Hírek

Létrehozva: 2016-12-02 Miért is kezdtem levegő ionizátorokat forgalmazni?

Amikor e termék népszerűsítése mellet döntöttem fontos volt számomra, hogy globális emberiségre gyakorolt haszna van, segíti az ember spirituális fejlődését és egészséges a testnek és léleknek.{intro}

A levegő ionizátorok minden szempontból telitalálat. Lúgosítja a levegőt (ha egy nedves lakmusz papírt elé raksz elszíneződik lilára, mintha lúgos vízbe tetted volna). Lúgosítja a testet, akár csak a lúgos víz.

A megfelelően magas negatív ionszint nagyon jó hatású a szellemi teljesítményre, a légzőszervekre, megöli a vírusokat, gombákat a levegőben, a szálló por elektrosztatikus töltését kisüti így a por nem tud lebegni. (Gondoltál már arra mitől tud lebegni a nehézfémes por egy szobában, ha nehezebb a levegőnél?) Az elektrosztatikus pornak kifejezetten káros hatása van. Feszültté tesz, allergiát okoz és az a fémes por aminek a földön heverve lenne a helye bekerül a légzőszervekbe. Érdekes a levegő ionizátor által termelt negatív ionok, pont azok amik lúgosítják a vizet is.

  • A vér tisztítása Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
  • Sejt aktivizálás Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.
  • Immunrendszer erősítés Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.
  • Központi idegrendszer szabályozása Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.

A levegőben lévő negatív ionoknak közvetlen hatása van a tudatosságra, lelki állapotunkra. Ha csökken az ionszám tudatunk beszűkül, ha optimalizálódik kitágul. Még az agy hullámok is megváltoznak. Ami nekem a legérdekesebb meditáció szempontjából: alfa agyhullámokat vált ki az ideális ionszint...

Ha pedig valaki szereti a tudományos bizonyítékokat:

A tanulmány Dr. Krueger vezetésével (Berkley Egyetem - California USA), Dr. Sulman (Hebrew Egyetem - Jeruzsálem) és Dr. Moor (Mignum Egyetem) részvételével az alábbiakat mutatta ki:

Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat

Korábban már tartottam erről előadást miért is jók ezek a készülékek és én miért ajánlom. Ugyanazt csinálják a levegővel, mint a víz ionizátorok a vízzel. Az erdei levegőnek és egy természetes pl. patakparti tiszta levegőnek igen magas a negatív ion szintje. Ez abból adódik, hogy a fák és az élő vizek, különösen a vízesések sok sok hasznos negatív iont visznek a levegőbe. Az eső is ezt csinálja ezért eső után a levegő igen magas ionkoncentrációja felüdíti a testet és a lelket, ha jó nagyokat mélyen szippantasz belőle. Biztos érezted már...

Sajnos az urbanizált környezetben ez az ionszint nagyon alacsony. Az ember hamar belélegzi a szobában lévő negatív ionokat és nincs ami újra termelje... Még a városi utcán is töredéke az egészséges mennyiségnek, mert a belső égésű motorok a hasznos negatív ionszintet elhasználják és helyette a káros pozitív ionokkal telítik a levegőt, akár csak az elektroszmog és az ember által kifújt levegő. Nincs elég természetes víz és vízesés a legtöbb városban, de még fa sem. A zárt lakás teréről nem is beszélve.

Mégis azt hiszem a legfontosabb, a globális föld légkörére gyakorolt hatása. Eleinte azt gondoltuk egy ember egy kis cselekedete nem képes a föld légkörét tönkretenni, mit számít mit teszünk. Nem olyan nagyok a városok, nem sokat számít  a föld teljes légköréhez viszonyítva. Mára pedig ezek a városok óriásira nőttek, kilyukasztották a belőlük kiömlő levegővel az ózonrétegünket, ontják magukból az elektromos port, nehéz fém pöfékel a túlzsúfolt autó forgalomból. Ha mindenki felelőséget vállal a saját lakásából kiáradó levegőért, megváltozhat a városok légköre. Régebben a dezodorok, hűtők freongáza, mely nem tűnik komoly terhelésnek kilyukasztotta az ózonréteget. A föld lakosságának hány százalékának van dezodora, hűtője?  Ahogy mindenki magának vette az autókat, számítógépeket, légkondicionálókat mellyel tönkre tettük a levegőt, mi magunk vagyunk azok, akik olyan eszközökkel élhetnek, mellyel javítják a levegőt és nem port és elekrtoszmogot szellőztetünk ki az ablakon, hanem hasznos negatív ionokat, amik az ózonréteget nem károsítják és nem is sértik.

Bárcsak minden háztartásban lenne ilyen és a városi lakások milliárdjai segítenék a légkört nem csak gondatlanul elhasználnák….