Hírek

Létrehozva: 2011-07-17 Személyre szabott meditációs cd készítése, kezelés Veszprémben és Budapesten

Szeretettel Üdvözöllek!

2 héten belül elkezdem  személyre szabott meditációs cd-k készítését Veszprémben és Budapesten. Bejelentkezés mostantól lehetséges.{intro} 

Ezzel egy időben párommal Ginával közösen elkezdjük a kezeléseket heti rendszerességgel Veszprémben és Budapesten. Lehetőség van egyéni kezelésekre, vagy személyes képzésre is. Ha azt érzed segítségedre tudunk lenni szeretettel várunk. Minden alkalommal mindketten megkezelünk, e mellett a kezelések fontos kiegészítő eleme az energetizált programozott lúgos víz és a személyes vezetett meditáció cd elkészítése, melyekkel otthon te is folyamatosan kezelni tudod magad. 
 
Közel 15 éve vagyok főállásban természetgyógyász és spirituális oktató és terapeuta. A Mantra Parapszichológiai főiskola, alternatív természettudományok karán diplomáztam,
parapszichológia szakon. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben szereztem meg hivatásos egészségügyi dolgozó képesítéseim. Természetgyógyász vonalon bioenergetikus és fitoterapeuta
szakképesítést szereztem. Létrehoztam és vezettem a spirit alapítványt, mely 7 éven át végzett 3éves spirituális terapeuta képzést. Több tanfolyam kidolgozása kapcsolódik nevemhez, az ismertebbek:  Belső Mester tanfolyam, Felettes Én tanfolyam. Az elmúlt években több ezer embert tanítottam meg meditálni, közel 50 meditációs cd készült el. 
Kialakult saját gyógymódom, mely elsősorban meditációra, felettes én technikákra, spirituális energia átadásra, vízterápiára épül. Egységet teremteni a fizikai világunkkal, a belső világunkkal és a
felső világunkkal. Az elmúlt évek gyakorlatából alakítottam ki a mostani kezelési eljárásom. Tapasztalatom, hogy nem csak gyógyítani kell, hanem a tudást is átadni az egyéni személyes gyógyuláshoz. Ezért minden vendégem számára személyre szabott vezetett gyógyító meditációt készítek. Egy személyre szabott meditáció neked, amivel minden nap meg tudod kezelni magad és egyben képzed is magad. 
Másik fontos összetevő a személyre szabott programozott, energetizált vízterápia, melyhez lúgos antioxidáns grander vizet használok, Em-bio és biopol rendszerekkel összekötve. Ez a víz komplex módon kezel; fizikai síkon lúgosítással, energetikai síkon és szellemi síkon. Egy személyre szabott programozott víz neked.

Testi-lelki problémákkal egyaránt szeretettel várlak. Ha pedig nem betegséggel keresel meg, csak meglévő életutadra lenne jó ilyenfajta segítség, fejlődni akarsz, akkor is gyere. 
Ráhangolással mélymeditatív állapotban elkészítem személyre szabott gyógyító meditációs CD-d és programozott vized. Saját életemből tudom, mekkora segítség ez az akadályok megszüntetésére és további támogató erők előtt megnyitni az utat.Ha azt érzed, tudok neked képességeimmel bármiben segíteni, keress meg! 

Az utóbbi két évben egyszerűen nem tudtam személyes találkozó kéréseknek eleget tenni. A kezeléseket párommal, Ginával közösen végezzük. Gina elsősorban negatív tudatalatti programok feloldásával és energiával tisztít és tölt fel. A kezeléseknél energiagyógyász- és programozási technikákat alkalmaz. 
A betegségek akkor alakulnak ki, ha bizonyos területek energiahiányos állapotba kerülnek. Lelkiállapotunk és saját rezgésszintünk helyreállításával sokat javíthatunk mentális és fizikai állapotunkon.
Hatékony módszerei a vízprogramozás, a víz energiával való feltöltése a tudatalatti megtisztítása negatív programoktól Szeretetenergiával.
A kezelés részeként a Reiki kiegyensúlyozza a lelket és szellemet, egészségessé teszi a testet. A reiki kezelések kimerültség, és energiahiányos állapotok kezelésére is nagyon jól alkalmazhatóak. A betegségeknek lelki hátterük van. A lelki probléma blokkot képez a hozzá tartozó szerv működésében és így az megbetegszik, rezgésszáma lecsökken, azaz energiahiány lép fel. A kezelés során a Reiki oda áramlik, ahol ilyen energiahiányt érzékel a szervezetben.
A kettőnk kezelése összesen 5.000. Ft.
Az első találkozó ingyenes. A programozott lúgos víz, mely Grander, biopol és Em-bio rendszerekkel van tökéletesen finomhangolva, majd pontosan rád hangolva 100 Ft/l. 
Ha azt érzed tudok személyes találkozóval segíteni neked, szeretettel várlak. Megbeszéljük, pontosan mire is van szükséged, majd mélytudati meditatív állapotban levezetek neked egy személyre szabott egyéni meditációt. Ennek a személyes átadásnak önmagában is igen erős hatása van, ezután ebből a meditációból egy személyre szabott meditációs cd készül, kifejezetten a te életutad megtámogatására. Minden meditációs cd-m  akkor és ott élőben készül, kiüresítem magam teljesen rád hangolódok és a vezetett meditációt ott helyben rögzítem. Azt hiszem ezzel valóban célirányosan tudok útmutatásokat adni és segítséget nyújtani.
Egy személyre szabott meditációs cd ára a találkozóval megbeszéléssel, majd élőben megtartott meditációval összesen 5000 Ft. Ha azt érzed neked vagy szerettednek hasznára lenne egy ilyen  személyes meditációs cd szeretettel várlak. 

Tudom, mekkora segítség egy ilyen személyes konzultáció és útravaló, minden szerdán Budapesten, csütörtökön Veszprémben  várlak szeretettel.

Ezzel párhuzamosan a klubok megújulnak és heti rendszerességgel minden szerdán Budapesten (Július 27-től), csütörtökön Veszprémben (Július 28-tól) este hattól lesznek. 
Tematikájuk magába foglalja a gyógyítást, ezzel a közösségi csoporterő hatványozó ereje is aktív része lehet a gyógyulásnak.
Bejelentkezés mostantól lehetséges (mail: info@spirit.hu, tel:20-3832099 ) első időpontok:  Július 27, Budapest, Július 28, Veszprém,
Szeretnél egy személyes meditációs cd-t, gyógyulni szeretnél, vagy csak személyes útmutatást ,feltöltődni, életutadhoz új lendületet és erőt kapni?
Gyere! Szeretettel várlak!

Hozzászólások

Szép estét!
Érdeklődnék, hogy a budapesti klubesteken a részvétel ingyenes?
rosediamond@freemail.hu

Gibt es die Meditation auch in Deutsch.
Gibt es auch in Österreich Vorträge oder einen Verein.