Spirit.hu Budapest Klub IX (2011.08.31.) hanganyag

0  Ft,-

 

Rövid leírás:

Vége a nyári szünetnek, újra indulnak a klubok tegnap meg is tartottam az első őszi budapesti előadásom és meditációm. Igencsak tartalmas klub volt 3 meditációval és tanítással.

Letölthető CD.

Vége a nyári szünetnek, újra indulnak a klubok tegnap meg is tartottam az első őszi budapesti előadásom és meditációm. Igencsak tartalmas klub volt 3 meditációval és tanítással.

Fogak ápolása gyógyítása meditációval. Régóta rögzíteni akartam egy számomra igen hasznos meditációt, mellyel a fogainkat lehet meditációban megerősíteni és egészségesen tartani. Nem nagyon találkoztam még ilyen meditációval. A fogak gyökerétől meridiánok indulnak a belső szervek irányába. Ezeken a meridiánokon a már az étel megrágásakor az étel pránája táplálja a belső szerveket. Ezek a csatornák a legtöbb embernél be vannak dugulva el vannak "kövesedve". Ezzel a meditációval megtisztíthatod a fogaid energiáit és csatornáit, így a táplálékék pránája erősíteni tudja a fogaid és a belső szervekből is folyamatosan energiát kap. Én nagyon szeretem és a fogápolásnak ez egy teljesen más megközelítése. A meditáció a fogakban és szervekben összegyűlt negatív érzelmi feszültséget is megszünteti.

Meditáció félelmeid világából álmaid világába. Ebben a meditációban felismered, hogy te magad korlátoztad le a lehetőségeidet félelmeiddel és gyávaságoddal. Az egó börtönéből a meditáció átvezet a benned lakozó álmodóba, aki képes szárnyaival felemelni és életedet egy másik valóságba repíteni. Te döntöd el mi felé halad az életed: álmaid felé vagy félelmeid felé. Erről szól ez a meditácó. Természetesen meg is csináljuk nem csak beszélünk róla.

A tanítás arról szólt, hogyan mondunk le a világról és hogyan kaphatjuk vissza. Hogyan jutunk el arra a pontra, hogy az életünk már nem a miénk és nem rólunk szól és hogyan kaphatjuk vissza. Szerintem lényegi kérdés, hogy valóban érzed e tiéd az egész világ. Hogy ne csak tanítás és zó essen erről egy zárás képen csináltam rá egy rövid meditációt is.

Hallgasd meg kíváncsi vagyok neked milyen volt. Megtisztelsz, ha személyes benyomásod véleményed élményed megírod hozzászólásként. Beszélgessünk róla. Tényleg érdekel kiben milyen hatást keltenek. A klubokon kevés idő van az eszmecserére, de engem valóban érdekel mi játszódik le benned amikor meghallgatod a meditációm és beszélgetést.

Üdvözlettel:

Gyurkó Zsolt

Ezzel együtt rendelt termékek

 

A tudat megtisztítása 2014 dec Tapolca

  4.000  Ft,-
   
Változtasd meg az éved

Változtasd meg az éved I.rész Bemutató Meditáció

  4.000  Ft,-
 
 

beszélgetes a pénzről

  0  Ft,-
   

Meditáció Minden napra

  4.000  Ft,-
 
 

Hétkönap istennel meditáció

  4.000  Ft,-
   

Nagybetűs élet kontra kis korlátozott egyéni élet

  0  Ft,-
 
 
Meditáció gyerekeknek

Esti Meditáció gyerekeknek

  4.000  Ft,-
   
Ami Neked a legfontosabb gyurkó Zsolt vezetett meditáció, klubfelvétel

Ami Neked a legfontosabb

  4.000  Ft,-
 
 

Válaszd az életet és az örömöt - XII. Spirit.hu Bp. klub meditációja

  0  Ft,-
   

Problémák feloldása, célok erősítése belső fénnyel

  0  Ft,-
 
 

3 hetes gyakorlat céljaid eléréséhez

  0  Ft,-
   

A tudat és a szív képességei

  0  Ft,-