Akciós termékek

Legnépszerűbb termékek ebben a kategóriában

Föld-gyógyító csoport hanganyagok

 

 

 

 

A hanganyagok árazása: 

A foglalkozáson résztvevőknek ingyenes.

Csoport tagoknak akik nem tudtak részt venni az adott alkalmon fél áron: 2500 Ft.

Nem csoport tagoknak a teljes ára: 5000 Ft

 

A hanganyagok egész napos hanganyagok, meditációkkal előadásokkal. A csoportot nem helyettesítik, ha megtetszett gyere csatlakozz hozzánk élőben. 

Az első foglalkozás hanganyaga a csoport megalakulása.

A fő témakörünk a Föld bolygó Élet energiával gyógyítása. Az Élet egy hatalmas élő organizmus, melynek mi is és a Föld is része. Kapcsolatba léphetünk az Életttel mint inteligens élő lénnyel és erejével gyógyíthatjuk magunkat és a Földet. A hanganyag az Élettel való kommunikációt, az Élet mint élő egész megszólítását és Föld-gyógyításra való felhasználását tartalmazza. A Föld gyógyítása az Élet, mint élő világmindenség energiájával.

Szokatlan világkép, hogy nem csak mi, hanem a bolygónk, sőt az egész univerzum él. Mégis ez az igazság. Ezzel az új világképpel való együttélés hatalmas lehetőségeket nyit meg, minden Földet gyógyítani akaró ember és csoport számára. 


A második foglalkozás támája a NAP. Hogyan használjuk fel a NAP energiáját a Föld gyógyítására. A Nap és a Föld kapcsolata egészen szoros. Minden földi élet a Napból táplálkozik, a Nap képes bennünket is gyógyítani és a Földet is. Sok sok elmélet és gyakorlat, hogyan tudjuk magunkat képezni a Nappal jobb Föld-gyógyítóvá és hogyan használjuk a fényt gyógyításra.