Hírek

Létrehozva: 2016-12-02 Nekem is van, és nagyon szeretem! Te hallottál már róla? - Ezüskolloid készítő ION SPRAY

Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Az ezüstkolloid az egyik legáltalánosabb antibakteriális hatású anyag, amely mentes minden mellékhatástól.

Nekem már három éve megvan a saját ezüstkolloid spray-m, és nagyon szeretem. Szinte mindig nálam van! Nagyon tetszik, hogy bármikor feltölthetem sima vízzel, és kész is a saját ezüstkolloidomAkár 600-szor is újratölthető így 2-3 évig is használható. Szerintem végtelenül praktikus dolog. Kirándulásoknál mindig velem van:)  antibakteriális hatása miatt fertőtleníthetem vele a kezemet, az evőeszközöket, ételre is rá lehet fújni, és ha kiizzadok kirándulás során, a kellemetlen testszagot  is megszünteti. Emellett jó rovarcsípésekre, napégésre, és számos kórokozót is elpusztít. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható:)

  • Antibakteriális hatása jól jön az életünk számos területén: Fertőtlenítjük vele a fogkefénket, és egyéb fürdőszobai eszközöket. Használhatjuk a konyhában a vágódeszka vagy az evőeszközök fertőtlenítésére, de biztonságosan és egyszerűen tisztíthatjuk a gyermekek játékait is!
  • Hidratáló és kozmetika eszköz: Bőrre fújva tisztítja és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat. (Ez tényleg így van, kipróbáltam sportolás közben!)
  • Óvja egészségünket:  Ideális kisebb horzsolások, vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; napégés, rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére, nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járó bőrbetegségek kiegészítő kezelésére; Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszagot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távol tartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is:)

 

Ha felkeltette az érdeklődésed, ezen az oldalon még többet olvashatsz róla, ha lejjebb görgeted:

Ezüskolloid készítő ION SPRAY

 

Szeretettel: Gina:)