Hírek

Létrehozva: 2010-03-24 Tönköly story I.

Szeretettel üdvözöllek!

Korábbi leveleimben írtam hogy az előző évben több olyan témával találkoztam, ami először csak felkeltette az érdeklődésem. Tudod olyan aha érzés, amikor egy pillanat alatt érzed valami olyannal találkoztál ami megváltoztatja életed.

Ezekbe beleástam magam és az érzésem csak fokozódott. Úgy döntöttem sorba elkezdek ezekről írni a hírlevélben, mert ha egybe akarnám leírni lenne vagy 20 oldal :)

A közös pont a fenntartható civilizáció, hogy életünkkel és életvitelünkkel ne kizsákmányoljuk a Földet hanem gazdagítsuk erősítsük. Munkálkodásom egyértelműen ebbe az irányba húz. Ez az egyszerű alapelv nem is olyan egyszerű, hiszen annyi minden természetes része lett életünknek aminek előállításához tönkreteszik a természetet. A fogyasztási cikkeink zöme, a táplálékain zöme, tárgyaink, épületeink nem is sorolom.

Egy átlag ember először nem is igazán tudja, hogyan lehet ezt megfogni, megváltoztatni. Mit tehet ő az óriási pusztítás és természet kifosztás közepette. Megmondom őszintén ez engem egy kicsit frusztrált, mert nem ilyen világot tervezek és nem akarom hogy én legyek annak a bizonyos generációnak a tagja akik sikeresen tönkrevágták a Föld Bolygót. Az NLP tanáromnak volt egy jó mondása: a legnagyobb elefántot is meg lehet enni. Falatonként :)

Azt hiszem nekem is a saját életvitelem és alapvető szokásaimnál kell kezdenem. Ennek is talán legalapvetőbb mozaikja, mit eszek, és azzal milyen folyamatokat támogatok a világban. Hiszen egy rendszert pénzelek amikor fizetek és egy másik rendszert táplálok, testemet, amikor megeszem. Érdekes, hogy a kizsákmányoló gazdaság terméke a testemben is hasonló munkának kezd neki, kifoszt. Mert ahol lent úgy fent, ahogy bennem úgy a nagyvilágban is.

Vannak alapvető táplálékok, amik ha nem tiszták, akkor az egész ember fizikai energetikai és spirituális rendszere, hát hogy is mondjam megroggyan. A legfontosabb a víz és a só és ezt követi a lenagyobb táplálkozási arányban a gabona és gabonakészítmények. A víz és a só már régóta témám, évek óta megtaláltam rá a megoldást, hogy a só letet adjon ne mérgezzen és a víz valóban életet és egészséget adó víz legyen. Tudtam a táplálkozásom egyik igen gyenge pontja a kenyér fogyasztás volt. Mindig éreztem nem tesz jót nekem és többször próbáltam kivenni a kenyeret az étkezésemből, de nem sikerült. Ez után teljes kiőrlésű kenyerekkel, élesztő nélküli kenyerekkel próbálkoztam, de éreztem bár jobb mégsem találtam még meg a valódi megoldást.

Nos pár hónapja végre erre is megtaláltam a megoldást. A folyamatot egy nagyszerű előadás indította el ami arról szólt, hogy mi magyarok milyen szorosan kötődünk a tönkölybúzához és, hogy ez az eredeti gén mennyire el lett tűntetve a Kárpát-medencéből és így a magyarok táplálkozásából. Megértettem, hogy amit ma tönkölybúzaként árulnak annak zöme, milyen távol is van genetikailag az eredeti tönkölytől, mert a mai szabályok szerint azt is lehet tönkölynek hívni, aminek pl .csak 3 generációval korábban volt a nemesítés közben egy tönköly génje is. Mintha csak a dédapja látott volna tönköly magot. Majd ezután megtudtam, hogy az EU szabályok szerint, azt a lisztet is lehet tönkölylisztként eladni, ami ebből a magból csak 15%-ot tartalmaz !! A boltban kapható tönkölylisztnek lehet hogy csak 15%-a tönköly? Ki hozhatott ilyen szabályt… És annak a 15% tönkölynek is csak a dédapja látott tönkölyt? Erre már csak hab volt a tortán (vagy inkább kenyéren), hegy ebből a lisztből is elég, ha csak valamennyi van a kenyérben, hogy tönkölykenyérnek hívják. E mellet lehet benne akármilyen állomány térfogatnövelő és egyéb lisztek.

