlat úgy lett kialakítva, hogy bármilyen kérdéssel megcsinálhatod, azt a megfelelő helyen kimondva, arra adja meg a választ. Számos felhasználási lehetősége van, betegségek hátterének meglátására, mai emberi kapcsolataid milyen előző életből fakadnak. Problémák feltárására, de akár előző életekben már megszerzett képességek felelevenítésére. Általánosan használható előző élet meditáció.


Isten meditációk III.
4.000  Ft,-  

Életterületek újjáépítése 30:58
Mindenkinek vannak olyan problémái amikkel nem boldogul. Ebben a meditációban az angyali seregeket hívjuk segítségül,hogy építsenek nekünk új isteni birodalmat.

Égi ajándék 22:38
Ebben a meditációban hazalátogatunk. Hazatérünk eredeti otthonunkba ahonnan leszülettünk. Találkozunk családtagjainkkal akik az égből támogatnak bennünket.Majd folytatjuk égi utazásunkat és találkozunk Istennel. Ajándékot és tanácsot kérünk tőle.


Isten meditációk IV.
4.000  Ft,-  

CD4

Szervek cseréje szentekkel 28:28
Megidézzük azokat a megvilágosodottakat, szenteket, tanítókat, akikre felnézünk és testrészeinket velük kicseréljük. Nagy szerű gyógyító, vagy éppen képességfejlesztő gyakorlat.


Isten meditációk V.
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció az isteni lélekkel való eggyé olvadással kezdődik. A meditációnak a célja a teremtés gyógyítása a teremtő erejével.

Mi más lenne az ember feladata..


Egy olyan meditációt akartam készíteni, amit minden nap lehet használni. Megtisztítja a szobát,...


Énok tanításai
4.000  Ft,-  

 • Egy igen erős és komplett meditácó, melynek célja az ősi magyar energiakapuk megtisztítása, megnyitása. Következő lépésben az ősi táltosaink által létrehozott piramisok aktiválása, védelmezőink, szellemi segítőink meghívása.
 • Mindezek után a 2. meditáció a tiszta szférákba vezet, vissza az élet fájához az élet vizéhez, mely nem véletlenül jelenik meg a kultúrkörökben. Hiszen ez egy valóban megtapasztalható spirituális erő. Énok tanításait és szemléletmódját ülteti át a magyarok számára, hogy a magyar őserőket felélessze.


ÉNOK gyakorlatok
10.000  Ft,-  

 • Énok sajnos egy méltatlanul elfelejtett ember, megelőzve a bibliai időket. Azt tartják róla ő az az ember aki elérte, hogy arkangyali szintre jusson. Ő Metetron arkangyal. Jézus sokszor Énok apánknak hívta utalva, arra, hogy ő maga is milyen nagyra tartja. Az énok könyve volt Jézus idejében az igaz őskeresztény emberek szent könyve. Úgy gondolom tanításira hangolódva, hatalmas angyali erőket képes megmozgatni az ember, megértve, hogy angyalok ezreit képes úgy mozgatni akárcsak saját karjait.


Bolygó Meditációk I.
5.000  Ft,-  

 • Földelés: Minden bolygómeditáció előtt érdemes leföldelni magad, ha nem állsz stabilan az anyagi világban akkor ez a meditáció neked készült. Megtísztítja, erősíti a gyökércsakrát
 • Égi meridián: Beindítja a meridiánok keringését, és megnyitja azokat az égi erők befogadására. Nagyszerű taoista gyakorlat.
 • Idegrendszer feltöltése csillagerőkkel: A csillagok energáit összeköti az agysejtekkel, és aktivizálja azokat. Majd a gerincvelőn keresztül eljuttatja az egész testnek. Igen erős energetikai gyakorlat.


Bolygó Meditációk II.
5.000  Ft,-  

 • Utazás a galaxis szívébe: Kevesen próbálják tudatukat, a galaxis közepébe helyezni, pedig dimenziókapu-átjáró van itt. Megláthatod honnan jönnek erre a világra a csillagok. Ma még ürhajókkal, meg se tudjuk közelíteni, és az anyag se igen juthat át rajta, de a tudat számára nem léteznek határok. Olyan erők ezek, melyek csillagokat teremtenek, tartanak fent, vagy éppen semmísítenek meg
 • Épületek feltöltése bolygóerőkkel: Ez egy nagyon jó meditáció ha a bolygók energiájából akarsz a házadra védőpajzsot készíteni. Megtísztítja, és feltölti a helyiséget az égitestek energiáival.


Mp3 cd, ami azt jelenti egy egész hétvége anyaga rajta van. Több előadás és meditáció.

