Hírek

Létrehozva: 2017-06-19 Saját, központi fényünk felerősítése - Június 18. MagNet, Meditációs nap, jegyzet, élménybeszámoló

Belül a központban, minden rendben. Háborítatlan béke és harmónia van bennünk, igazi isteni fény, vagy ha úgy tetszik a megvilágosodott részünk. A felszín viszont tele sérülésekkel, berögzülésekkel.
Belső fényünk felerősítésével újra formálhatjuk a rétegeket, új, tiszta személyiségrendszert, elme– és lelkiállapotot érhetünk el. Ez hasonló a vas felhevítéséhez. Még ha nagy törések is vannak benne, vagy évtizedes sérülések, ha megolvad, megújul, mintha semmi sem történt volna vele.

De miért vagyunk olyan sokat kívül, ha belül van a béke? Mert az illúzió kivisz. Azt hisszük, hogy kint valami jobb vár, de ez káprázat. Ha túl sokat agyalunk, idegeskedünk, az előbb utóbb kényelmetlen lesz, behavazunk.

A bennünk lévő nirvána nem fizikai, nem ebben a világban van, de bennünk van a dimenziókapu, ahol ez a tiszta világ átjöhet. Ilyen energiaközpontok a csakrák is.
Tiszta, belső középpontunkon keresztül tud beáradni a tiszta, fényes világok energiája. Ezt elég nehéz szavakkal elmagyarázni. Legjobb példa talán a vas megmunkálása. A vas, hogyha ütik, vágják, lassan eldeformálódik. Mikor viszont felhevítik, növelik az energiáját, energia szintjét, folyékonnyá és fényessé válik, minden sérülés eltűnik belőle, telelen újra formálódik.

A probléma azon a szinten nem oldható meg, ahol keletkezett. Magasabb energiaszinten oldható csak meg. 

Első lépés: teljesen el kell lazulnunk. Ehhez bátorság kell! Az első gyakorlatunk ezt célozta meg, tökéletesen ellazult állapotot.
A második gyakorlat során belső fényünket növeltük, a délutáni meditáció során segítőket is hívtunk. Összekapcsolódtunk a Föld középpontjával és a Nappal.
A nap végére úgy éreztem, hogy teljesen ellazultam, megkönnyebbültem, újratöltődtem, újra formálódtam.


Azt javaslom, te is merj ellazult lenni, minden helyzetben; ellazult állapotban élvezd a valóságot. Téves tanítás, hogy ha eleget szenvedsz, akkor lesz neked jó. Nem kell magad feláldozni.
MOST, ahogy vagy, engedd el magad, légy ellazult, és folytasd ebben az állapotban a dolgod. Ellazult állapotban is értékes ember vagy, ugyanúgy értesz mindent, és minden jobban működik.  

A szamszárában van a nirvána. Belül minden rendben.

Szeretettel: Gina

 

A meditációs nap hanganyaga az Online csoport számára letölthető. :)
Ha még nem vagy csoporttag, szeretettel meghívunk téged is:  https://goo.gl/OTYmpb