Útmutató bankkártyás fizetéshez

A Spirit.hu oldalon a megrendelt termékek kifizetésére többfajta lehetőség is van. A fizetés történhet utánvétellel, banki átutalással, bankkártyával, vagy PayPal-en kereszül.

A bankkártyás fizetés esetén a megfelelő fizetési mód kiválasztását követően a Spirit.hu online bank szolgáltatójának, a PayPal-nek az oldalára jutsz, és ott kell megadni a szükséges bankkártya adatokat. Habár a bankkártyás fizetés a PayPal oldalon keresztül zajlik, a bankkártyás fizetéshez nem kell rendelkezned PayPal accounttal. Bárki fizethet a bankkártyája segítségével, aki rendelkezik egy internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával. Internetes vásárlásra alkalmas az összes ún. dombornyomott kártya, illetve valamennyi bank rendelkezik nem dombornyomott, de internetes vásárlásra is használható bankkártyákkal. Ha nem tudod, hogy a Te kártyád használható e internetes vásárlásra érdeklődj a kártyát kibocsájtó bankodnál ezügyben.

 

A bankkártyás fizetés menete:

 

1

 A vásárlás érvényesítésekor fizetési módnak választd a "paypal vagy bankkártyás fizetés" opciót, majd nyomd meg a "Megrendelem" gombot

2

 Ezt követően a rendszer automatikusan továbbít a PayPal oldalára. Ezen az oldalon először is ellenőrízd, hogy a megrendelt tételek, és a végösszeg megegyezik azzal amit vásárolni szeretnél.

3

Bankkártyás fizetéshez kattints a "Use your credi card or bank account" utáni "continue" linkre

4

 Az ez utáni oldalon kell megadni a bankkártyád adatait, valamint a számlázási címet

5

majd kattints a "Review Order and Continue" gombra

6

A következő oldalon egy összesítést láthatsz, amely tartalmazza a megrendelés összes adatát. Ha minden stimmel, akkor a lap alján lévő "Pay Now" gombra kattintva küldheted el a az összeget.

7

Ha a fizetés rendben megtörtént, akkor a "congratulation, your payment was sent" üzenet jelenik meg

8

Ezután a "Return to SPIRIT.Hu Kft" gombra kattintva visszajutsz a Spirit.hu webáruházba

9

 A Spirit.hu webáruházban a jobb felső sarokban egy üzenet tájékoztat arról, hogy a webáruház rendben befogadta e fizetést. Ha itt zöld háttéren a "megrendelést rögzítettük" kezdetű üzenet olvasható, akkor fizetés rendben megtörtént, Ügyfélszolgáltunk küldi a megrendelt termékeket és a kiállított számlát a megadott címre. Ha itt bármilyen más üzenet jelenik meg, akkor a tranzakció során valamilyen hiba lépett fel. Ebben az esetben e-mailben jelentkezünk majd, hogy pontosítsuk a megrendelés részleteit.

A letölthető meditációk esetében a fizetést követően 1 munkanapon belül, e-mailben kapod meg a letöltéshez szükséges instrukciókat, a befizetésről a számlát pedig postai úton küldjük.