Pihenés, gyógyulás

Ha önmagad egészségi állapotát szeretnéd meditációs technikákkal javítani, vagy a meditációval való gyógyítást akarod megtanulni. A meditáció csodálatos módon belülről  hat a testünkre, lelkünkre, igazán nagyszerű gyógító technika.

Az előadás arról szól, miért is érdemes a belső világunkkal foglalkozni. Arról, hogy ez egy valós világ egy másik dimenzióban és ebben is ugyanúgy benne vagyunk mint a 3 fizikai dimenzióban. Mi vagyunk ö benne és ö van mi bennünk. Ebben a belső világban él a lelkünk, ahogy a testünk a fizikai síkon. Ez egy másik valós világ. Méretei vannak, bár határtalan, időt lehet benne eltölteni, bár időtlen. Teljesen más természeti törvényei vannak, mégis nagyon hasonló hozzánk. Felfedezése ugyanolyan nagy kaland, mint beutazni a földet. Sőt ennél határtalanul érdekesebb és nagyobb kaland, pedig a 3 dimenzió kis föld bolygója is micsoda kalandos utazás.

Ezután meditációban belépünk ebbe a világba. Kipróbáljuk, hogyan is kell itt tenni, hogyan is reagál jelenlétünkre. Majd megkeressük benne egy igencsak fantasztikus heyet a lelkünket tápláló központi erőforrását.


Azt hiszem egy igen erős meditáció, ami segít hogy tiszta bolygó erőkkel folyamatosan tisztítsuk a fővárost. Egy...


Ezen a klubon az előzőtől eltérően a hangsúly az előadáson volt nem pedig a meditáción. A boldogságról szólt a klub, annak erőfeszítésektől mentes elérésén. Sok sok útja van még a meditációs technikák között is ezért egy nagyobb lélegzetű előadást tartottam erről. Ajánlom figyelmedbe.


Rendkívül fontos dolog, hogy tiszta energiák vegyenek körbe minket. Ez valójában csak rajtunk múlik. Meditációban megtisztíthatod a saját lakásod, szobád, kitisztíthatod magadban az egyedüllétet, megszüntethetsz minden ellenállást magadban. Át tudod magad hangolni az időtlenségbe. Ott tudod hagyni a „parton” az e világi dolgaidat, elintéznivalóidat, és átadhatod magad a mindenségnek. Ebben a tudatállapotban szabadon áramlik benned az életerő, megszűnnek a görcsök, mentesülsz minden feszültségtől. Gyakorlással megtanulhatod teljesen elengedni magad, és kiléphetsz a terhek és kötelességek alól. Megtapasztalhatod milyen, mikor lelked megkönnyebbül, és csak sugárzod magadból az életerőt, egybeolvadva a mindenséggel.

Egész más minőséget kaphat a hétköznapi életed is, ha ezeket a gyakorlatokat rendszeresen végzed.

A tennivalók sora végtelen, te mégis függetlenné tudod magad tenni a tőlük. Még ha a legmagasztosabb dolgokat is tűzted ki, egy élet alatt sem tudnál mindent megcsinálni. Teljesen szabadon kell végezni minden dolgunkat. Nincs annyi órád, hogy teljesen letudd a tennivalóidat. Soha sincs vége. Te tudod csak elengedni magad. Ha ki tudsz lépni ebből, akkor szabad vagy. Mindenkinek megvan a mókuskereke, de ebből tudni kell kiszállni időnként… 

A CD teljes hanganyagát itt találod


Elsőre egyszerűnek tűnhet, pedig ez az egyik legerősebb meditációs technika. Visszavezet minket az állandó pörgésből, belső középpontunkhoz.


A figyelem megsokszorozza azt, amire figyelsz! Tudatosítsd, hogy amivel foglalkozol, azt a figyelem gyarapítja! Viseld gondját az egészségnek, boldogságnak, és több lesz. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amiknek örülsz, amik boldoggá tesznek.


Vajon mi az oka, hogy nem mindenki emlékszik az álmaira? És miért nem álmodunk tudatosan? Így van ez az életünkkel is. Úgy érezzük, hogy nem sok ráhatásunk lehet az eseményekre. Pedig álmodni is meg tudunk tanulni tudatosan, és tudatosan élni is. Sok ember megváltoztatná az életét, ha tudná. De először megálmodni kell megtanulnunk. Álmunkban tényleg nincsenek valós akadályok.


Vegyél ki most egy kis szabadságot, és engedd el magad!

Engedd el magad! Hagyd abba az erőlködést. A kapcsológomb nálad van, mellyel most áthagolhatod magad!


Töltsünk most egy kis időt a dolgok üresség természetében! Éld meg minél teljesebben és tudatosabban a meditációt! Sokszor a meditációt csak felhasználjuk egy látszólag magasztosabb dolog érdekében. Most, ebben a gyakorlatban a meditációt magát éjük meg minél mélyebben. A meditáció már magában teret, biztonságot és szabadságot hoz; megnyugtat, csendet és békét teremt. A meditáció lehetőséget ad, hogy az legyél, aki vagy. Élvezd az elvárások nélküli elengedett állapotot. A meditációban töltött minden pillanat áldás.


