Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

Föld Gyógyítás

Azt hiszem egy igen erős meditáció, ami segít hogy tiszta bolygó erőkkel folyamatosan tisztítsuk a fővárost. Egy...


Föld gyógyítása CD2
4.000  Ft,-  

Gondolj csak bele: ha egy ököl nagysgágú hegyikristály hatalmas erőt rejt magában, akkor mekkora erje lehet egy egy egész hegynek? A hegyeket keleten, és az ősi kelta, magyar vallásban élőnek tekintették. Bölcseknek.

Ezzel a meditációs cd-vel felveheted a kapcsolatot a hegyek szellemével. Felélesztheted évezredes álmából. Bárcsak egyre több ember egyre több magyar hegyet aktiválna ezzel a meditációval. A hegyek eláraszanák hatalmas spirituális erejükkel a Földet. Próbáld ki, milyen nagyszerű érzés, ezt a meditációt Dobogókőn, elvégezni. Vagy mitikus hegyekkel felvenni segítségével a kapcsolatot, mint pl. a Meru, Himalaja, Arunachala... Köszönet a Szent György Hegynek, mert tőle kaptam ezt a kivételes meditációt!


Föld gyógyítása CD1
4.000  Ft,-  

Egyre több ember megmagyarázhatatlan késztetést érez arra, hogy gyógyítsa a Földet. Ezek az emberek, fénymunkások, és lehet most már sejted, hogy te is közéjük tartozol. Ha felelőséget érzel a Föld sorsáért, és szeretnéd, hogy gyógyuljon erősödjön, akkor ez a CD pont neked készült.

Egyre több csoport szerveződik ahhol ezt a meditációt végzik. Ez globális folyamat. Sok csoport nem is tud egymásról, a világ külömböző pontjain belső indítatásból dolgoznak. Ha Te is a Föld gyógyítója akarsz lenni, akkor ez a meditáció kulcs lesz számodra. Szervezz csoportot és végezzétek közösen! Az ember pszichikus képességei hatalmasak. Megfelelő módszerekkel a tudat hat az egész bolygó energiszintjére. Az égi erők csak arra várnak, hogy az ember csatornává váljon és összekösse az eget a földdel. Ekkor a spirituális erők elérik a Földet rajtad keresztül és megváltják azt.


Globális témákkal is foglalkoznunk kell, és a globális folyamatokban megtalálni a saját helyünket. 2012 egy jó ébresztő év, hogy felismerjük, mit is szeretnének az élettől. Az életünknek, társadalmunknak mi a célja. Feléljük az erőforrásokat, vagy megvédjük őket. Eldönthetjük, hogy feléljük a profitot, vagy lemondunk bizonyos fajta luxusról. Át is állhatunk egy másik életmódra. Eldönthetjük, hogy melyik áramlathoz csatlakozunk be. Megválaszthatjuk, hogy melyik irányba megyünk.