Hírek

Létrehozva: 2018-01-17 Tarot meditációs csoportom indul


A taroval úgy 20 éve foglalkozok. Én taronak hívom a tartot kartyát. Eleinte a szokásos könybven leírtak szerint használtam, megtanultam, gyakoroltam és nagyon élveztem. Majd úgy 7 éve volt egy erőteljes meditációm, ami átértékelte mire is jó a taro.

Az olvasmányaimból ismertem, hogy a taro eredete az egyiptomi főpapság, a főpapok beavatási eszköze volt. Őszintén szólva el se tudtam képzelni, hogy mi köze lehet ehhez egy kártyának. Majd később meglepődve olvastam, hogy Jung saját elbeszélése szerint az archetipus elméletét a taro lapokból alkotta és terápiás eszközként használta. Ez is meglepő volt számomra, hiszen a jungi archetipus elmélet a mai modern pszichológia és önismeret fontos része. Mondhatnám kötelező tananyag. Lehet így fejlődtek a régi korok főpapjai is egyiptomban?

Szóval volt egy meditációm, ami átértékelt mindent. Ebben a meditációban tisztán láttam, hogy a taro lapjai valódi világokat írnak le. Ezek a lapok valójában térképek és szellemi utazások leírásai és fontos állomási. Pontosan ugyanúgy, ahogy az asztrológia leírja a bolygók jelentését és hatását, csak éppen a taro lapok más dimenziókba vezetnek. Elkeztem meditációban beutazni ezeket a világokat, mintha a lapok csak más világokból származó képeslapok lennének. Egy spirituális embernek azért nem újdonság más dimenziókba utazni meditáció segítségével. Hatalmas erőkkel találkoztam és valóban úgy tapasztaltam hihetetlenül erősen hatnak a személyiségre és sok energiát adnak. Az elménk mélyén ott vannak ezek az erők és alig várják, hogy felszínre hozzuk őket. Jung valami hasonlóra jöhetett rá belső utazások által.
Elkezdtem taro és bolygó meditációkat vezetni, előszőr a spirit 3 éves iskolában, majd elvonulásokon, táboraimban, és az elmúlt évben minden héten klubot tartottam.
Nagyon megtetszett és nagyon megérintett a téma. Szeretnék egy csoportot indítani, akikkel közösen végig meditáljuk a nagy arkánumokat és a négy őselem ászát. Azt hiszem kitűnő önismereti módszer és energiaforrás. Ezekkel a meditációkkal az a célom, hogy mélységében megismerjük a lapok által leírt erőket, és elkészítsük minden lap meditációját. Minden lap egy külön csoda és most már tudom, minden lapnak megvan a helye életünkben. Van, amelyik könnyebben emészthető és van, amelyik terápiás, nehézségek idelyére.
Szerintem gazdagabbá válik a személyiség ezekkel a meditációkkal.

Már csak kell egy csoport, aki szeretne havonta egy napot taro meditációkat végezni, ezzel foglalkozni.
A tervem, hogy minden hónapban ez egy hétvégi nap lesz nálunk Veszprémben. A létszám 12 fő. Délelőtt is egy lappal foglalkozunk és délután is.
Tematikusan is szeretném használni. Hogyan tudod az egészségre, gazdagságra, párkapcsolatra felhasználni a lapokat.

Ha érdekel a taro és szeretnél vele meditatív úton behatóbban foglalkozni, szeretettel várlak a csoportba. Kezdés várhatóan 2018 tavasszal.

A részvételi díj 10e Ft /nap és ez tartalmazza a meditációk és foglalkozások hanganyagát is. 10:00- 17:00 ig 12:30-tól ebédszünet.

Várom jelentkezésed az info@spirit.hu e-mail címre.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt