Hírek

Létrehozva: 2017-02-23 Megjelent új meditációs hanganyagom: Fény meditációk

Megjelent új hangyanyagom mely 4 db meditációt és előadásokat tartalmaz. A teljes hossza 5 óra 23 perc.

A címe Fény meditációk


Fény meditációk

 

Olyan meditációkat és előadásokat készítettem, amik segítenek, hogy sok fény legyen benned. A belső fény gyakorlatok nagyon jó hatással vannak, ha azt érzed nincs az életedben elég vény, a kedved nem ragyogó, vagy csak szeretnél még többet. Nagyszerű képességfejlesztési út a belső fény fokozása. A 4 meditáció használható öngyógyításra, lelki állapot javításra, energiaszint növelésre. Van benne egy meditáció, mely életeseményekbe visz fényt. Ez kitűnő vizsgákra, versenyekre, felvételire, vagy éppen műtétekre, szülésnél kismamáknak.

1. Belső fény felerősítése, belső fénnyel megtisztítani a testet lelket szellemet. Nagy tisztító és töltő gyakorlat a belső fény fellángolása.

2. Belső fénnyel megtisztítani egy konkrét célkitűzést, a tudatalattiban, hogy a cél elérése sikeres legyen

3. Kozmikus, egyetemes spirituális fény meditáció. Hogyan fogadjuk be a világmindensget átható egyetemes spirituális fényt.

4. Gyógyítás fénnyel

Mai korunkban nagy szükség van a fényre. Amikor a külvilágban sötét felhők jönnek, vagy épp télen, amikor kevesebb a napsütés a belső fény gyakorlatok segítenek, hogy fényes legyen a kedved, ragyogóak a kilátásaid. Akinek belül süt a nap, annak mindíg süt a nap. Saját fényünk lehet saját életünk napja, ami másoknak is derűt jó kedvet hoz. Legyél te a példa, hogy a mai világban is ragyogó lehet az ember élete, ha belső fénye erős.


A hangyanyagaim általános árazása 1000 ft /óra 

Itt találod a honlapon: 
https://spirit.hu/feny-meditacio.html