Ekkor leesett a tantusz, miért is éreztem, hogy hiába van arra a lisztre, ráírva hogy tönköly, hiába van arra a kenyérre ráírva hogy tönköly. Éreztem rátaláltam egy vezérfonalra és elkezdtem felgombolyítani. Megtudtam, hogy volt két növénynemesítő, akik célul tűzték ki, hogy az eredeti ősi gént, az ősi tönkölyt megkeresik és felélesztik. Perzsiából kerestek ősi fajokat és sikerült is megtalálniuk azt az ősi tönkölyt amit őseink ettek. Ezt az ősi gént újra behozták a kárpát medencébe. Nos a magyarnak van egy ősi génkészlete, amit csak úgy lehet életben tartani, ha hasonlóan ősi rezgésű táplálékokkal segítjük. Hiszen ezeknek a géneknek folyamatosan újra kell épülniük, 7 évente minden sejtünket újra kell alkotni. Ha ősi géneket szemétből (már elnézést a kifejezésért) akarunk alkotni akkor annak testi szellemi és spirituális leromlás amortizáció lesz a következménye. Ha viszont ennek a csodálatos rendszernek, ami képes megújítani magát és az őserővel az ősi géneket újraalkotni vele rezonáló ősi magerőt adunk akkor annak a pozitív következményei beláthatatlanok. Korábban is tudtam, hogy a magerő egy alapvető életerő és egyben spirituális erőforrás is az ember számára. Felvettem ezzel a két növénynemesítő kutatóval a kapcsolatot és gyorsan be is szereztem egy zsák búzát. Sikerült találnom egy magyar céget aki kis házi malmokat készít fából. Kicsi praktikus, konyhába való, pont ami nekem kellet.

Ugyanis több tanulmányt találtam ami kihangsúlyozza, hogy a frissen őrölt liszt sokkal jobb mint a több hetes, hónapos liszt. Energetikailag pedig tiszta sor, a mag egy élőlény, akármelyik más csira mag. A közvetlen életereje hamar elillan ha, szétroncsolják, porrá őrlik. Hiszen az energiainformációs struktúra, magszerkezet megszűnik. A vitaminok zöme is 2 hét alatt eltűnik de már 8 óra alatt is, az esszenciális illóolajokról nem is beszélve. Nem ragozom tovább, ahogy egy frissen leszedett virág, már 2 hét múlva nem szép. Vagy ahogy a zöldség levek frissen fogyasztva jók, nem 2 hét vagy 2 hónap múlva így van ez a gabonával és lisztjével is.

Meglett az ősi magom, meglett a malmom és elkészítettem első kenyeremet, pedig soha nem tanultam, aztán minden 3 nap újra csináltam. 1 hét alatt teljesen szuper kenyereket csináltam :) Ez a kenyér 20-30% fehérjét tartalmaz (nem vicc) többet mint egy szelet hús! Hónapok óta ezt fogyasztom és minden porcikám jelzi ezt kerestem ez volt a megoldás a kenyér kálváriámra. Már így is hosszú lett a levelem, de a lényeg. Ha saját ősgabonád van és ebből friss lisztet készítesz az egy olyan alapvető problémát old meg, amit a rossz lisztek és rossz kenyerek okoznak. Ez valóban spirituális felemelkedést hoz, akárcsak a programozott vízzel és sóval történő energetizálás.

Most azon dolgozok, hogy ezeket a gabonákat és a hozzá szükséges kis malmot a spirit.hu –ról be lehessen szerezni és ne kelljen mindenkinek ezt a kutatómunkát és kálváriát végigjárni. Amire rátaláltam azt mindenki számára hozzáférhetővé tegyem, mert tapasztalatból tudom ez nem olyan könnyű.

A kis malmokat már sikerült legyártatnom, holnap megyek értük és több olyan termelővel és növénynemesítővel tárgyalok, akik ezt a fajta búzát, nem akármilyen tönkölyt tudnák nekünk adni.

A következő levelemben arról írok, hogyan is kell ilyen spirituális kenyeret készíteni, mert ennek ugyanúgy megvan a szakrális mágiája, akár csak a víz és kristálysó programozásnak. Ez is egy őselemi életerő, amit már kelés közben pozitív energiamezők képesek telíteni kívánságokkal rezgésekkel. De erről a következő levélben.

Akit érdekel a búza és a kis malom írjon nekem, mert akkor neki is rendelek. Most van kialakulóban ahogy látom a Tönkölybúza ára 300 Ft/kg. Ez már jó árnak számít, sok bioboltban fél kg ennyi. Kb ennyibe fog kerülni (300-290 Ft /kg), Egy zsák a kiszerelés (30 vagy 50 kg) ami 1-2 hónapra elegendő ha valaki ebből készíti magának a kenyeret és mindenhez a lisztet. De a búza eláll, száraz helyen, nem romlik meg hamar, mint a liszt.

Az elektromos házi malmok pedig 46 000 Ft+áfa. Fából készült időtálló darabok, nekem már van egy. A konyhában jól elfér és szép is. Próbáltam a kézit is de azzal 1 kg búzát vagy egy óra letekerni. Én az elektromost ajánlom, az hamar elkészít egy kg lisztet.. Kis malomkövek vannak benne, csak beöntöd a búzát bekapcsolod és jön a friss liszt. 6 fokozatban be lehet állítani a liszt finomságát. 5 év garancia van rá. Most már biztos hogy ezt is ki fogom rakni a honlapra.

Szóval amíg nem nyílik meg a honlapom addig is leveleken kereszül már írok nektek az új dolgokról és szervezem, hogy minden könnyen egyszerűen hozzáférhető legyen.

Akit érdekel ez a búza és az a malom írjon nekem mailt. A malom már tuti biztosan van a búzát pedig ahányan jelzitek annyira keresek egy termelőt, akinek még van készleten és rendelek annyit.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések