Problémákhoz való kötődés feloldása

4.000  Ft,-

 

Rövid leírás:

A figyelem megsokszorozza azt, amire figyelsz! Tudatosítsd, hogy amivel foglalkozol, azt a figyelem gyarapítja! Viseld gondját az egészségnek, boldogságnak, és több lesz. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amiknek örülsz, amik boldoggá tesznek.

Letölthető CD.

Tanítás: Problémákhoz való kötődés feloldása

Akkor találjuk magunkat a problémák világában, ha eltávolodunk belső középpontunktól, a központi magtól. Olyan, mintha lenne egy vasgolyó kötve a lábunkhoz és mindig elbotlanánk benne. Kötődünk a problémáinkhoz, az a baj.

Attól, hogy elkezdesz olyan dologgal foglalkozni, ami nem működik, egyáltalán nem biztos, hogy a legjobb módszert választod a megszüntetéséhez.

Meditációban létrehozhatsz pozitív mezőt, és ez jó állapotokat fog gerjeszteni. Megoldhatóak a problémáid úgy, hogy nem azokkal a dolgokkal foglalkozol, amik rosszak, hanem jó dolgokra meditálsz rá. Nem a probléma a baj, hanem a problémázás. A problémákat nem megoldani kell, hanem felülemelkedni rajtuk. Amikor az ember egy problémába megy bele, akkor azt gondolja, hogy nem magán kell változtatni, hanem a problémán. Esetleg egy testrészén, egy kapcsolatán akar változtatni, de nem teljesen magával foglalkozik így. Ha valakinek az a baja, hogy nincs megvilágosodva, akkor Buddha erre azt mondja: vedd észre, hogy meg vagy világosodva. A tökéletesség már most ott van, csak észre kell venni. Nem a problémával kell foglalkozni. Olyan, mintha valaki egy viharban az óceán hullámait szeretné megszüntetni. Erre mondja azt a mester, hogy a tudatunk természete ezek a viharok. Ezek újra meg újra elérik az embert. Viszont lehetséges, hogy az ember a felszínről, ahol a hullámzás van, lemegy a mélyre, és ott az óceán csendes. Tapasztalom, hogy vihar van, de nem hat rám. Az is probléma, hogy valaki azzal van elfoglalva, hogy milyen külső tulajdonságai vannak.

Ha valaki túlságosan eltávolodik a középpontjától, a központi magtól, akkor találja magát a problémák világában.

A problémák sokszor annyira magukra vonják a figyelmünket, mint egy paradicsommadár. Ott ugrálnak előttünk, és a figyelmünket akarják. Ha van egy zavart energiamező, és emellé teszel egy harmonikus energiamezőt, akkor a zavar megszűnik. A pozitív energia képes hatni a zavart energiamezőre. Észrevehetted már életedben, ha egy olyan természeti helyre mész, ahol pozitív energia hat rád, ott a problémáid se tűnnek olyan nagynak, ugyanazt a világot sokkal jobbnak érzékeled.

Meditáció: Találd meg belső középpontod

A figyelem megsokszorozza azt, amire figyelsz! Tudatosítsd, hogy amivel foglalkozol, azt a figyelem gyarapítja! Viseld gondját az egészségnek, boldogságnak, és több lesz. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amiknek örülsz, amik boldoggá tesznek. Vedd számba őket. Szedd össze a kicsiket is, ne becsülj alá semmit. Gyűjtsd magad köré azokat a dolgokat, amelyek egészségessé tesznek. Szedj össze cselekedeteket, hatásokat, embereket vagy helyszíneket. Annyi minden van ételedben, italodban, és azokban, amit teszel, ami egészséget ad neked. Érezz szívből jövő hálát, hogy ennyi mindened van. Rengeteg jó dolog vesz körül, csak észre kell venned. Legyél hálás az életnek, és a szerencsédnek. Örvendj, örülj. Erősödj meg szeretetben és hálában. Ez a meditáció segít visszakerülni belső középpontodhoz.

Ezzel együtt rendelt termékek

 
Nature Cookta Aszkorbin sav - 250g

Nature Cookta Aszkorbin sav - 250g

  1.300  Ft,-
   

Zöldárpa italpor - 250g

  1.499  Ft,-
 
 

A tudat megtisztítása 2014 dec Tapolca

  4.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész

  5.000  Ft,-
 
 
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
   
Gyurkó Zsolt reggeli meditációja

Reggeli Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 

15 perc szabadság

  4.000  Ft,-
   

beszélgetes a pénzről

  0  Ft,-
 
 
Házunk energetikai megtisztítása

Házunk energetikai megtisztítása

  4.000  Ft,-
   
Pozitív hatások

Pozitív hatások

  10.000  Ft,-
 
 
Komplett energiafeltöltés

Komplett energiafeltöltés II. rész

  4.000  Ft,-
   
A Tudatosság Felébresztése elektronikus könyv+ meditációk

A Tudatosság Felébresztése

  10.000  Ft,-