6 bolygót vettem sorra. Az erejük folyamatosan részt vesz az életünkben és ha tudatosan képesek vagyunk bánni vele, akkor a minket körbevevő energiákat fel tudjuk használni. A felvételek előadást és utána gyakorlati foglalkozást is tartalmaznak. Személyesen fogod megtapasztalni milyen erejük van és miért is olyan fontos, foglalkozni velük. Hold, Nap, Mars, Jupiter, Plútó , Szaturnusz, Merkúr

Az asztrológusok pontosan tudják milyen mértékben hatnak ránk, de én a közvetlen megtapasztalásra tettem a hangsúlyt a gyakorlatok alatt. Nem könyvből megtanulni, mit is tud a Hold, hanem saját bőrödön érezni.


MÁGIA I.
5.000  Ft,-  

 • Gondolatok megfigyelése, kiüresítése
 • Személyiségelemzés. Pozitív, negatív tulajdonságok feltárása, a jövőbeli munkához.
 • Eszmék behelyezése a levegőbe. Kívánságteljesítés légzés által.
 • Ételek energetikai megtisztításának fontossága, módjai. Az étel kívánságokkal telítése.
 • A víz, mint gondolat-akkumulátor. Energiasűrítés, tisztítás víz segítségével


MÁGIA II.
5.000  Ft,-  

II. fokozat

Belső érzékelés fejlesztése

 • Belső látás, belső hallás, kinesztetikus érzékek fejlesztése.
 • Íz és illatérzékelése energiáknak.
 • Tudatalatti megtisztítása, negatív folyamatainak eltüntetése, pozitív folyamatainak energiafeltöltése.
 • Póruslégzés, életenergiával és őselemekkel

Időtqartama: 4 óra 57 perc


  MÁGIA III.
  5.000  Ft,-  

  III. fokozat

  • Belső látás, belső hallás, kinesztetikus érzékek összekapcsolása.
  • Életerő koncentrációs gyakorlatok. Város életerővel feltöltése.
  • Őselem univerzumok elemi erejének áthozatala, sűrítése.

  Időtartama: 4 óra 44 perc


  ŐSELEM GYAKORLATOK I.
  4.000  Ft,-  

  • Az őselemek tökéletesen alkalmasak, hogy programozzuk őket felerősítve ezzel tudati energiájukat. A tűz, a víz, a kristályok programozhatóak és ezen technikákkal, segíthetjük képezhetjk spirituális képességeinket és energiáinkat. Az gondolom az őselemekkel való munka, minden spirituális tevékenység alapképzésének része kellene, hogy legyen. Olyan alapvető tudás ez amivel az anyagot szellemi erőkkel lehet átitatni. Elemi erővel feltöltve saját képességeinket.


  ŐSELEM GYAKORLATOK II.
  4.000  Ft,-  

  levegő,víz, kristályok energetizálása

  • A 4 őselem harmóniája egészséget annak elborulása betegségekhez vezet. Akár hiányról akár túlsúlyról van szó.Nem csak a külvilág, de belső világunk is a 4 őselemből épül fel. Az őselemekből feltöltődhetünk és erre belső források és külső őserő források is rendelkezésre állnak. A cd-n olyan gyakorlatok vannak amik segítenek a belső őselemi egyensúly elérésében és a térből őselemi erők felvételét.
  1. Benned élő tökéletes világ  23:08
  2. A 4 őselem befogadása  25:21


  Évkezdő Meditációk 2016
  10.000  Ft,-  

  Egész napos tanfolyam hanganyaga. 4 meditáció és előadások. Több mint 5 órás, 12 hangfelvételt tartalmaz


  A 2014 decemberi meditációs napom teljes hanganyaga. Egyben egy 3 részes nagy sorozat első darabja. 
   
  Olyan meditációkat végzünk, melyek kihatnak a következő évedre. Végzünk belső munkát, céljainkkal, elképzeléseinkkel, tudatalatti tisztító meditációkat, hogy minden akadályt feloldjunk, ami céljaink megvalósulását akadályoztatná. Spirituális meditációkkal, saját energiaszintünk fokozásával mi magunk teszünk érte, hogy jó évünk legyen. 
   
  Bennünk dől el a sorsunk. Mi vagyunk azok, akik saját döntéseikkel, saját energiaszintünkkel és tudatosságunkkal megtervezzük és megvalósítjuk álmainkat. Micsoda nagyszerű lehetőség, hogy belső munkával, meditációs technikákkal képesek vagyunk pozitív hatásokat kiváltani. Sok sok meditációval készülök, melyek önismerettel, blokkoldással, jövőkép teremtéssel, és nem utolsó sorban spirituális erőkkel szellemi segítők és Istenmeditációkkal nyitnak kaput egy következő évre. 


