Magunkról


Mottónk: Tudatosan, Egészségesen, Természetesen. Olyan termékek, technológiák forgalmazásával és oktatásával foglalkozunk, melyek segítenek, hogy valóban egészségesen éljünk, harmóniában a természettel. Fenntartható jövőképet kell alkotnunk, hogy életünkkel és életvitelünkkel ne kizsákmányoljuk a Földet hanem gazdagítsuk erősítsük. Munkálkodásunk egyértelműen ebbe az irányba halad. Ez az egyszerű alapelv nem is olyan egyszerű, hiszen annyi minden természetes része lett életünknek aminek előállításához tönkreteszik a természetet. A fogyasztási cikkeink zöme, a táplálékain zöme, tárgyaink, épületeink nem is sorolom. Egy átlag ember először nem is igazán tudja, hogyan lehet ezt megfogni, megváltoztatni. Mit tehet Ő az óriási pusztítás és természet kifosztás közepette. Megmondom őszintén ez engem egy kicsit frusztrált, mert nem ilyen világot tervezek és nem akarom hogy én legyek annak a bizonyos generációnak a tagja akik sikeresen tönkreteszik a Föld Bolygót.

Azt hiszem nekünk is a saját életvitelünk és alapvető szokásainknál kell kezdeni. Ennek is talán legalapvetőbb mozaikja, mit eszek, és azzal milyen folyamatokat támogatok a világban. Érdekes, hogy a kizsákmányoló gazdaság terméke a testemben is hasonló munkának kezd neki, kifoszt. Mert ahogy lent úgy fent, ahogy bennem úgy a nagyvilágban is.

 

Cégünk az alapvető élelmiszerekből kínál valóban tiszta egészséges alternatívát, tiszta vizet , valóban egészséges sót, mert ilyen is van és tápláló mégis egészséges friss kenyér elkészítéséhez, házimalmot és tönkölybúzát. Mindemellet a ökológiai gazdálkodáshoz, földregenereáláshoz, víztisztításhoz szükséges készítményeket.

 

Mint természetgyógyász hiszem, hogy nem csak testből de lélekből is vagyunk. Ezért  nem csak a testet, hanem a lelket erősítő módszerek oktatását is célul tűztük ki, amibe beleférnek az energiafejlesztő, természetgyógyász és spirituális módszerek is. Táborok, tanfolyamok, tisztító kúrák, ezeket oktató online tartalmak. Letölthető tanfolyamok, meditációk, dokumentációk, internetes tartalmak.