Hírek

Létrehozva: 2017-09-22 Veszprémi meditációs klubok, Újratöltve

Nagy örömünkre elindultak a várva várt veszprémi klubok!
Szándékosan olyannak meditációs klubot álmodtunk meg, minden részletében, ahol mi is fantasztikusan érezzük magunkat. A mi kis meditációs ashramunkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen meditálnánk velünk. A témák mindig aktuálisak, és „véletlenül” az hangzik el, amit a résztvevőknek hallani kell.
Nekünk is sokat segítenek ezek a gyakorlatok. Saját magunkon, saját életünkön is dolgozunk. Olyan hagulatot teremtünk, és olyan meditációkat végzünk, ami nekünk is a legjobb! :) Csak így érdemes!
Nekem személy szerint most a gyógyuláson volt a héten a hangsúly. Eltávolították a bölcsességfogam, és ráfért a gyógyító energia, a regenerálódás. Határozottan éreztem, meditatív állapotban felgyorsultak a gyógyító folyamataim, a segítőim is aktívan közreműködtek. Lecsökkent a gyulladás, elmúlt a fájdalom, a kedvem és energiaszintem is egyre jobb lett. Hála, hála!

A csütörtöki sors-kovács klubon mély meditatív állapotban a pozitív jövőképünkön dolgoztunk. Éreztem, ahogy a múltat „gyorsított felvételben” feldolgozza tudatalattim, és egyre szebbnek, letisztultabbank, boldogabbak és világosabbnak érzékeltem a jövőmet. Ez a mélyen elültettek kép sokkal többet számít, mint gondolnánk. A sorsunkat mi alakítjuk; számtalan dolog az életünkben tetteink, döntéseink következménye. És egyáltalán nem mindegy, hogy milyen energetikai- és lelki állapotban vagyunk, mikor döntéseket hozunk. A meditáció segít lecsendesíteni, megtisztítani és felfényesíteni belső, tudatalatti képeinket, ami nagy hatással van világi életünkre.

A csütörtöki tarot klub egy igazi gyöngyszem volt számomra. A nagy arkánumokat vesszük először sorba, minden alkalommal meditálunk az egyik kártyával. Szerintem ez az egyik legizgalmasabb klub. A tarot szuper önismereti módszer, az élet minden területét érinti. 
Most a Főpapnő kártyára hangolódtunk rá meditációban. Ehhez nagyon ért Zsolti. :)
A kártya jelentése dióhéjban:
„A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli. Ő a kulcs a logikusan gondolkodó elmével nem megközelíthető titokzatos igazsághoz. Tudja, hogy a kimondható igazság soha nem az örök igazság. Világos oldala a türelem, megértés, jóság és megbocsátási készség kifejezője, segítőként, gyógyítóként vagy látnokként a tudattalan erőit veti be mások érdekében. „
Meditációban belenéztünk a főpapnő szemébe, és összehangolódtunk vele. Egyik ujjával a víztükröt érintette, melynek hatására az teljesen kisimult. A jelenlétünk felerősödött, és beengedtük a kristálytiszta, szeretetteljes, női minőséget. Kicsit megvilágosodtunk! :)


A keddi, szellemi segítők klubon Gabriel arkangyalra hangolódtam rá. Hatalmas fénnyel érkezett, a legfelsőbb fénnyel. A gyógyulásban kértem segítségét, hogy az álkapcsom mielőbb jöjjön helyre. Sokkal jobban is lettem, nem volt már szükségem utána fájdalomcsillapítóra és gyulladáscsökkentőre. A szellemi segítők valóban életünk szerves részei lehetnek, ha foglalkozunk velünk, és figyelünk rájuk. Nekem ez meditációban megy a legjobban! :)

A gyógyító klubon először arról beszélt Zsolti, mekkora hatással vagyunk életünk alakulására gondolatainkkal és érzéseinkkel. Minél tudatosabbak vagyunk, annál egészségesebbek leszünk lelkileg és testileg egyaránt.
Meditációban legkedvesebb pihenőhelyünkre repültünk, ahol elképzeltünk magunkat, minden szempontból olyan egészségesen, amilyenek szeretnénk lenni. Ezzel beindítottuk és felerősítettük a belső, pozitív folyamatainkat.

Szeretettel: Gina