  Kezdjük az évet tudatosan, felkészülten! Többször megtapasztaltam, mennyit számít ha egy eseményre...


  Elkészült az Évkezdő meditációk második napjának hanganyaga! Összesen tíz hangfelvételből áll. Tanításokat, beszélgetéseket és meditációkat is tartalmaz, kellemes zenei aláfestéssel. Nagy szeretettel ajánlom most neked! Jól felhasználhatod egész évben.


  Föld gyógyítása CD1
  4.000  Ft,-  

  Egyre több ember megmagyarázhatatlan késztetést érez arra, hogy gyógyítsa a Földet. Ezek az emberek, fénymunkások, és lehet most már sejted, hogy te is közéjük tartozol. Ha felelőséget érzel a Föld sorsáért, és szeretnéd, hogy gyógyuljon erősödjön, akkor ez a CD pont neked készült.

  Egyre több csoport szerveződik ahhol ezt a meditációt végzik. Ez globális folyamat. Sok csoport nem is tud egymásról, a világ külömböző pontjain belső indítatásból dolgoznak. Ha Te is a Föld gyógyítója akarsz lenni, akkor ez a meditáció kulcs lesz számodra. Szervezz csoportot és végezzétek közösen! Az ember pszichikus képességei hatalmasak. Megfelelő módszerekkel a tudat hat az egész bolygó energiszintjére. Az égi erők csak arra várnak, hogy az ember csatornává váljon és összekösse az eget a földdel. Ekkor a spirituális erők elérik a Földet rajtad keresztül és megváltják azt.


  Föld gyógyítása CD2
  4.000  Ft,-  

  Gondolj csak bele: ha egy ököl nagysgágú hegyikristály hatalmas erőt rejt magában, akkor mekkora erje lehet egy egy egész hegynek? A hegyeket keleten, és az ősi kelta, magyar vallásban élőnek tekintették. Bölcseknek.

  Ezzel a meditációs cd-vel felveheted a kapcsolatot a hegyek szellemével. Felélesztheted évezredes álmából. Bárcsak egyre több ember egyre több magyar hegyet aktiválna ezzel a meditációval. A hegyek eláraszanák hatalmas spirituális erejükkel a Földet. Próbáld ki, milyen nagyszerű érzés, ezt a meditációt Dobogókőn, elvégezni. Vagy mitikus hegyekkel felvenni segítségével a kapcsolatot, mint pl. a Meru, Himalaja, Arunachala... Köszönet a Szent György Hegynek, mert tőle kaptam ezt a kivételes meditációt!


  Globális témákkal is foglalkoznunk kell, és a globális folyamatokban megtalálni a saját helyünket. 2012 egy jó ébresztő év, hogy felismerjük, mit is szeretnének az élettől. Az életünknek, társadalmunknak mi a célja. Feléljük az erőforrásokat, vagy megvédjük őket. Eldönthetjük, hogy feléljük a profitot, vagy lemondunk bizonyos fajta luxusról. Át is állhatunk egy másik életmódra. Eldönthetjük, hogy melyik áramlathoz csatlakozunk be. Megválaszthatjuk, hogy melyik irányba megyünk.


  Az első foglalkozás hanganyaga a csoport megalakulása.

  A fő témakörünk a Föld bolygó Élet energiával gyógyítása. Az Élet egy hatalmas élő organizmus, melynek mi is és a Föld is része. Kapcsolatba léphetünk az Életttel mint inteligens élő lénnyel és erejével gyógyíthatjuk magunkat és a Földet. A hanganyag az Élettel való kommunikációt, az Élet mint élő egész megszólítását és Föld-gyógyításra való felhasználását tartalmazza. A Föld gyógyítása az Élet, mint élő világmindenség energiájával.

  Szokatlan világkép, hogy nem csak mi, hanem a bolygónk, sőt az egész univerzum él. Mégis ez az igazság. Ezzel az új világképpel való együttélés hatalmas lehetőségeket nyit meg, minden Földet gyógyítani akaró ember és csoport számára. 


  A második foglalkozás támája a NAP. Hogyan használjuk fel a NAP energiáját a Föld gyógyítására. A Nap és a Föld kapcsolata egészen szoros. Minden földi élet a Napból táplálkozik, a Nap képes bennünket is gyógyítani és a Földet is. Sok sok elmélet és gyakorlat, hogyan tudjuk magunkat képezni a Nappal jobb Föld-gyógyítóvá és hogyan használjuk a fényt gyógyításra.

  Értékelések

  Nincsenek bejegyzések