Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

 
Előző Életek

4.000  Ft,-

 

Előző életek meditációk

Előző Életek Feltárása
10.000  Ft,-  

  • Több mint 6 óra hangfelvétel van besűrítve egyetlen CD-re.  Azt hiszem előbb utóbb mindenkit érdekelni kezd , mi is volt előző életében. Hiszen ez a furcsa amnézia, hogy ne tudjuk mik voltunk és mióta vagyunk nem igazán kellemes. Az előző életek feltárására, a meditációs technikák szerintem sokkal jobbak, mint a hipnózis technikák. Veszélytelenek, maximum nem sikerül elsőre, vagy belealszol és álmodni kezdesz. Lépésről lépésre vezet be ez a gyakorlatsor az előző életek világába. Először felkészítő gyakorlatokkal, hogy az energiarendszered tiszta és nyitott legyen. Számomra igazi mérföldkő volt ez a tudás. Nagyon sok könyvet elolvastam, nagyon sok módszert megtanultam, mégsem sikerült évekig. Majd szinte véletlenül találtam rá a kulcsra, amivel könnyedén beléphetek és újra megismerhetem előző életeim. Remélem számodra is ugyanakkora élmény lesz hiszen valójában saját tapasztalataidat szerzed vissza, azt a tudást amit már sok élet alatt megszereztél. Megtudhatod, milyen kapcsolatod volt előző életedben mostani rokonaiddal barátaiddal, milyen szálak fűznek országokhoz, városokhoz. Olyan kalandban lehet részed ami közelebb már nem is állhatna hozzád. A technikák segítenek abban is hogyan tudd megkülönbözetetni mi az ami valóban voltál és mi az ami csak a képzeleted vágyaid szüleménye.


Előző Életek
4.000  Ft,-  

Ez bizony egy előző élet meditáció. Segítségével megnézheted különböző szempontok szerint mi történt veled korábbi életeidben. A gyakorlat úgy lett kialakítva, hogy bármilyen kérdéssel megcsinálhatod, azt a megfelelő helyen kimondva, arra adja meg a választ. Számos felhasználási lehetősége van, betegségek hátterének meglátására, mai emberi kapcsolataid milyen előző életből fakadnak. Problémák feltárására, de akár előző életekben már megszerzett képességek felelevenítésére. Általánosan használható előző élet meditáció.

Értékelések

Üdv! Megrendeltem egy házi malmot, de semmilyen visszajelzést nem kaptam még. Egyáltalán működik az oldaluk? köszönöm, és várom a választ.