Reggeli Meditáció
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy hogy a reggeled nem kirobbanó formában indul. nehezen forognak a fogaskerekek, és úgy vagy ébren, mintha ott belül még aludnál :)
Milyen jó lenne egy olyan meditáció, amivel reggel fel tudod ébreszteni magad, fénnyel, lelkesedéssel és erővel megtölteni induló napodat. Erre készült ez a meditáció.


15 perc szabadság
4.000  Ft,-  

Biztos te is vagy úgy, hogy rengeteg a munkád és jó lenne, nagyon rövid idő alatt nagyon kipihenned magad. Pihenésre...


Elkészült a veszprémi "Komplett energiafeltöltés" programom II. részének hanganyaga. Egy rövidebb (30 perc) bevezető előadást és egy hosszabb kezelést (1 órás), vezetett meditációt tartalmaz, vágatlanul, élő felvételben, jó minőségben.


Gyógyítók Meditációja
2.000  Ft,- 4.000  Ft,-  

Spirituális gyógyításra és öngyógyításra készült ez a meditáció, használd rendszeresen! 


Gyógyulj, Gyógyíts!

Egyéni és csoportos gyakorlatok gyógyulni, gyógyítani vágyóknak

  • A Meditatív állapot  20:14
  • A.Belső gyógyító  27:04
  • Páros gyógyító gyakorlat  25:19


  • Olyan technikákat találsz, amik a fáradság megszüntetését segíti elő. Előadások és gyakorlatok. Sokunkban van több éves fáradtság felhalmozódva amit alvással nem lehet kipihenni. Ezek komoly akadályai lehetnek a boldogságnak és a vitalitásnak. Ettől szabadítanak meg ezek a gyakorlatok.

Az mp3 CD több mint 3 órányi gyakorlati foglalkozást tartalmaz.


Régóta szerettem volna összegyűjteni a test megújítására és felerősítésére készült meditációkat. Testünk kész csoda, érzéseinkre, gondolatainkra nagyon érzékeny, valódi spirituális lény, akivel nagyon szoros kapcsolatunk van. Életre-halálra szóló tartós kapcsolat. Testünk csodálatos energiaközpontokkal, energiavezetékekkel, valódi csodatevő agyterületekkel rendelkező tökéletes élőlény.


A test meditációi sorozat második darabjának témája a belső szervek meditációi.

A kínai orvoslás szerint érzelmeink, nem csak az agyból, hanem a belső szerveinkből is erednek. Minden szervünk és izmunk érzelmi töltetet hordoz. A kineziológia is erre alapszik. Minden izmunk, szervünk érzelmekkel van feltöltve, ezek lehetnek traumatikus blokkok is melyek akadályozzák a működést és lehetnek pozitív töltések is melyek erőt és energiát adnak. A meditációk célja ezen érzelmi töltések megtisztítása és megújítása tiszta pozitív érzelmekkel.


Nem csak a külvilágból vehetünk fel lúgosító ételeket, hanem mi magunk is képesek vagyunk meditációs belső technikákkal negatív ionokat, csít termelni. A gerincoszlop, gerincvelő képes elektromos aktivitással ionizálni a vizet, akár csak egy víz-levegő ionizátor. Ezt a termelt energiát az idegekbe lehet irányítani. Te magad leszel a negatív ionok, csí generátora, mely feltölti az idegeket, és onnan a szerveket, melyek az idegekkel össze vannak kötve. A negatív ionok semlegesítik az elektroszmogot, tértisztító hatással rendelkezik.


Kevesen tudják, hogy a csontjaink fémből vannak. Bizony a kalcium és magnézium a földfémek csoprtjába tartozó kémiai elemek. Ez a fém váz, akár csak egy antennak képes arra, hogy a napból és csillagokból érkező rezgéseket befogja, majd szivacsos állományával raktározza. A magnetikus (jin) és elektromos (jang) erőket képes a föld pólusaiból felvenni és töltött állapotba kerülni. Ez a töltöttség erőssé energikussá teszi a csontrendszerünk, mely átadja ezt az idegeknek, izmoknak.


Izmaink képesek tudattartalmakat raktározni. A feszültségeinktől befeszülnek, ha ellazítjuk magunkat ők is ellazullnak.Izmaink állapota kihat személyiségünkre, tartásunkra. Ahogy megtisztítjuk és friss tudatos energiával feltöltjük őket, megszabadulunk a rossz beidegződésektől és a káros feszültségtől, terhektől mely az izmainkat és mi magunkat is görcsössé tesz.


Ez a meditáció egy speciális energialégzést tartalmaz. Segítségével megtisztíthatod, feltöltheted a szerveidet. Rendszeres gyakorlása komoly betedségek esetén is hatásos!


A gyógyító bölcs
4.000  Ft,-  

Ez a meditáció segít felvenni a kapcsolatot, a lelked mélyén lévőgyógyító bölccsel. Egy fénylény, aki képes a test lélek gyógyítására, sokszor csodálatos módon.Vedd fel te is vele a kapcsolatot, hogy ereje meggyógyítsa tested, lelked!


Az elme parapszichológiai erőket rejt magában. Ezeket mozgósítja a meditáció a gyugyulás érdekében.

Értékelések

Nincsenek bejegyzések