Vásárlás menete

 

A vásárláshoz a kiválasztott termékeket a "Kosárba tesz" gombbal lehet összegyűjteni, majd a "Vásárlás érvényesítése" linkre kattintva kell elküldeni a megrendelést. Vásárlásra csak regisztrációt követően van lehetőség.

A "Vásárlás érvényesítése" oldalon tudsz a kosár tartalmán módosítani, kedvezményre jogosító kuponokat érvényesíteni, számlázási és szállítási adatokat megadni, fizetési és szállítási módot választani. A megrendelés az ezen az oldalon található "Megrendelem" gomb megnyomása után válik érvényessé.

A vásárlás minimális értéke: bruttó 1000 Ft.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, amely visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosítóját, a megrendelt termékeket, a megrendelt mennyiséget, a végösszeget, valamint a számlázással és szállítással kapcsolatos adatokat.

 

Fizetés:

  • Banki átutalás:

Jellemzően banki átutalással történhet a fizetés. Ebben az esetben a vásárlás bruttó összegét kell elutalnod a bankszámlaszámunkra (SPIRIT.HU Kft. ERSTE Bank 11600006-00000000-46521491) Az átutalásnál kérjük a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelés azonosítóját.

A megrendelt termékek kiszállítását az után tudjuk megkezdeni, ha megérkezett a számlánkra a megrendelés összege. Az átutalások átfutási ideje bankoktól függően változó lehet, de általában 3-5 munkanap.

Ha az átutaláshoz előre kéred a számla kiállítását, kérjük jelezd ezt a megrendelés megjegyzés mezőjében, és mi kiállítjuk és e-mailben elküldjük a számlát. A számlák fizetési határideje 8 nap. Ha nem kéred előre a számlát, akkor a megrendelt termékkel együtt kapod meg. A letölthető termékeknél és a tanfolyam, tábor feliratkozásoknál (ahol nincs kiszállítható áru) a számlát postán küldjük ki.

  • Utánvétel:

Lehetőség van arra is, hogy a megrendelt termékeket ne banki átutalással, hanem utánvétellel fizesd ki. Ebben az esetben az összeget a csomagküldő szolgálat futárának kell átadnod. Az utánvétel felára 400 Ft. + a csomag értékének 0,5%-a. Az 500.000 Ft feletti megrendelések esetében utánvételre nincs mód.  Szintén nem választható az utánvételes vásárlás azoknál a termékeknél, ahol nincs kiszállítható termék, mint például a letölthető termékek vagy a táborokra, tanfolyamokra történő feliratkozás.

  • Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés esetén a megfelelő fizetési mód kiválasztását követően a Spirit.hu online bank szolgáltatójának, a PayPal-nek az oldalára jutsz, és ott kell megadni a szükséges bankkártya adatokat. Habár a bankkártyás fizetés a PayPal oldalon keresztül zajlik, a bankkártyás fizetéshez nem kell rendelkezned PayPal accounttal. Bárki fizethet a bankkártyája segítségével, aki rendelkezik egy internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával. Internetes vásárlásra alkalmas az összes ún. dombornyomott kártya, illetve valamennyi bank rendelkezik nem dombornyomott, de internetes vásárlásra is használható bankkártyákkal. Ha nem tudod, hogy a Te kártyád használható e internetes vásárlásra érdeklődj a kártyát kibocsájtó bankodnál ezügyben. A bankkártyás fizetésnek plusz felára nincs. A bankkártyás fizetéshez részletes útmutatót itt találsz.

  • PayPal fizetés:

Ha rendelkezel PayPal accounttal, a kiválasztott termékeket fizetheted PayPal-en keresztül is. Ebben az esetben a vásárlás érvényesítésekor a megfelelő fizetési módot kiválasztva a PayPal oldalára jutsz, ahol a PayPal accountoddal bejelentkezve végezheted el a fizetést. A PayPal fizetésnek plusz felára nincs. 

 

Szállítás:

  • Futárszolgálattal:

A megrendelt termékeket a DPD futárszolgálattal szállítjuk ki. A szállítás időtartama általában 3-5 munkanap.

Szállítási díj: 1314 Ft+áfa/csomag (bruttó 1669 Ft) 

Az utánvétel felára 400 Ft+áfa  (bruttó 508 Ft) 

A feladott csomagok súlya maximum 30kg lehet. 30kg feletti megrendeléseknél a szállításra egyedi árajánlatot adunk. 


 

Letölthető termékek:

A letölthető termékek esetében, azt követően, hogy megérkezett az átutalás, e-mailben küldjük el a hivatkozásokat, amelyekre kattintva letöltheted a megrendelt fájlokat, valamint a Spirit.hu honlapon bejelentkezve a bal oldalon található "Adatlapom" részben található "letöltések" menüpont alatt is elérhetőek a fájlok. A megrendelt fájlok letöltésére az értesítést követő 1 hétig (168 óráig) van lehetőség.

 

Kedvezményes kuponok:

A kuponok felhasználásához a vásárlás érvényesítésekor kell begépelni az azonosító kódot a "

 

Garancia, szavatosság:

A garanciális termékeknél, ha a termék leírásánál nincs feltüntetve ettől eltérő időpont a garancia minden esetben 1 év. Azoknál a termékeknél amelyek megromolhatnak a szavatossági idő mindig a termék csomagolásán van feltüntetve.

 

Szerviz:

A vízionizátor és aszaló készülékek meghibásodásával kapcsolatos garanciális és nem garanciális szervizelést partnercégünk a Giovanni Coloniale Vendéglátó Technika végzi. Elérhetőségei:

Giovanni Coloniale Vendéglátó Technika
Gyarmati János, direktor
8200 Veszprém, Radnóti tér 4.
Tel: 88-442887

 

A házimalmok és pelyhesítők meghibásodásával kapcsolatos garanciális és nem garanciális szervizelést partnercégünk a Malomgyártó Kft. végzi. Elérhetőségei:

Malomgyártó Kft.
H-7400 Kaposvár, Vasvári Pál u. 1. 
Tel: 00-36-82/314-447 
Fax: 00-36-82/512-270 
E-mail: biomalom@enternet.hu

 

Visszaküldés:

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a megvásárolt termékeket az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheted. A sértetlenül (beleértve a csomagolást is), és hiánytalanul visszaküldött termékek árát a termék visszaérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre és az utánvétel felárára. A kiküldés és a visszaküldés költsége is a vásárlót terheli.

A letölthető termékeknél "visszaküldésre" vagy visszatérítésre nincs lehetőség.

A táborok és tanfolyamok esetén, amennyiben a tábor vagy tanfolyam kezdete előtt jelzed, hogy mégsem tudsz részt venni, a befizetett díjnak a teljes részvételi díj 50%-át meghaladó részét tudjuk visszatéríteni.

 

Az egyéb vásárlással kapcsolatos kérdésekben minden esetben a vásárláskor aktuális Általános Szerződési Feltételek, és a hatályos jogszabályok az irányadóak.