Spirit trader meditáció

5.000  Ft,-

 

Rövid leírás:

Elsősorban azoknak ajánlom, akik online termékeladással és pénzpiaccal foglalkoznak, és itt is szükségük van tudatalattijuk mozgósítására és az égi erők támogatók bevonására. Választ ad mennyi időt kell a kereskedéseddel tölteni, hogy sikeresen fejezd be, ráhangol a megfelelő tudatállapotra és olyan sikereket alapoz meg, melyek nem mások elbukására, hanem a felemelésére épül.

Letölthető CD.

Egy nagyon jó közgazdász, bankár barátom felkérésére készült ez a meditáció. Sok minden érdekli, banki piaci mozgások, online kereskedés, webáruházak, termékeladás, majd szakmai útkeresése a tőzsdei kereskedéshez vezette. Felismerte bármennyire is látszólag csak a pénzről szól és személytelenül szinte robotok kereskednek robotokkal, virtuális pénz mozgásokkal, mégis spirituális világ ez is. A sikeres kereskedőnek (tradernek) saját vágyait, falánkságát, türelmetlenségét kell tudni kezelni a siker érdekében. A szabályok egyszerűek, de az ember nem mindig ura önmagának és a nagy siker elvakítja, vagy kibillenti egyensúlyából és elbukik újra meg újra.

Megkért készítsek egy meditációt mely magasabb nézőpontból segíti, hogy a kereskedés sikeres legyen, így született meg ez a meditáció.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik online termékeladással és pénzpiaccal foglalkoznak, akik már sejtik itt is szükség van önismeretre és felső vezetésre. Tudatalattijuk mozgósítására és az égi erők támogatók bevonására. Választ ad mennyi időt kell a kereskedéseddel tölteni, hogy sikeresen fejezd be, ráhangol a megfelelő tudatálapotra és olyan sikereket alapoz meg, melyek nem mások elbukására, hanem a felemelésére épül. Sokszor meg kell hallgatni és gyakorolni, hogy valóban meghalld az összes üzenetét, de a profi online üzletkötők sejtik már ez is egy önismereti út, ahol végül a kapzsiságod átalakul nagylelküséggé, az önzés segítségnyújtássá és az igazán nagyok, akik már megtalálták a kulcsot és elérték a sikert, nem hét pecséttel el titkolják a többiek elől, hanem tanítják és így sikerük még nagyobb lesz.

Ha tudod, hogy a sikeredhez, nem a piacnak kell jobbnak lenni, hanem neked, nem a piaci feltételek határozzák meg a sikeredet, hanem az hogy te ezen feltételek között mekkora lélekjelenléttel rendelkezel, akkor ideje a sikerhez saját tudatod átformálni, megnyitni a nagyobb erők számára. Ez a meditáció is egy belső út a külső sikerekhez, mely végül belső növekvő magabiztosságot, elégedettséget ad. Benned van a mester, saját cselekedeteidben, életedben. Munkálkodj magadon és azzá az emberré válsz aki a kereskedés szabályait nyugodt lelki békével, belső harmóniában sikeresen, elégedetten működteti.

Ez a meditáció is élő hangfelvétel. Nem studióban felolvasom, hanem élőben ahogy kaptam meditatív állapotban adom tovább.

Ezzel együtt rendelt termékek

 

A légzés és a légzésfigyelésében rejlő erő

  4.000  Ft,-
   

Zöldárpa italpor - 250g

  1.499  Ft,-
 
 

A tudat megtisztítása 2014 dec Tapolca

  4.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 
4 arkangyal meditáció 2016

4 arkangyal meditáció 2016

  4.000  Ft,-
   
4 arkangyal csakrakezelés Gyurkó Zsolt meditációja

4 arkangyal csakrakezelés

  4.000  Ft,-
 
 
A nő tánca meditáció

A nő tánca meditáció

  4.000  Ft,-
   

3 hetes gyakorlat céljaid eléréséhez

  4.000  Ft,-
 
 
Házunk energetikai megtisztítása

Házunk energetikai megtisztítása

  4.000  Ft,-
   

A tudatalatti megnyitása, megtisztítása, feltöltése II.

  4.000  Ft,-
 
 

4 Arkangyal tanfolyam III.

  4.000  Ft,-
   

A test energifeltöltése légzéssel

  4.000  Ft,-